Κάγκελο ο Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1! Έσπασαν τα νερά της Ζέτας Θεοδωροπούλου on air!

Έχασε το χρώμα του ο Γρηγόρης!

Κάγκελο ο Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1! Έσπασαν τα νερά της Ζέτας Θεοδωροπούλου on air!

Κάγκελο έμεινε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου on air στον ΑΝΤ1, αφού έσπασαν τα νερά της Ζέτας Θεοδωροπούλου στην εκπομπή του!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε για τη ζωή της στο πλευρό του διεθνή ποδοσφαιριστή Π. Ταχτσίδη με τον οποίο ζει στην Ιταλία λόγω της «θητείας» του στην Ιταλική ομάδα Λέτσε.

Η ίδια αναφέρθηκε στην καθημερινότητά τους αλλά και στη στήριξη που τού δίνει σε κάθε του βήμα, ενώ παραδέχτηκε ότι θέλει να κάνει μεγάλη οικογένεια με τον σύζυγό της!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου επίσης, τόνισε πως στο παρελθόν έκανε αρκετά λάθη, προκαλώντας με τις εμφανίσεις της καθώς, όπως είπε, ήθελε να γίνει γνωστή.


Ωστόσο, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, παρ' όλο που υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτική στη συνέντευξή της, λίγο πριν αποχαιρετήσει τον παρουσιαστή, έδειξε να νιώθει αδιαθεσία και ζήτησε από τον Γρηγόρη λίγο νερό.
Λίγο πριν το φινάλε μάλιστα, του ανακοίνωσε πως μάλλον της είχαν σπάσει τα νερά...

Ο Γρηγόρης έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και ζητούσε επίμονα από τους συνεργάτες του να της φέρουν λίγο νερό... Τελικά αποδείχτηκε ότι η Ζέτα έκανε χιούμορ! Δείτε το επικό βίντεο:

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Σε παραλία της Μυκόνου χωρίς ίχνος ρετούς! Τα καυτά φιλιά με τον Ταχτσίδη!

Σε παραλία της Μυκόνου βρέθηκε η Ζέτα Θεοδωροπούλου και δεν σταμάτησε να ανταλλάζει καυτά φιλιά με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Μάλιστα, είδαμε το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς.

Η εγκυμονούσα, η οποία περιμένει το τρίτο της παιδάκι έχει μπει στην τελική ευθεία για να το υποδεχτεί στον κόσμο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, αφού η οικογένεια τους θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος. Ο έρωτας τους δεν έχει σβήσει και αυτό το αποδεικνύουν και οι φωτογραφία τους και τα φιλιά που αντάλλαξαν.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες είναι χωρίς ίχνος ρετούς και είδαμε πως είναι στην πραγματικότητα το κορμί της. Όπως, θα δείτε η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ και είναι μια πολύ εντυπωσιακή μαμά.

Ζέτα Θεοδωροπούλου σώμα χωρίς ρετούς

Ζέτα Θεοδωροπούλου σώμα χωρίς ρετούς

Ζέτα Θεοδωροπούλου σώμα χωρίς ρετούς