Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έδωσε κανονικά τον Βερύκιο! «Έφυγε από την εκπομπή γιατί...»

«Στο παρασκήνιο οι σχέσεις...»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έδωσε κανονικά τον Βερύκιο! «Έφυγε από την εκπομπή γιατί...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια αποκάλυψη βόμβα! Έδωσε κανονικά τον Βερύκιο! Συγκεκριμένα είπε «Έφυγε από την εκπομπή γιατί...»

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Βερύκιος δεν συμμετέχει πια στην εκπομπή «Happy Day», στον AlphaTv.

Δείτε όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», του OpenTv!

Τσιμτσιλή

Συγκεκριμένα είπε:

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά ο Δήμος, είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαίτερα. Μπορεί κατά καιρούς να έχουν ανέβει οι τόνοι τηλεοπτικά ανάμεσά μας, αλλά στο παρασκήνιο πάντα οι σχέσεις ήταν καλές… και είναι ακόμα! Αυτή την στιγμή δεν βρίσκεται στον αέρα, λόγω μίας απόφασης του σταθμού, δεν πέρασε από την δική μου κρίση απλά μου ανακοινώθηκε. Εύχομαι όμως ότι από Σεπτέμβρη θα είναι κανονικά στην εκπομπή»

Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Βελούδινος" χωρισμός για την παρουσιάστρια

Όλη η αλήθεια για τον βελούδινο χωρισμό της παρουσιάστριας, Σταματίνας Τσιμτσιλή μέσα από ένα φρέσκο και αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr.

Πληροφορίες όχι και τόσο καλές έφτασαν στο Vanda's blog και θα σας τις αποκαλύψω όλες! Δεν έχουν γραφτεί πουθενά αλλού!

Η παρουσιάστρια του ALPHA πριν από λίγες ημέρες έχασε από την εκπομπή της τον Δήμο Βερύκιο και τώρα ετοιμάζεται να χάσει ακόμα έναν στενό και πολύ καλό της συνεργάτη.

Σύμφωνα με όσα μου μετέφερε άνθρωπος από το κανάλι ο Χρήστος Βαρθαλίτης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Happy Day από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο ίδιος πήρε την απόφαση αυτή για προσωπικούς λόγους και κάποιοι από τους ιθύνοντες προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη γιατί θεωρούν πως είναι από τα λίγα άτομα που η Σταματίνα εμπιστεύεται να έχει δίπλα της, γι αυτό άλλωστε δεν έχει ανακοινωθεί και κάτι ακόμα...

Όπως μου μετέφερε, επίσης, ο ίδιος άνθρωπος οι σχέσεις του με την Σταματίνα ήταν, είναι και θα παραμείνουν υπέροχες...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μένει η φεύγει από τον Alpha; Η αποκάλυψη για το συμβόλαιο της με το κανάλι!

ποκαλύψεις για το συμβόλαιο της με τον Alpha έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μένει ή φεύγει από το κανάλι η παρουσιάστρια του Happy Day;

Η εκπομπή της είναι από τις πιο επιτυχημένες της ελληνικής τηλεόρασης και παραμένει σταθερή στα ύψη.

Η Σταματίνα, παραχώρησε συνέντευξη στο «TV κους κους».

Συζητήσεις για την επόμενη χρονιά έχετε κάνει;

«Όχι, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Έχω ένα συμβόλαιο που είναι σε ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, υπάρχει μια εξαιρετική σχέση με τα στελέχη του καναλιού, η εκπομπή πάει πολύ καλά. Δεν ανησυχώ λοιπόν για το ότι δεν έχουν γίνει συζητήσει ούτε έχω επιδιώξει να γίνουν. Θεωρώ ότι έχουμε δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο.»

Αν υποθέσουμε ότι μπαίνει μια τελεία στο κεφάλαιο του «Happy Day», τι θα κάνεις τηλεοπτικά;

«Σε αυτή τη φάση της ζωής μου απολαμβάνω πολύ αυτό που κάνω, μου ταιριάζει, ακόμη και το πρωινό ξύπνημα το έχω συνηθίσει (γέλια). Έχω ως στάση ζωής το ότι απολαμβάνω αυτό που ζω τώρα και δεν αναλώνομαι σε σκέψεις για το μέλλον. Δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα, για μένα το «Happy Day» είναι η πιο επιτυχημένη συγκυρία της καριέρας μου και θέλω να την απολαύσω, δεν βιάζομαι να την εγκαταλείψω.» υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πόσα λεφτά παίρνει; Η αποκάλυψη για τον Αlpha tv!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της «Happy Day» προέβη σε αποκάλυψη βόμβα για τον Alpha tv, αλλά και για το πόσα λεφτά παίρνει!

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή μία συνέντευξη που παραχώρησε η Άβα Γαλανοπούλου!

Τις προάλλες η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου αποκάλυψε την αμοιβή που έπαιρνε από την τηλεοπτική σειρά

«Λατρεμένοι μου γείτονες» και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να αναφερθεί στις «χρυσές» πληρωμές του παρελθόντος.

«Αυτά τα χρήματα δεν ξαναδίνονται, έχεις ξανακούσει να παίρνει οχτώ και δέκα χιλιάρικα ηθοποιός; Εγώ αν σου πω τι μισθό έπαιρνα για να είμαι σε ένα πάνελ στο Alter είναι σχεδόν τα λεφτά που παίρνω εδώ για να είμαι παρουσιάστρια…», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.