Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει: «Η εκπομπή ρίχνει αυλαία...» (Βίντεο)

«Τι χρονιά ήταν αυτή...»

Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει: «Η εκπομπή ρίχνει αυλαία...» (Βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει για την εκπομπή της στον AlphaTv: «Η εκπομπή ρίχνει αυλαία...»

Μέχρι πότε θα προβάλλεται η εκπομπή της;

Λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν η παρουσιάστρια προχώρησε σε αποκαλύψεις! Συγκεκριμένα είπε στους συνεργάτες της: «Την ώρα που ήμουν στο καμαρίνι και είχα χρόνο, έλεγα ότι τελειώνουμε την άλλη εβδομάδα. Τι χρονιά ήταν αυτή; Δεν την καταλάβαμε! Τι σημαίνει δεν την καταλάβαμε; Ότι είχαμε ελάχιστες εντάσεις και προβληματάκια στην καθημερινότητά μας…»!

Δείτε τι απάντησαν οι συνεργάτες της:

Ελένη Μενεγάκη: Ο θαυμαστής που έσπειρε τον τρόμο! Πυροβολούσε έξω από το στούντιο! (Βίντεο)

Ένας θαυμαστής της Ελένης Μενεγάκη έσπειρε τον τρόμο. Πυροβολούσε έξω από το στούντιο και προκαλούσε φόβο σε όλους, αλλά ιδιαίτερα στην παρουσιάστρια.

Η Ελένη είχε μιλήσει για τον ακραίο θαυμαστή που είχε.

Στην αρχή της καριέρας της, ένας θαυμαστής της την περίμενε συνέχεια έξω από τα στούντιο του ΑΝΤ1, αφού ήθελε να την παντρευτεί.

«Παιδιά θυμάστε όταν ένας θαυμαστής μου επί Πρωινού Καφέ είχε έρθει και πυροβολούσε έξω από τα στούντιο… Και αν δεν είχε πυροβολήσει, ήταν έτοιμος να πυροβολήσει! Μιλάμε για 22 χρόνια πριν, στην αρχή της καριέρας μου… Κάποιος θαυμαστής μου που είχε φτιάξει στο κεφάλι του ότι είμαστε μαζί και θέλει να με παντρευτεί. Ένας θαυμαστής από την επαρχεία… και είχε έρθει να με πάρει να φύγουμε παρέα»!

Το συγκεκριμένο απόσπασμα πρόβαλε η εκπομπή Happy Day και ήταν ανάμεσα σε άλλους διάσημους που είχαν ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού.

Ελένη Μενεγάκη: Άκουσε on air το "Μαμά" και... αυτή ήταν η αντίδραση της!

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα στην εκπομπή της άκουσε με τους συνεργάτες το μαμά και είδαμε ποια ήταν η αντίδραση της.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τα σχόλια με το πάνελ και είπε κάτι που δεν περιμέναμε.

«Και μόνο που σου μένει το Μαμά… Όπως και να το πει… Έχετε ξανακούσει εσείς τραγούδι που να γίνει σλόγκαν και να λέει Μαμά; Δηλαδή το Μαμά δεν γίνεται, σου μένει, δεν το ξεχνάς ποτέ, που να μη θυμάσαι λέξη τι άλλο έχει ειπωθεί. Το Μαμά το ακούω ασταμάτητα. Δηλαδή κολλάς, σου μένει» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη.