Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Άγριο κράξιμο για Παπανώτα! «Δεν ταιριάζουμε καθόλου...»!

Όλα όσα είπε!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Άγριο κράξιμο για Παπανώτα! «Δεν ταιριάζουμε καθόλου...»!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνάντησε την γιαγιά του Δημήτρη Ουγγαρέζου και στην συζήτηση βγήκε ένα άγριο κράξιμο για τον Δημήτρη Παπανώτα. Μεταξύ άλλων είπε: «Δεν ταιριάζουμε καθόλου...»

Μίλησε για όλους και για όλα στην γιαγιά και δεν έκρυψε τίποτα!

Μερικά από τα θέματα που συζήτησε ήταν ότι δε θα άφηνε τα παιδιά της να πάρουν μέρος στο Power of Love και ότι υπάρχει πολύ γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης που την έχει παρενοχλήσει στο παρελθόν!

Δείτε παρακάτω τις ερωτήσεις της γιαγιάς και τις απαντήσεις την γνωστής ηθοποιού:

«Λιάγκας, Μουτσινάς και Παπανώτας. Με ποιον δεν θα ήθελες να κλειστείς στο ασανσέρ»;

«Εύκολο είναι αυτό. Με τον Παπανώτα δεν θα ήθελα. Δεν ταιριάζουμε καθόλου με αυτόν τον άνθρωπο».

«Δεν θα άφηνα τις κόρες μου να πάρουν μέρος στο Power of Love».

«Έχει γίνει κάποια στιγμή κάτι πάρα πολύ χοντρό, αλλά πολύ χοντρό, δεν διανοήσε! Πολύ προκλητικό! Σε αυτούς πρέπει να το λες εκείνη την ώρα επίσης χοντρά. Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, γνωστός πολύ…».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η θλίψη και ο πανικός της ηθοποιού! Οι δύσκολες στιγμές και η μάχη που έδωσε!

Δύσκολες στιγμές είχε περάσει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, την οποία και ξεπέρασε.

Η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί τα όσα είχε περάσει με τους διαδικτυακούς της φίλους και θέλησε με ένα νέο δημόσιο μήνυμα να εκφράσει τα συναισθήματα της.

Όπως, είπε καθημερινά την βομβαρδίζουν με μηνύματα και θέλησε να απευθυνθεί σε όλες τις γυναίκες θέλοντας να τους δείξει τον δρόμο της διαφυγής.

«Από την ημέρα που μίλησα για την κατάθλιψη που πέρασα, με βομβαρδίζετε καθημερινά με μηνύματα.
Δεν είχα ιδέα πόσος κόσμος θα ταυτιζόταν με την ιστορία μου. Αυτή τη φωτογραφία την έβγαλε η @roula.revi πριν από περίπου μια δεκαετία και την ανέβασε πριν μερικές μέρες. Αυτές τις μέρες που έγινε εκείνη η φωτογράφιση θυμάμαι να έχω την πιο έντονη περίοδο θλίψης και πανικών. Ένοιωθα άσχημα για τα πάντα και πίστευα επίσης ότι δεν είμαι όμορφη και αρκετά αδύνατη, και όλες αυτές τις μπούρδες που βασανίζουν το μυαλό των κοριτσιών και των γυναικών… Πόσο τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία… Πόσο όλα είναι στο χέρι μας.. Μακάρι να μπορούσα να σας το μεταδώσω με μια μαγική κίνηση.. Αλλά είναι μια τόσο προσωπική δουλειά για τον καθένα. Είναι το ταξίδι που πρέπει να κάνουμε για να βρούμε τον εαυτό μας. Συμβουλή της ημέρας… Βάλτε όλη σας τη δύναμη εκεί που χρειάζεται για να είστε ευτυχισμένοι. Γιατί όπου εστιάζεις αυτό μεγεθύνεται…», έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας μια παλιά της φωτογραφία.

αναστασοπουλου