Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεχάστε την κοκκινομάλλα! Τι χρώμα έκανε τα μαλλιά της; (Βίντεο)

Τι λέτε; Της ταιριάζει;

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεχάστε την κοκκινομάλλα! Τι χρώμα έκανε τα μαλλιά της; (Βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια από τις πιο όμορφες κοκκινομάλλες που έχουμε στην ελληνική showbiz. Ξεχάστε την όμως τώρα, δε θα την ξαναδείτε έτσι! Τι χρώμα έκανε τα μαλλιά της;

Το κόκκινο χρώμα της πήγαινε τέλεια τόσο με την επιδερμίδα της όσο και με τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Πολλές μάλιστα ήταν εκείνες που επηρεάστηκαν και εμπνεύστηκαν από την παρουσιάστρια και υιοθέτησαν το ginger μαλλί της! Όμως και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι γυναίκα και όπως όλες μας έχει την ανάγκη να κάνει αλλαγές, ειδικά μετά από μια δύσκολη περίοδο όπως ο χωρισμός της από τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Σήμερα λοιπόν λέγοντας πως το πρώτο πράγμα που αλλάζουμε εμείς οι γυναίκες όταν δεν είμαστε στην καλύτερη φάση μας και περνάμε την φάση μας και τα «ψυχολογικά» μας είναι τα μαλλιά μας, ζήτησε τη βοήθειά μας.

Την είδαμε λοιπόν με μπλε μαλλί...

Χρηστίδου μπλε μαλλί

Ωστόσο τελικά μας έδωσε εκείνη βοήθεια κάνοντας «ρεπορτάζ» και ανάλυση για τις βαφές των μαλλιών, μαζί με το γνωστό hair colorist Νικόλα Βιλιώτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σίσσυ Χρηστίδου: Η καυτή χορεύτρια που την χώρισε από τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Και όμως μια καυτή χορεύτρια χώρισε την Σίσσυ Χρηστίδου από τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε ρεπορτάζ του, το περιοδικό Ciao!

Κατάφεραν να ξεπεράσουν πολλά προβλήματα, αλλά τελικά το τέλος ήταν αναπόφευκτο. Και ήρθε όταν η Σίσσυ Χρηστίδου είδε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι! Ένα μήνυμα, από μια γυναίκα που έχει απασχολήσει το ζευγάρι και το παρελθόν, η σπίθα που τελικά άναψε την πυρκαγιά του χωρισμού!

τσαο

Η Σίσσυ, φούντωσε και όλα όσα έμεναν κρυμμένα τόσο καιρό μέσα της βγήκαν στην επιφάνεια! Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, αναφέρει το Ciao, πέτρα του σκανδάλου είναι μια χορεύτρια, μια γυναίκα για την οποία το ζευγάρι έχει καβγαδίσει ξανά στο παρελθόν και οι επαφές της οποίας με τον Θοδωρή Μαραντίνη έκαναν την κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου!

Οι ίδιες πηγές του περιοδικού Ciao λένε, ότι το βράδυ που η Σίσσυ είδε το επίμαχο μήνυμα στο κινητό του συζύγου της, ο καυγάς που ξέσπασε στο σπίτι τους στα Μελίσσια ήταν άνευ προηγουμένου και τελικά έγραψε τους τίτλους τέλους!

Σίσσυ Χρηστίδου: Νέα λαχτάρα μετά τον χωρισμό! Ο άντρας που την απειλεί....

Μια νέα λαχτάρα έχει να αντιμετωπίσει η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη! Ποιος είναι ο άντρας που την απειλεί;

Ο συγκεκριμένος δεν λέει να την αφήσει σε ησυχία, αφού ό,τι και να κάνει, τον βρίσκει συνεχώς μπροστά της!

Μιλάμε φυσικά για το Νίκο Μάνεση, που παίζει απέναντι της με την εκπομπή του στον Αlphaκαι φυσικά σαρώνει σε τηλεθέαση! Εχτές, το Σαββατοκύριακο με το Μάνεση έκανε 22.4% στο δυναμικό κοινό και το Έλα χαμογέλα.... 10 μονάδες κάτω στο Open, στο 12,9! Μετά από αυτά τα νούμερα... πως να μη νιώσει ότι την απειλή ο Μάνεσης;

Δείτε τα απίστευτα τέταρτά του:

21

18.7

24.4

19.4

20.8

22.4

24.8

24.2

23.8

29.3

24.4