Alpha tv: Έπεσε "μαύρο" στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Alpha tv: Έπεσε

Μαύρο έπεσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σήμερα στον Alpha tv.

Τι συνέβη στο στούντιο και έσβησαν τα φώτα;

Την ώρα που συζητούσαν στο πλατό για την νέα σειρά του HBO για το Τσέρνομπιλ, ξαφνικά έσβησαν όλα τα φώτα και υπήρξε αμηχανία στον αέρα. Αμέσως η παρουσιάστρια δικαιολόγησε το γεγονός λέγοντας πως φταίνε οι κεραυνοί, αφού έχει καταιγίδα.

Στην συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη είπε πως δεν είναι ωραίο για τους τηλεθεατές να είναι σκοτεινή η εικόνα και έριξε το βίντεο μέχρι να φτιαχτεί ο φωτισμός.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Μενεγάκη: Ο θαυμαστής που έσπειρε τον τρόμο! Πυροβολούσε έξω από το στούντιο! (Βίντεο)

Ένας θαυμαστής της Ελένης Μενεγάκη έσπειρε τον τρόμο. Πυροβολούσε έξω από το στούντιο και προκαλούσε φόβο σε όλους, αλλά ιδιαίτερα στην παρουσιάστρια.

Η Ελένη είχε μιλήσει για τον ακραίο θαυμαστή που είχε.

Στην αρχή της καριέρας της, ένας θαυμαστής της την περίμενε συνέχεια έξω από τα στούντιο του ΑΝΤ1, αφού ήθελε να την παντρευτεί.

«Παιδιά θυμάστε όταν ένας θαυμαστής μου επί Πρωινού Καφέ είχε έρθει και πυροβολούσε έξω από τα στούντιο… Και αν δεν είχε πυροβολήσει, ήταν έτοιμος να πυροβολήσει! Μιλάμε για 22 χρόνια πριν, στην αρχή της καριέρας μου… Κάποιος θαυμαστής μου που είχε φτιάξει στο κεφάλι του ότι είμαστε μαζί και θέλει να με παντρευτεί. Ένας θαυμαστής από την επαρχεία… και είχε έρθει να με πάρει να φύγουμε παρέα»!

Το συγκεκριμένο απόσπασμα πρόβαλε η εκπομπή Happy Day και ήταν ανάμεσα σε άλλους διάσημους που είχαν ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι φωτογράφοι τους "έπιασαν" σε ψαροταβέρνα! Καρέ καρέ τα φιλιά τους στον δρόμο!

Οι φωτογράφοι "έπιασαν" την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο σε ψαροταβέρνα! Καρέ καρέ τα φιλιά τους στον δρόμο μέσα από αποκλειστικά στιγμιότυπα του Youweekly.gr!

Λίγο πριν από τις τέσσερις το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και ενώ η παρουσιάστρια του ALPHA έχει ήδη τελειώσει την εκπομπή της και έχει αποχωρήσει από τον σταθμό, μπήκε στο αυτοκίνητο, πάτησε γκάζι και σε λίγα λεπτά έφτασε από την Παλλήνη στη Ραφήνα, έτοιμη για μια ακόμη αναχώρηση για την Άνδρο.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι φωτογράφοι τους

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι φωτογράφοι τους

Με τον Μάκη είχαν κανονίσει να συναντηθούν λίγο νωρίτερα στο λιμάνι, εκεί όπου συνήθως κάνουν κάποια τελευταία χρηστικά ψώνια για το ταξίδι τους. Εκείνος ήδη είχε φτάσει και είχε παρκάρει το μεγάλων κυβικών αγροτικό αυτοκίνητο, που χρησιμοποιεί και η ίδια, κάτω από την κεντρική πλατεία, στον παράδρομο που οδηγεί στο λιμάνι. Σχεδόν σε κοντινή απόσταση πάρκαρε κι εκείνη.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι φωτογράφοι τους

Το πρώτο μέλημά της μόλις βγήκε ήταν να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει, να του κρατήσει τρυφερά το χέρι και να πουν τα νέα της ημέρας τους. Ήταν από τις λίγες φορές που είχαν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους, τόσο για να αγοράσουν τους αγαπημένους ξηρούς καρπούς της παρουσιάστριας όσο όμως και για να φάνε κάτι πριν αναχωρήσουν. Όσοι τους έβλεπαν, έλεγαν πως χαμογελούσαν γιατί, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, έμοιαζαν σαν ένα ερωτευμένο ζευγάρι που έβγαινε για πρώτη φορά ραντεβού. Οι τρυφεράδες μεταξύ τους συνεχίστηκαν και μέσα στο πλοίο την ώρα που έπιναν τον καφέ τους και λίγο πριν φτάσουν στην Άνδρο είχαν μιλήσει με φίλους και γνωστούς που συνταξίδευαν για το νησί και όλα αυτά τα χρόνια είναι οικεία της πρόσωπα.

Με ψαράκι και κρύα μπύρα!

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι φωτογράφοι τους

«Πάμε στου Ασημάκη;» ήταν η πρόταση της Ελένης κι έτσι βρέθηκαν στην ψαροταβέρνα που συχνά τρώνε κάτι μαζί με τα παιδιά, όταν υπάρχει χρόνος.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι φωτογράφοι τους

Η παρουσιάστρια φόρεσε τα γυαλιά της πρεσβυωπίας κι ενώ αρχικά ήθελε να δει τον κατάλογο, τελικά κατέληξε σε ψητό ψάρι, πρόταση του ιδιοκτήτη, με πράσινη σαλάτα και ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα. Αυτό είναι το μενού που κυριολεκτικά ξετρελαίνει την Ελένη και της θυμίζει το ελληνικό καλοκαίρι. Το ζευγάρι συνομίλησε για λίγο με το προσωπικό και έφυγαν μισή ώρα πριν λύσει κάβους το καράβι.

Έκαναν ποδαρικό στο ανακαινισμένο σπίτι!

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι φωτογράφοι τους

Όλο τον χειμώνα η Ελένη και ο Μάκης ασχολήθηκαν με τις νέες μεζονέτες του ξενοδοχειακού τους συγκροτήματος, την επίπλωση και, σε κάποιες περιπτώσεις, την ανακαίνισή τους.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι φωτογράφοι τους

Έβαλαν το μεράκι τους, το ταλέντο της παρουσιάστριας στη διακόσμηση με γήινα χρώματα και υλικά σε πέτρα και ξύλο, και με τη βοήθεια των συνεργατών τους από το περασμένο Σαββατοκύριακο χαίρονται ακόμη περισσότερο τον επίγειο παράδεισό τους.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ

Φωτογραφίες: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΓΚΑΣ