Μαίρη Χρονοπούλου: Ράκος η κυρία του ελληνικού σινεμά! Τι συνέβη;

Σε τραγική κατάσταση....

Μαίρη Χρονοπούλου: Ράκος η κυρία του ελληνικού σινεμά! Τι συνέβη;

Πολύ δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Μαίρη Χρονοπούλου, αφού ένα διπλό χτύπημα την τσάκισε κανονικά... Τι συνέβη και η κυρία του ελληνικού σινεμά είναι ράκος;

Η ίδια, χρειάστηκε να φιλοξενηθεί σε κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τα κινητικά προβλήματα της, ενώ έχασε και τον φύλακα άγγελό της, τη Γεωργιανή βοηθό της, η οποία ήταν κοντά της από το 2001. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλκίνοου Μπουνιά στην Espresso, πριν από λίγο καιρό η Λαμάρα επέστρεψε στην πατρίδα της και μάλλον οριστικά αυτή τη φορά -το 2015 είχε ξαναφύγει για τη χώρα της, αλλά γύρισε κοντά στην ηθοποιό ύστερα από ενάμιση χρόνο.

«Μετά τη φυγή της Γεωργιανής βοηθού, η Μαίρη Χρονοπούλου δοκίμασε να συνεργαστεί με μια άλλη αλλοδαπή κοπέλα, αλλά δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε και τελικά εξαφανίστηκε… για περίπου ενάμιση μήνα από το σπίτι της στην Παιανία, κάνοντας τους φίλους της να ανησυχούν. Αυτό το διάστημα η ηθοποιός φιλοξενήθηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης, όπου έκανε θεραπεία για τα πολλά κινητικά, και όχι μόνο, προβλήματα που αντιμετωπίζει», αναφέρει πηγή που επικαλείται η εφημερίδα.

Σήμερα η Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται πάλι στο σπίτι της και οι φίλοι της προσπαθούν να καλύψουν το κενό που άφησε η Λαμάρα. Πάντως, οι δύο γυναίκες, που είναι πολύ δεμένες και επικοινωνούν σχεδόν κάθε βράδυ μέσω Skype, δεν αποκλείεται στο μέλλον να ξανασυναντηθούν στην Ελλάδα, ίσως σε ενδεχόμενες διακοπές της Λαμάρα στη χώρα μας.

Μαίρη Χρονοπούλου: Στην δημοσιότητα η διαθήκη της! Σε ποιον γράφει την περιουσία της;

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει τα περιουσιακά στοιχεία της Μαίρη Χρονοπούλου! Η διαθήκη της και το πού γράφει την περιουσία της!


Ο Μάκης Δελαπόρτας έκανε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν!

Πού αφήνει η ηθοποιός όλη την περιουσία της;

Διατηρείς φιλική σχέση με τη Μαίρη Χρονοπούλου, για την οποία πρόσφατα μάθαμε ότι έχει μπει σε κάποιο οίκο ευγηρίας, είναι αλήθεια; Έχεις επικοινωνήσει πρόσφατα μαζί της, γνωρίζεις κάτι;

«Έχω επαφή με τη Μαίρη και είναι καλά.» είπε στο περιοδικό Λοιπόν ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας

Πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου και της μουσικής, τον τελευταίο καιρό, φιλοξενούνται σε γηροκομείο και ιδρύματα.

Αν δεν έχουν οικογένεια, δεν με χαλάει, δεν με στενοχωρεί. Όπου αισθάνονται καλά. Αν έχουν οικογένεια, πρέπει να είναι δίπλα τους και να μην καταλήγουν σε κάποιο γηροκομείο. Η Μαίρη είναι πολύ φιλοσοφημένος άνθρωπος, έχει γράψει ήδη όλη την περιουσία της στο Χαμόγελο του Παιδιού, που αυτό δεν το κάνει κανείς εν ζωή, να είναι φιλοξενούμενη στο σπίτι της. Είναι από τις γυναίκες που έχουν μεγαλώσει με ωριμότητα, στωικότητα σκέψης και φιλοσοφίας της ίδιας της ζωής.