Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτή είναι η πιο τρυφερή δήλωση για την σύντροφο του, Νάνσυ Αντωνίου!

Η αγάπη που της έχει είναι μεγάλη!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτή είναι η πιο τρυφερή δήλωση για την σύντροφο του, Νάνσυ Αντωνίου!

Την πιο τρυφερή δήλωση για την σύντροφο του, Νάνσυ Αντωνίου έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μιλώντας σε μια σπάνια συνέντευξη.

Ο παρουσιαστής του «The 2night show» παραχώρησε συνέντευξη στο Tv Έθνος και αναφέρθηκε σε όλα.

Αλήθεια, το «The Wall» γιατί δεν συνεχίστηκε; Θεωρείς πως ήταν λά­θος του ΑΝΤΙ, δεδομένου πως το παιχνίδι σημείωνε υψη­λά ποσοστά τηλεθέασης;

Δεν το γνωρίζω αυτό, η αλήθεια είναι ότι τη χρονι­κή στιγμή που παρουσιά­στηκε πήγε πάρα πολύ κα­λά. σε ό,τι αφορά τη δική μου παρουσίαση ένιωθα πολύ καλά με αυτήν, αλ­λά το γιατί δεν συνεχίστη­κε είναι κάτι που δεν με αφορά, δεν είναι δική μου απόφαση, είναι απόφα­ση του καναλιού και είναι πάντοτε σεβαστή. Εγώ πάντα προσπαθώ να κά­νω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται, αυτός είναι ο στόχος μου.

Γρηγόρης Αρναούτογλου Νάνσυ Αντωνίου

Έχεις παρουσιάσει σχε­δόν τα πάντα στην ελλη­νική τηλεόραση εκτός από talent show. θα ήθελες να το κάνεις και αυτό;

Δεν λέω ποτέ όχι σε τίποτα από τη στιγμή που θα μου κεντρίσει χα ενδιαφέρον βλέποντας το. Και έχοντας πάντα βέβαια ως κριτή­ριο να μην προσβάλω κάποιον μέ­σα από την παρουσίαση του εκά­στοτε προγράμματος. Οποιοδήπο­τε πρόγραμμα που έχει να κάνει με «ποιοτική» ψυχαγωγία θα μπο­ρούσα να προσπαθήσω να το πα­ρουσιάσω.

Είσαι από τους λίγους παρουσια­στές της λεγόμενης «πρώτης γραμ­μής» που έζησαν και τα χρόνια των παχέων αγελάδων και τα χρόνια της κρίσης. Εντοπίζεις κάτι στο οποίο έγινε καλύτερη η τηλεόραση στο πέ­ρασμα αυτής της δεκαετίας;

Δεν ξέρω τι σημαίνει καλύτερη ή χειρότε­ρη. Έχουν αλλάξει πλέον τόσο πολύ τα δε­δομένα. Έχει αλλάξει η ψυχολογία του κό­σμου, έχουν αλλάξει τα budgets, έχουν αλλάξει πάρα πολλά στην Ελλάδα. Άρα πώς να συγκρίνω δύο διαφορετικές δε­καετίες; Θα ήταν άδικο αυτό. Το μόνο πά­ντως που μπορώ να πω είναι ότι ακόμα και στα χρόνια της κρίσης η τηλεόραση κατάφερε να παρουσιάσει πολύ ενδιαφέ­ρουσες εκπομπές και πολύ ποιοτικές, και να κρατήσει συντροφιά σε πάρα πολύ κό­σμο όλα αυτά τα χρόνια που δεν μπορού­σε να βγει έξω από το σπίτι του για οικο­νομικούς λόγους για να διασκεδάσει. Και μόνο γι' αυτό μπορώ να πω ένα πολύ με­γάλο μπράβο.

Όσο για την σύντροφο του ρωτήθηκε αν το γεγονός ότι δουλεύουν μαζί φθείρει την σχέση τους, απάντησε:

«Όταν ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί υπάρχουν αγάπη, sεβασμός και εκτίμηση τίποτα δεν μπορεί να τους φθείρει».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: H γνωριμία που τoυ άλλαξε την ζωή!

Μια γνωριμία που του άλλαξε τη ζωή έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και θέλησε να μοιραστεί αυτή την στιγμή.

Ο παρουσιαστής είναι από τους λίγους που έχουν αγκαλιάσει την νεολαία και μέσα από την εκπομπή του.

Αυτή την φορά είχε την τύχει να συναντηθεί με τον Στέλιο Κερασίδη, το αγοράκι που είχαμε γνωρίσει μέσα από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όπου και μας είχε μαγέψει με τις ικανότητες του στο πιάνο, παρά το νερό της ηλικίας του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.