Τρελαμένος με τον Μενιδιάτη ο Ρονάλντο! Όλες οι λεπτομέρειες!

Αδιανόητο περιστατικό! Όλο το ρεπορτάζ!

Τρελαμένος με τον Μενιδιάτη ο Ρονάλντο! Όλες οι λεπτομέρειες!

Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Ρονάλντο φαίνεται να είναι τρελαμένος με τον Έλληνα τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη! Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες!

Είναι γνωστό ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγαπάει την Ελλάδα.

Για αυτόν τον λόγο άλλωστε βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Μεσσηνία, όπου απόλαυσε τις διακοπές του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ωστόσο φαίνεται ότι αγάπησε και το μπουζούκι και μάλιστα έχει πλέον και το αγαπημένο του λαϊκό τραγούδι!

Για ποιο τραγούδι μιλάμε; Μα φυσικά για το διαχρονικό σουξέ του Μιχάλη Μενιδιάτη, «Πετραδάκι πετραδάκι». Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso, ο γιος του αξέχαστου καλλιτέχνη, Χρήστος Μενιδιάτης του το τραγούδησε live συνοδεία μπουζουκιού.

Όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο που διέμενε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μεσσηνία, καθώς την ίδια περίοδο έτυχε να βρίσκεται εκεί και ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τρελάθηκε με τους ήχους του μπουζουκιού και εξέφρασε την προτίμηση του στο συγκεκριμένο τραγούδι. Όπως διαβάζουμε μάλιστα, ο Πορτογάλος σταρ των γηπέδων έμενε με την οικογένειά του σε σουίτα 630 τ.μ. η οποία είχε πριβέ πισίνα!

Μενιδιάτης

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το συγκινητικό δημόσιο μήνυμα και η φωτογραφία με τον γιο του!

Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε στα social media ένα συγκινητικό μήνυμα και μία φωτογραφία με τον γιο του!

Ο ίδιος έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά του και πολλές είναι οι φορές που μοιράζεται στα social media φωτογραφίες μαζί τους.

Με αφορμή τα γενέθλια του γιου του, αυτήν την φορά, Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ,ο οποίος γίνεται 9 ετών, δημοσίευσε μια φωτογραφία που ποζάρουν αγκαλιασμένοι στην πισίνα του σπιτιού τους.

Μπορεί να φαίνεται σκληρός μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως ότι έχει να κάνει με τα παιδιά του είναι δοτικός, συναισθηματικός και πολύ... χαζομπαμπάς. Τα παιδιά του είναι ότι πιο σημαντικό έχει στην ζωή του και όσες φορές έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες ή βίντεο μαζί τους στην λεζάντα χρησιμοποιεί τα πιο όμορφα και συναισθηματικά λόγια!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκίνησε για ακόμη μια φορά τους οπαδούς τους και όχι μόνο με την ανάρτηση που έκανε για τον γιο του!

«Συγχαρητήρια γιε μου, που συνεχίζεις να είσαι το όμορφο αγόρι που ήσουν μέχρι σήμερα. Ο μπαμπάς είναι πολύ περήφανος για σένα. Να έχεις μία χαρούμενη ημέρα. Ο μπαμπάς σε αγαπά πολύ», ήταν οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, προκειμένου να εκφράσει τα συναισθήματά του απέναντι στον γιο του, αυτήν την σπουδαία ημέρα.

Δείτε την σχετική δημοσίευση: