Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η ερώτηση για την Γερονικολού που έφερε την αντίδραση του! «Τι πρόβλημα έχεις εσύ;»!

Τι συνέβη;

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η ερώτηση για την Γερονικολού που έφερε την αντίδραση του! «Τι πρόβλημα έχεις εσύ;»!

Μια ερώτηση δημοσιογράφου, για την Κατερίνα Γερονικολού έφερε την αντίδραση του Γιάννη Τσιμιτσέλη και να του λέει «Τι πρόβλημα έχεις εσύ;».

Βέβαια, η απάντηση του ήταν μέσα στα πλαίσια της πλάκας, αφού ο ηθοποιός είναι γνωστός για το χιούμορ του.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με αφορμή την ταινία που ετοιμάζει ως παραγωγός, σεναριογράφος αλλά και πρωταγωνιστής, μίλησε στη Real life για την Κατερίνα Γερονικολού, με την οποία είναι ζευγάρι στο σινεμά, στο θέατρο και φυσικά στη ζωή.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η ερώτηση για την Γερονικολού που έφερε την αντίδραση του

«Μα... πάντα και παντού με την Κατερίνα;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Και πάντα και παντού, τι πρόβλημα έχεις εσύ;», απάντησε γελώντας. «Χαίρομαι πολύ που κάνουμε με την Κατερίνα και θέατρο και σινεμά μαζί - λες να έρθει και η τηλεόραση αργότερα; Για την ώρα ολοκληρώσαμε τον πρώτο κύκλο προβών στο δυνατό έργο της εξαιρετικής Μιμής Ντενίση "Από Σμύρνη.., Θεσσαλονίκη" και ξεκινήσαμε γυρίσματα για την ταινία "Για πάντα", που είναι το νέο μεγάλο στοίχημα μου στον χώρο, αφού κάνω και την παραγωγή».

Κατερίνα Γερονικολού- Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ανατροπή στον έρωτα και η αινιγματική δήλωση για τον γάμο!

Η Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει για ανατροπή στον έρωτα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη καθώς κάνει μια αινιγματική δήλωση για τον γάμο!

Τα είπε όλα στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», στον Alpha Tv.

Η κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε στα γυρίσματα «Για πάντα», όπου πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Πρόκειται για μια ρομαντική ταινία. Οι ηθοποιοί είναι ζευγάρι στην ταινία, αλλά και στην ζωή!

Όταν η όμορφη ηθοποιός ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο γάμου με τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη, εκείνη απάντησε...

«Στην ταινία γνωρίζω τον Γιάννη και ναι θα υπάρξει έρωτας με πολλές ανατροπές… Με ρωτάς αν θα υπάρξει γάμος στην ταινία; Δεν θα σου πω…. Προς το παρόν θα είμαστε μαζί κινηματογραφικά».

Γερονικολού

Γερονικολού

Γερονικολού

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Άσχημος τσακωμός στα παρασκήνια της ταινίας τους! Στα μαχαίρια το ζευγάρι!

Άγριος τσακωμός σημειώθηκε στα παρασκήνια της ταινίας που πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης! Στα μαχαίρια το ζευγάρι σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr!

Ο κακός χαμος με αυτό το ζευγάρι, δεν τους προλαβαίνω! Εχθές έμαθα και σας αποκάλυψα στο vanda's blog πως είναι έτοιμος να της κάνει πρόταση γάμου και σήμερα έμαθα πως έριξαν έναν καυγά με τα όλα τους! Βέβαια θα μου πείτε ζευγάρι είναι λογικό να έχει εντάσεις αλλά... εγώ θα σας μεταφέρω όλες τις λεπτομέρειες για το τι έγινε, φυσικά πρώτη...

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, μαζί με όλο το συνεργείο έκαναν τα πρώτα τους εξωτερικά γυρίσματα και σύμφωνα με την πηγή μου, στο πρώτο διάλειμμα έγινε το έλα να δεις...

"Κάτι πρέπει να έγινε την ώρα του γυρίσματος. Κάποια λάθος κίνηση έκανε ο Γιάννης και την έκανε τούρμπο. Με το που σταμάτησε το γύρισμα την άκουσα να του λέει "Μωρέ Γιάννη μου" και την είδα να φεύγει από την άλλη! Ο Τσιμιτσέλης έτρεξε πήγε πίσω τους και από τις κινήσεις του σώματός τους κατάλαβα πως πρέπει να τα "έχωσε" ο ένας στον άλλον για τα καλά! Αλλά η αλήθεια είναι πως γενικά είναι διακριτικοί είχαν απομακρυνθεί αρκετά για να μην ακουστούν και όταν γύρισαν προσπαθούσαν να είναι κομπλέ και τα κατάφεραν, δεν φάνηκε κάτι αλλά εκείνη πρέπει να του φώναξε αρκετά, τώρα γιατί.. τι να σου πω!"

Αυτά μου μετέφερε άνθρωπος που βρέθηκε εκεί και αυτά σας αποκαλύπτω κι εγώ στο Youweekly.gr και το Vanda's blog. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι μαλώνει, αλλά ούτε και οι τελευταία γιατί έτσι κάνουν τα ζευγάρια!