Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα σχόλια όλο νόημα για το νέο λουκ της Ψυχούλη! «Είναι σαν...»

Έπος η Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα σχόλια όλο νόημα για το νέο λουκ της Ψυχούλη! «Είναι σαν...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε σχόλια όλο νόημα για το νέο λουκ της Ελένης Ψυχούλη μέσα από την εκπομπή της! Μάλιστα, δεν φαντάζεστε σαν τι ανέφερε ότι είναι!

Αξιοσημείωτο είναι ότι η δημοσιογράφος, όπως ήδη σας έχουμε γράψει, εκανε τα μαλλιά της σε αγορέ κούρεμα και τα έβαψε γκρι!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το πρωί της Πέμπτης το νέο hair look της Ελένης Ψυχούλη, με ατάκες που θα συζητηθούν!

«Αχ με το συμπάθειο δεν είναι συγκλονιστικό το γκρι. Πιο πολύ της πάει το ξανθό. Δηλαδή είναι γεγονός πως όταν έχεις κάνει τόσο ντεκαπάζ για να φύγει το μελαχρινό και να γίνει ξανθό, μετά δύσκολα το γυρνάς. Αλλά ήταν τόσο εντυπωσιακό το ξανθό. Η Ελένη Ψυχούλη 30 χρόνια δεν είχε κάνει καμία αλλαγή και ξαφνικά σε δυο εβδομάδες τα έκανε όλα. Γιατί το άλλαξε; Το γκρι τη μεγαλώνει. Ειδικά αν ασπρίσει και λίγο… μετά την κάνει. Της βάζει 20 χρόνια. Εμείς τη θέλουμε ξανθιά την Ελένη Ψυχούλη και να το ξαναγυρίσει» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ελένη Ψυχούλη: Ξεχάστε για πάντα τα μακριά μαύρα μαλλιά της! Αποκαλύπτει τον λόγο της ραγδαίας αλλαγής!

Η Ελένη Ψυχούλη αποφάσισε να κάνει μια τεράστια αλλαγή πάνωτης! Ξεχάστε τα μακριά της μαύρα μαλλιά! Αποκαλύπτει ποιος είναι ο λόγος γι' αυτήν την ραγδαία αλλαγή!

Η Ελένη Ψυχούλη την οποία είχαμε συνηθίσει εδώ και χρόνια με μακριά μαύρα μαλλιά, βρέθηκε καλεσμένη στο dot, στον ΣΚΑΙ και εξήγησε τα πάντα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Με τις αλλαγές το έχω. Έλα όμως που με το μαλλί είχα μια εμμονή. Εγώ δεν τα έχω κόψει ποτέ τα μαλλιά μου. Ήταν το πέμπτο μέλος του σώματός μου. Όσο πέρναγε ο καιρός άρχισε να γίνεται πολύ απαιτητικό μέχρι που είπα θα σε κλωτσήσω. Δεν είχα ποτέ κομμωτή.

Όλοι έτρεμαν να μου τα κόψουν τα μαλλιά. Μου αρέσει. Τώρα μου θυμίζω τη Μαντόνα. Μου αρέσει αυτή η εικόνα, απλά δεν έχω ταυτιστεί ότι είμαι εγώ. Δηλαδή ζω μια ψυχασθένεια αυτή τη στιγμή»,

Ψυχούλη μαλλιά

Ψυχούλη μαλλιά