Πάνος Ιωαννίδης: Το ξαφνικό τηλεφώνημα από το MasterChef και η πρόταση που δεν περίμενε! (Βίντεο)

Τι του πρότειναν;

Πάνος Ιωαννίδης: Το ξαφνικό τηλεφώνημα από το MasterChef και η πρόταση που δεν περίμενε! (Βίντεο)

Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα δέχτηκε από τους υπεύθυνους του MasterChef o Πάνος Ιωαννίδης και δέχτηκε μια πρόταση που δεν περίμενε.

Αυτό συνέβη πριν τον δούμε στο ριάλιτι μαγειρικής, αφού αποκάλυψε πως δεν περίμενε πως θα τον ήθελαν για κριτή.

Ο σεφ, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του, ενώ αναφέρθηκε και στο MasterChef.

Όπως αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης, όταν δέχτηκε το πρώτο τηλεφώνημα από τους υπεύθυνους νόμιζε ότι τον ήθελαν για παίκτη και η απάντηση του ήταν επική.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πάνος Ιωαννίδης: Μας συστήνει για πρώτη φορά την αδερφή του!

Την αδερφή του μας σύστησε ο Πάνος Ιωαννίδης, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, τι και αν τα ξέρουμε σχεδόν όλα για τον σεφ, εμείς την αδερφή του την βλέπουμε για πρώτη φορά.

Η Ελιάνα Ιωαννίδη, ζει στη Θεσσαλονίκη απ’ όπου κατάγεται και σχεδιάζει και εμπορεύεται κοσμήματα. Μάλιστα, έχει αποκτήσει και έναν γιο.

Μάλιστα, μιλώντας για τον ανιψιό του, ο Πάνος Ιωαννίδης είχε πει: «Η σχέση μου με τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλή, έχω κι έναν ανιψιό 4 ετών, τον γιο της αδερφής μου. Έχουμε φοβερή σχέση. Στην τηλεόραση με αναγνωρίζει και μάλιστα όταν με βλέπει πηγαίνει και μου δίνει τοστ να φάω μέσα από την οθόνη.»

undefined

undefined

Πάνος Ιωαννίδης: Η απάντηση κόλαφος στον Δημήτρη Σκαρμούτσο για τα σχόλια του προς το Master Chef (Βίντεο)

Ο Πάνος Ιωαννίδης σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στον Alpha tv έδωσε μια απάντηση κόλαφο για τα κατά καιρούς αρνητικά σχόλια του Δημήτρη Σκαρμούτσου για τον διαγωνισμό μαγειρικής Master Chef!

Δείτε όλα όσα είπε!

Ο γοητευτικός κριτής του Master Chef μίλησε για όλους και για όλα, ενώ απάντησε και στα σχόλια του Δημήτρη Σκαρμούτσου για το ριάλιτι μαγειρικής.

Δείτε τι είπε χαρακτηριστικά:

«Τον Δημήτρη τον συμπαθώ πάρα πολύ, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που έχει δουλέψει πολύ στη ζωή του. Και έχει αποδείξει πως είναι πολύ κάλος σε αυτό που κάνει. Από εκεί και πέρα σίγουρα όλοι έχουν μια άποψη και μια γνώμη και είναι σεβαστή. Αυτό! Εγώ δεν ένιωσα ποτέ να γίνομαι γρανάζι ενός ριάλιτι. Και να ήθελα να το κάνω θα έβγαινε τόσο ψεύτικο που θα φαινόταν»

Δείτε το σχετικό βίντεο: