Τραγικές ώρες για γνωστό παρουσιαστή ειδήσεων! Πέθανε η...

Ζει τον απόλυτο θρήνο!

Τραγικές ώρες για γνωστό παρουσιαστή ειδήσεων! Πέθανε η...

Τραγικές ώρες περνάει γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων. Πέθανε η μητέρα του και ζει τον απόλυτο θρήνο.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε ψυχολογική κατάρρευση.

Ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του CNN, Anderson Cooper έχασε την μητέρα του Gloria Vanderbilt έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Η πιο δραματική στιγμή, την ώρα που έπαιρναν την κάσα της και εκείνος "παγωμένος" την κοιτούσε.

Δύσκολες ώρες για γνωστό παρουσιαστή ειδήσεων!

Ο παρουσιαστής ζει την πιο δύσκολη στιγμή, αφού έχει χάσει και τον πατέρα του, αλλά και τον αδερφό του σε ηλικία 23 ετών.

Δύσκολες ώρες για γνωστό παρουσιαστή ειδήσεων!

Δύσκολες ώρες για παίκτρια του The Voice! Η μάχη με τη νευρική ανορεξία που την τσάκισε!

Δύσκολες ώρες για αγαπημένη παίκτρια του The Voice, αφού η μάχη με τη νευρική ανορεξία που την τσάκισε!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η Ιουλία Καλλιμάνη εξομολογήθηκε πως όταν ξεκίνησε να τραγουδά θεωρούσε πως το σωστό πρότυπο μιας τραγουδίστριας είναι να είναι αδύνατη. Μάλιστα, άνθρωποι του χώρου της έκαναν bullying, λέγοντάς της πως δεν μπορεί να βγει σε μια σκηνή να τραγουδήσει με τόσο κιλά. Στα 17 της τότε, η Ιουλία σταμάτησε να τρώει και έπινε μόνο νερό. Έχασε 15 κιλά και το στομάχι της έκλεισε. Τότε ξεκίνησαν τα πρώτα σοβαρά προβλήματα, η νευρική ανορεξία τής χτύπησε την πόρτα… «Λιποθυμούσα, δεν είχα σίδηρο, φεριτίνη… Σηκωνόμουν και τα έβλεπα όλα μαύρα… Έπεφτα… Δεν είχα μαλλιά, μου έπεσαν», περιέγραψε στο «Μαζί σου».

Σήμερα, η Ιουλία Καλλιμάνη έχει ξεπεράσει τη νευρική ανορεξία και είναι πλέον υγιής. Η ίδια εξομολογείται στην Τατιάνα Στεφανίδου πώς επηρεάστηκε από τα στερεότυπα της εποχής αλλά και την ψυχολογική κακοποίηση που δέχτηκε από γνωστά ονόματα του χώρου για την εξωτερική της εμφάνιση. «Μου έλεγαν δεν μπορείς να βγεις έτσι… έχεις κιλά! Δεν μπορείς να κάνεις καριέρα! Πρέπει να αδυνατίσεις, να γίνεις πιο fit. Μέσα σε ενάμισι μήνα έχασα πάρα πολλά κιλά, έφτασα 47 κιλά, με συνέπεια να αρρωστήσω. Δεν είχα βυθιστεί στην νευρική ανορεξία, αλλά είχα τα συμπτώματα».

Ραγίζει καρδιές κορυφαία τραγουδίστρια! Τα συγκινητικά λόγια για τον νεκρό σύζυγό της!

Ραγίζει καρδιές κορυφαία τραγουδίστρια με τα συγκινητικά λόγια που είπε επί σκηνής για τον νεκρό σύζυγό της.

Πέθανε τον Ιανουάριο του 2016 έπειτα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο του λάρυγγα, με τον οποίο διαγνώστηκε το 1998.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου η Celine Dion πραγματοποίησε το τελευταίο της live στο «The Colosseum» στο Λας Βέγκας, όπου είχε σημειώσει μεγάλε επιτυχίες.

Ραγίζει καρδιές κορυφαία τραγουδίστρια με τον νεκρό σύζυγο της

Στην τελευταία της εμφάνιση, αφού χάρισε για ακόμη μια φορά μοναδικές στιγμές στους θαυμαστές της, αποφάσισε να τους αποχαιρετήσει λέγοντας:

Ραγίζει καρδιές κορυφαία τραγουδίστρια με τον νεκρό σύζυγο της

«Πίστευα ότι θα είμαι εδώ για τρεις μήνες ή κάτι τέτοιο και να μαστε εδώ έπειτα από 16 χρόνια. Ίσως κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος».

Ραγίζει καρδιές κορυφαία τραγουδίστρια με τον νεκρό σύζυγο της