Jean Claude Jitrois: Ο θρύλος της μόδας με την δική μας Κατερίνα Γιατζόγλου!

Ήρθε στην Ελλάδα.....

Jean Claude Jitrois: Ο θρύλος της μόδας με την δική μας Κατερίνα Γιατζόγλου!

Ο θρύλος της μόδας και των δερμάτινων ρούχων Jean Claude Jitrois ήρθε στην Ελλάδα και πόζαρε με την δική μας Κατερίνα Γιατζόγλου!

Ο ίδιος, επισκέφτηκε την χώρα μας και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί με την καλή του φίλη, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις! Κατερίνα και Jean Claude έφαγαν μεσημεριανό στην σουίτα του στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus και οι κάμερες πήραν φωτιά!

H Κατερίνα Γιατζόγλου άψογα ντυμένη με Amarisartstories

Ο γνωστός designer ήταν καλεσμένος της Άντας Ηλιοπούλου και ανανέωσε το ραντεβού του με την Κατερίνα στο Παρίσι, όπου θα παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν!

Με την Άντα Ηλιοπούλου και τον καλό της φίλο

Μάλιστα ο Jean Claude φωτογραφήθηκε για το επετειακό τεύχος των 15 ετών του Βest Off Mykonos...

Κατερίνα Γιατζόγλου: "Αυτομαστιγώνομαι ανελέητα!" - Η συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Είναι ασυμβίβαστη, ταλαντούχα και πληθωρική προσωπικότητα!

Η Κατερίνα Γιατζόγλου, όμως, πάνω απ' όλα είναι αληθινή!

Δεν φοβάται να αποκαλύψει στο youweekly.gr, κάτι που οι περισσότεροι κρύβουν! Ποιο είναι αυτό; Πως κάνει καθημερινά ψυχανάλυση!

Ποιον θεωρεί όμως η Κατερίνα Γιατζόγλου, τον πιο αυστηρό κριτή;

"Όχι, κάνω καθημερινά ψυχανάλυση, αυτομαστιγώνομαι ανελέητα. Ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ. Γι’ αυτό και μεταλλάσσομαι και κάνω διορθωτικές κινήσεις, είναι σαν να έχω καθημερινά έναν ψυχαναλυτή και με ισιώνει. Βέβαια, έχω διαβάσει και 2-3 βιβλιοθήκες μην σου πω, για την ψυχανάλυση και το ταξίδι προς τον ανώτερό μας εαυτό. Από τις πολλές μεταλλάξεις δεν θυμάμαι καν ποια ήμουν πριν από μερικά χρόνια..." αποκάλυψε η Κατερίνα Γιατζόγλου στο Youweekly.gr!