Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Κάνω θεραπεία για...»!

Οι δύσκολες στιγμές....

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται: «Κάνω θεραπεία για...»!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται την θεραπεία που κάνει για την κατάθλιψη που περνάει.

Ο ίδιος μίλησε για τις ψυχοθεραπείες που έχει κάνει σε συνέντευξη του στο Πρωινό.

«Οι καλλιτέχνες πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας, στηριζόμαστε πλέον και στην εμφάνιση, όχι μόνο στη φωνή. Δεν ντρέπομαι να πω ότι κάνω μπότοξ κάθε εξάμηνο και σκέφτομαι τώρα να κάνω μια βλεφαροπλαστική. Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, όχι την αγάπη, συζούμε και δεν έχουμε παντρευτεί! Σήμερα οι γυναίκες είναι αυτόνομες, έχουν πολλά θέλω και τα κάνουμε μόνες τους. Στο σπίτι έχουμε το δικό μου ταμείο κοινό και της Λεάνας ξεχωριστό. Η γυναίκα μου με στηρίζει, στο σπίτι γίνεται χαμός με 3 παιδιά, το αγαπημένο τους παιχνίδι είναι το μποξ. Ενώ είμαι πολύ ευχάριστος, στην πραγματικότητα είμαι καταθλιπτικός, κάνω θεραπεία για την κατάθλιψη! Επισκέπτομαι ψυχίατρο 11 χρόνια, από τότε που έχασα τον πατέρα μου! Ο θάνατος του πατέρα μου συνέπεσε με την περίοδο που ήρθα στην Αθήνα και έπρεπε να ανταπεξέλθω στη στεναχώρια και την καινούργια ζωή. Στη αρχή δεν κοιμόμουν, δεν έτρωγα, δεν έκανα σεξ και ο επιχειρηματίας με πήγε στο γιατρό. Μόνο ναρκωτικά δεν έχω πάρει, πάντα τα φοβόμουν λόγω της κατάθλιψης και της αρρωστοφοβίας μου», αποκάλυψε ο Πάνος Καλλίδης.

Συγκλόνισε με τα όσα είπε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής! «Δεν τελείωσα το σχολείο γιατί...»

Συγκλόνισε την Ελεονώρα Μελέτη γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Δεν τελείωσα το σχολείο γιατί...»

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη και εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια του Alpha μια αλήθεια του που δεν ξέραμε για εκείνον....

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στην απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τη Ρόδο και να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα.

Ήρθε λοιπόν στην Αθήνα σε ηλικία 16 ετών και όπως τόνισε ο Γιώργος Γιαννιάς δεν τελείωσε ποτέ το σχολείο! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Θρήνος: Πέθανε γνωστός τραγουδιστής από καρκίνο!

Γνωστός τραγουδιστής νικήθηκε από τον καρκίνο και πέθανε σε ηλικία 52 ετών!

Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλη θλίψη!

Ο λόγος για τον Bushwick Bill, ο οποίος ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του ραπ συγκροτήματος Geto Boys!

Ο τραγουδιστής έδινε μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος, ξεκινώντας εντατικές χημειοθεραπείες τον Φεβρουάριο!

Τελικά το Σάββατο έφυγε από τη ζωή, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τη μάχη!

Θρήνος: Πέθανε γνωστός τραγουδιστής από καρκίνο!