Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Μου λένε ότι είμαι σαν...»

Τι φόρεσε και της το είπαν;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Μου λένε ότι είμαι σαν...»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τρόλαρε τον εαυτό της, καθώς πρώτα δέχθηκε το... γλέντι για την επιλογή της!

Τι έβαλε;

Τα ιδιαίτερα γυαλιά που έβαλε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προκάλεσαν πολλά σχόλια, αν και η Βίκυ Καγιά την στήριξε!

Το μοντέλο πόσταρε τη φωτογραφία στο instagram, γράφοντας: Η Βίκυ Καγιά λέει είμαι με 70s glam. Άλλοι λένε είμαι σαν μύγα σήμερα. Εγώ τη Βίκυ Καγιά ξέρω αυτήν εμπιστεύομαι αλλά τη βλέπω τη μύγα ψέμματα μην πω».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τρελά ερωτευμένη με γοητευτικό επιχειρηματία; Η εμφάνιση που φούντωσε τις φήμες...

Είναι τελικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τρελά ερωτευμένη με γοητευτικό επιχειρηματία; Η εμφάνιση που φούντωσε τις φήμες και όλη η αλήθεια για τα όσα ακούγονται!

Όλα ξεκίνησαν όταν η κριτής του GNTM και ο Κώστας Μανώλης βγήκαν για φαγητό, με αποτέλεσμα τα μέσα ενημέρωσης να επικεντρωθούν σε αυτή τη συνάντηση.

Η κοινή τους έξοδος σε εστιατόριο του Κολωνακίου που είδε το φως της δημοσιότητας αποτελεί και την πρώτη γνωριμία τους, ενώ πελάτης του εστιατορίου τόνισε ότι μεταξύ τους υπήρχε μεγάλη οικειότητα και ένα πολύ καλό κλίμα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τρελά ερωτευμένη με γοητευτικό επιχειρηματία; Η εμφάνιση που φούντωσε τις φήμες...
Μάλιστα, μαζί τους ήταν και η Έλενα Χριστοπούλου με τον σύντροφό της Αποστόλη Κώτση. Οι εκατέρωθεν εντυπώσεις ήταν θετικές και σε ένα ευδιάθετο επικοινωνιακό κλίμα, ωστόσο σχέση δεν υφίσταται μιας και πηγή από το περιβάλλον του μοντέλου εξηγεί στην Real Life ότι η κοινή τους έξοδος ήταν η πρώτη τους γνωριμία. Λίγο πριν φύγετε.... δείτε και αυτό: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πέταξε το στήθος της έξω! Αναστάτωση από το καυτό υπερθέαμα!

GNTM: Με τα καυτά της πόδια πάνω στο τραπέζι πόζαρε η Παπαγεωργίου!

Με τα καυτά της πόδια πάνω στο τραπέζι πόζαρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, backstage του GNTM.

Μετά την Θεσσαλονίκη, οι 4 κριτές βρίσκονται στην Αθήνα για να βρουν το επόμενο top model.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν σταματά να μοιράζεται καθημερινές στιγμές από τα γυρίσματα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Έτσι, πριν από λίγες ώρες το μοντέλο, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει μέσα από το καμαρίνι της, και μια από διάλειμμα που έκαναν για φαγητό.

undefined

undefined