Δούκισσα Νομικού: Μέσα σε λευκό φόρεμα η εγκυμονούσα! Τι φόρεσε για να μη την πιάσει το κακό το μάτι;

Έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της περισσότερα από ποτέ!

Δούκισσα Νομικού: Μέσα σε λευκό φόρεμα η εγκυμονούσα! Τι φόρεσε για να μη την πιάσει το κακό το μάτι;

Τι φόρεσε η Δούκισσα Νομικού για να μην την πιάσει το κακό το μάτι; Μέσα σε ένα λευκό φόρεμα η εγκυμονούσα έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η παρουσιάστρια που διανύει τον έκτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της είναι πιο όμορφη από ποτέ! Σε μια πολύ πρόσφατη εμφάνισή της τράβηξε - για ακόμα μια φορά, φυσικά - όλα τα βλέμματα!

Προτίμησε να φορέσει ένα φόρεμα με ιδιαίτερη γραμμή αφού ήταν στενό στο πάνω μέρος και άνοιγε σαν τούρτα στο κάτω...

Δούκισσα Νομικού: Μέσα σε λευκό φόρεμα η εγκυμονούσα! Τι φόρεσε για να μην την πιάσει το κακό το μάτι;

Το συνδύασε με ένα σετ υπέροχα σκουλαρίκια σε θαλασσί χρώμα...

Αυτό που κανείς δεν παρατήρησε αλλά το μάτι το δικό μας εννοείται ότι το "έπιασε" είναι πως στο δεξί της χέρι η Δούκισσα Νομικού φοράει συνεχώς ένα μικρό βραχιολάκι με ένα ματάκι πάνω για να μην την πιάσει το κακό το μάτι και την... ματιάσουνε!

Και πολύ καλά κάνει αφού βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών βλεμμάτων αλλά και συζητήσεων...

Δούκισσα Νομικού: Στο πλευρό της αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Τι συνέβη;

Στο πλευρό της βρίσκεται αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr! Τι συνέβη με την Δούκισσα Νομικού;

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω πρώτη, πράγματα που έμαθα και... δεν είναι και τόσο ευχάριστα!

Η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού, όπως όλοι γνωρίζουμε, περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ωστόσο, όπως μου μετέφερε άνθρωπος από το αρκετά κοντινό τους περιβάλλον δεν έχει τόσο ήρεμη εγκυμοσύνη όσο ήταν η πρώτη...

Έντονες ζαλάδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους κι έχει ξεκινήσει να έχει και κάποιες μικρές ταραχές με τον ύπνο της... Ξυπνάει ξημερώματα...

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, είναι πολύ φυσιολογικό! Καμία εγκυμοσύνη δεν είναι ίδια...

Το μόνο που μπορεί και κοντρολάρει καλά είναι η διατροφή της! Δεν έχει πολλές "επιθυμίες" και λιγούρες, όπως και στην εγκυμοσύνη του μικρού Σάββα... Εννοείται πως ο Δημήτρης Θεοδωρίδης βρίσκεται στο πλευρό της, αν και τονίζω πως όλα κυλούν ομαλά και είναι φυσιολογικά αυτά...

Ο γιατρός της, μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου είπε πως οι ζαλάδες της οφείλονται στα χαμηλά επίπεδα σακχάρου μιας και το έμβρυο απορροφά πολλά από αυτά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή μου, ο γιατρός της είπε πως πρέπει να τρώει πιο συχνά γεύματα μικρά, διατηρώντας το σάκχαρο σε ισορροπία χωρίς μεγάλες αυξομειώσεις καθώς πρέπει να πίνει και πολύ νερό, περισσότερα από ότι ήδη κατανάλωνε γιατί υπάρχει κίνδυνος αφυδάτωσης λόγω των εμετών...

Δούκισσα Νομικού: Δεν ήξερε πως την "τραβάνε"! Η άσχημη συμπεριφορά και τα νεύρα!

Η άσχημη συμπεριφορά της Δούκισσας Νομικού και τα νεύρα στο πλευρό τουΔημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο! Δεν ήξερε ότι την "τραβάνε"!

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει ένα πρόσωπο της παρουσιάστριας που... δεν το λες και πολύ προσιτό!

Η κάμερα του Mykonos Live, "τσάκωσε" την εγκυμονούσα με τον αγαπημένο σύζυγό της να γευματίζουν σε γνωστό μαγαζί του νησιού των ανέμων!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο επιχειρηματίας ασχολείται με το κινητό του ενώ εκείνη φαίνεται δυσαρεστημένη με κάτι!

Αυτό που προσέξαμε και μας έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ο απαράδεκτος όπως φέρεται τρόπος της στην σερβιτόρα η οποία τριγύριζε για να τους γεμίζει τα ποτήρια με νερό!

Κανείς από τους δυο δεν της έριξε ούτε βλέμμα ενώ δεν φαίνεται να της είπαν ούτε ένα ευχαριστώ, κάτι που θα έπρεπε αφού... ανθρώπινο είναι!

Αλλά τα λόγια είναι περιττά... μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις!

Παρακολουθήστε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας...

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Η μεγάλη απόφαση για το μωρό που προκάλεσε διχασμό στο ζευγάρι....

Μια μεγάλη απόφαση για το μωρό τους, προκάλεσε διχασμό ανάμεσα στην Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη! Τι συνέβη με το ζευγάρι;

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι η Δούκισσα και ο Δημήτρης δεν έχουν δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα για σχολιασμό και μάλιστα, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Ωστόσο, όπως όλοι, έτσι και αυτοί έχουν κάποιες μικροδιαφωνίες που προκαλούν παροδικές εντάσεις!

Αιτία λοιπόν της πιο πρόσφατης διαφωνίας της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, ήταν το όνομα του δεύτερου μωρού τους! Η Δούκισσα, περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με τον Δημήτρη, και μάλιστα όπως η ίδια αποκάλυψε, θα είναι κοριτσάκι!

Η μικρούλα που θα έρθει στην ζωή, όπως ορίζει η παράδοση θα έπρεπε να πάρει το όνομα από κάποιον γονέα της Δούκκισας, μιας και ο μικρός Σάββας πήρε το όνομά του από τον πατέρα του Δημήτρη! Όμως, και εκείνος, θα ήθελε να δώσει την χαρά στην μητέρα του, να πάρει το όνομά της, το δεύτερο παιδί του.....

Η Δούκισσα από την πλευρά της, έχει άψογες σχέσης με την μητέρα του, Ελένη Κόκκαλη αλλά και με όλη την οικογένεια Θεοδωρίδη. Επομένως έχει μπει σε έναν διχασμό, αφού δεν θέλει να στεναχωρήσει ούτε την δική της οικογένεια, ούτε όμως και εκείνη του Δημήτρη.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε στο Youweekly,gr πως κάθε φορά που συζητούν το συγκεκριμένο θέμα καταλήγουν να διαφωνούν, άρα οριστική λύση στο ζήτημα δεν έχει προκύψει ακόμα! Ωστόσο, εξετάζουν το ενδεχόμενο είτε να δώσουν στην μικρούλα ένα «ουδέτερο» όνομα, δηλαδή όχι κάποιο από ην οικογένεια Νομικού ή Θεοδωρίδου, είτε να δώσουν τα ονόματα και από τις δύο μαμάδες!

Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως ότι και να γίνει η Δούκισσα και ο Δημήτρης θα βρουν την χρυσή τομή αφού είναι πολύ αγαπημένοι και όλες τους οι διαφορές λύνονται πάντα με ένα τρυφερό φιλί!

Δούκισσα Νομικού: Το στενό κίτρινο φόρεμα που δείχνει ξεκάθαρα την φουσκωμένη κοιλίτσα!

Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της, με ένα κίτρινο στενό φόρεμα!

Η παρουσιάστρια θα κάνει την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Η Δούκισσα Νομικού πόσταρε μία φωτογραφία στο instagram, όπου φοράει ένα κατακίτρινο φόρεμα και φαίνεται ευδιάκριτα η φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Θυμίζουμε πως η Δούκισσα βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνη της και περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία, στην οποία γράφει: «Να 'μαι λοιπόν. Αύριο, Τρίτη, στην εκπομπή της αγαπημένης @nonoram! Έχουμε να πούμε πολλά».

Δούκισσα Νομικού: Μέσα σε λευκό φόρεμα η εγκυμονούσα! Τι φόρεσε για να μην την πιάσει το κακό το μάτι;