Συγκινεί γνωστός ποδοσφαιριστής! Ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη του μέσα από το νοσοκομείο!

Η σπάνια ασθένειά του...

Συγκινεί γνωστός ποδοσφαιριστής! Ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη του μέσα από το νοσοκομείο!

Συγκινεί γνωστός ποδοσφαιριστής αφού φαίνεται πως ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη του μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται!

Τον Οκτώβριο του 2013, σε ηλικία 36 ετών, διαγνώστηκε με μια σπάνια ασθένεια, την Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση (ALS), μια νόσο που πλήττει το νευρικό σύστημα.

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε και ο 42χρονος βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι νοσοκομείου δίχως καν να έχει τη δυνατότητα να μιλήσει.

Ο 43χρονος Ολλανδός, Φερνάντο Ρίκσεν, ποδοσφαιριστής σε πρόσφατο μήνυμά του ανέφερε:

«Το μυαλό σου, ωστόσο, μπορεί και αντιλαμβάνεται τα πάντα. Το πιο δύσκολο για εμένα είναι ότι έχασα την ανεξαρτησία μου και τώρα ζητώ βοήθεια. Αυτό είναι το πιο δύσκολο για εμένα. Μέχρι και τώρα έχω ελπίδα ότι ίσως να είμαι ο πρώτος που θα νικήσει τη νόσο, όμως ταυτόχρονα είμαι και ρεαλιστής.

Ξέρω ότι ο χρόνος μου τελειώνει. Το μόνο που έχω να κάνω είναι συνεχίσω να μάχομαι, αν και κάποιες φορές μου είναι αδύνατο».

Η κατάσταση της υγείας του δεν τον αφήνει καν να δει την κόρη του να μεγαλώνει!

Η μικρή πήρε την απόφαση να γιορτάσει τα 7α γενέθλιά της μέσα στο νοσοκομείο.

«Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου, η καλύτερη έκπληξη για το μικρό κορίτσι μας. Σ’ ευχαριστώ πολύ που την έκανες ευτυχισμένη!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Φερνάντο Ρίκσεν

Φερνάντο Ρίκσεν

Φερνάντο Ρίκσεν

Φερνάντο Ρίκσεν

Φερνάντο Ρίκσεν

Δύσκολες ώρες για Έλληνα ποδοσφαιριστή! Πέθανε στα 33 του ο αδερφός του!

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα ποδοσφαιριστή, αφού πέθανε στα 33 του ο αδερφός του! Ο ίδιος, βρέθηκε καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή Μετά τα μεσάνυχτα και έκανε μια εξομολόγηση καρδιάς...

Ο ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων μίλησε για το θάνατο του αδερφού του Δημήτρη, από λευχαιμία στα 33 του και τη τελευταία του επιθυμία.

«Είχε ένα θέμα ο αδερφός μου από 20 χρόνων από τότε που έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, είχε ένα πρόβλημα με το αίμα και γι’ αυτό τον λόγο σταμάτησε! Οπότε όλα αυτά τα χρόνια ψάχναμε πώς θα λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Είχε χαμηλά αιμοπετάλια! Σε έναν αγώνα ένιωθε αδιαθεσία, δεν είχε δυνάμεις οπότε μπήκε στην διαδικασία να κάνει εξετάσεις και εκεί διαπιστώθηκε ότι έχει χαμηλά αιμοπετάλια. Μόλις ο αδερφός μου έφτασε στην Αυστραλία, διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία! Μάθαμε μετά ότι δεν έπρεπε να κάνει αυτό το ταξίδι! Κάναμε εξετάσεις για να δούμε ποιος είναι συμβατός δοτής μυελού των οστών στον αδερφό μου. Ήμουν συμβατός και θα πήγαινα Αυστραλία για να κάνει μεταμόσχευση ο αδερφός μου. Ο αδερφός μου δεν επιτρεπόταν να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αυστραλία λόγω της υγείας του. Μετά τη μεταμόσχευση περιμέναμε 8 μήνες για να μάθουμε αν όλα πήγαν καλά. Ο αδερφός μου μας είπε ότι θα έρθει Ελλάδα για να κάνει ακόμα μια μεταμόσχευση, ενώ ήξερε ότι έρχεται το τέλος. Ο αδερφός μου ήρθε στην Ελλάδα γιατί δεν ήθελε να πεθάνει στην Αυστραλία. Δε μας άφησε ποτέ να πιστέψουμε ότι κάτι θα μπορούσε να πάει στραβά. Δύο μέρες πριν πεθάνει, μου είπε ότι όλα πάνε καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μόρας.