Ποια Ευγενία Δημητροπούλου; Η νέα σύντροφος του Κούρκουλου θα σας πάρει το μυαλό!

Ξανθιά και πρόσωπο του ΑΝΤ1!

Ποια Ευγενία Δημητροπούλου; Η νέα σύντροφος του Κούρκουλου θα σας πάρει το μυαλό!

Η νέα σύντροφος του Άλκη Κούρκουλου θα σας πάρει το μυαλό και σίγουρα θα αναφωνήσετε: «Ποια Ευγενία Δημητροπούλου»;

Όλα ξεκίνησαν από ένα όμορ­φο φλερτ, παρόλο που ο γνωστός πρωταγωνι­στής δεν φαινόταν έτοιμος να μπει σε μια νέα σχέση, καθώς είχε πρόσφατο χωρισμό και ήθελε τον χρόνο του.

Ωστόσο απολάμβανε την παρέα της, κρατώντας βέβαια κάποιες αποστάσεις, όμως εκείνη είχε αφήσει να εννοηθεί το ενδιαφέρον της. Έτσι, εκείνος δεν έμεινε ασυγκίνητος και την προσκάλεσε στη Θεσσαλονίκη, αφού πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση στην πόλη.

Όσοι τους συναναστρέφονται κάνουν λόγο για ένα όμορφο και δυνατό ειδύλλιο, ενώ το χαμόγελο έχει βρεθεί και πάλι στο πρόσωπό του.

Πραγματοποιούν βόλτες και πηγαίνουν για φαγητό μαζί, ενώ παράλληλα μένουν κάποια βράδια στο σπίτι του στην Αθήνα.

Πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού μιλούν για έναν άνθρωπο που έχει γίνει και πάλι «έξω καρδιά», έχοντας πάψει να είναι πεσμένος και το χαμόγελο βρέθηκε πάλι στα χείλη του.Η Μαρία Δημάκου, η οποία εργάζεται σε τηλεοπτικές παραγωγές του ΑΝΤ1, είναι η γυναίκα που τον κέρδισε, σύμφωνα με την Real life!

Ποια Ευγενία Δημητροπούλου; Η νέα σύντροφος του Κούρκουλου θα σας πάρει το μυαλό!

Αντώνης Λουδάρος: Τον τσάκωσαν οι παπαράτσι να δίνει γαλλικά φιλιά! Η γυναίκα που είναι στο πλευρό του!

Που τσάκωσαν οι παπαράτσι τον Αντώνη Λουδάρο να δίνει γαλλικά φιλιά; Η γυναίκα που είναι στο πλευρό του και μας άφησε άφωνους με την κίνησή της!

Ο ίδιος, δεν έχει δώσει δικαιώματα για σχολιασμό της προσωπικής του ζωής αλλά τα εν λόγω στιγμιότυπα έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Άλλωστε, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Αντώνη να κάνει σε δημόσια θέα τέτοιες εκδηλώσεις θαυμασμού!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον έπιασε σε τρυφερά ντοκουμέντα με την επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Μικρή μας Πόλη» στο θέατρο Λαμπέτη! Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα για το αν είναι ζευγάρι.... δικά σας:

Αντώνης Λουδάρος: Τον τσάκωσαν οι παπαράτσι να δίνει γαλλικά φιλιά! Η γυναίκα που είναι στο πλευρό του!Αντώνης Λουδάρος: Τον τσάκωσαν οι παπαράτσι να δίνει γαλλικά φιλιά! Η γυναίκα που είναι στο πλευρό του!Αντώνης Λουδάρος: Τον τσάκωσαν οι παπαράτσι να δίνει γαλλικά φιλιά! Η γυναίκα που είναι στο πλευρό του!

Τρυφερές στιγμές για αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz πριν το γάμο!

Τρυφερές στιγμές απόλαυσε αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz, λίγο πριν το γάμο του φέτος το καλοκαίρι.

Στις 30 Αυγούστου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της πήραν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Ο λόγος για την Ευρυδίκη και τον Μπομπ Κατσιώνης, οι οποίοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους και τον ζεστό καιρό, πριν ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή τους φωτογραφία και έγραψε «Πλησιάζει καλοκαίρι... Είναι συναρπαστικό να πιστεύεις ότι μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας δεν έχουν συμβεί ακόμα.»

Τρυφερές στιγμές για αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz πριν το γάμο