Power of love - Τελικός: Ξέσπασε σε κλάματα ο Τζόνι για τον Πάνο Ζάρλα!

Λύγισε και η Μπακοδήμου!

Power of love - Τελικός: Ξέσπασε σε κλάματα ο Τζόνι για τον Πάνο Ζάρλα!

Γεμάτος ανατροπές και συγκίνηση ήταν ο τελικός του Power of love και μεταξύ άλλων, ο Τζόνι ξέσπασε σε κλάματα για τον αδικοχαμένο φίλο του, Πάνο Ζάρλα...

Μόλις η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε πως ο Τζόνι Αμπατζόπουλος πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό, ο παίκτης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τον στενό του φίλο....


Σου είχα πει ότι θέλω να ευχαριστήσω άλλον έναν άνθρωπο … Είναι ένας φίλος, που αφού μπήκαμε στο σπίτι, ήταν ο πρώτος που με βοήθησε και μου συμπαραστάθηκε. Οφείλω σε εκείνον όλες τις πρώτες μου συζητήσεις για όλο μου το άγχος, όλες τις πρώτες συμβουλές που πήρα από εκείνον μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες. Αυτός ο φίλος είναι ο Πάνος Ζάρλας… Είχαμε πει πως όταν βγω θα βρεθούμε… Μιλούσαμε πολύ στην αρχή, σου είχα πει ότι ήμασταν παιδικοί φίλοι. Απλά θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ όπου κι αν είναι, τον αγαπάμε πολύ», είπε ο Τζόνι Αμπατζόπουλος.

Power of Love: Πανηγυρική επιβεβαίωση του Youweekly! Oι μεγάλοι νικητές!

Το Power of Love έφτασε στο τέλος του και το youweekly.gr επιβεβαιώθηκε για τους δύο μεγάλους νικητές!

Η λαμπερή βραδιά ολοκληρώθηκε με τους πανηγυρισμούς των παικτών!

Το τελευταίο Gala του Power of Love ανέδειξε τους δύο μεγάλους νικητές του ριάλιτι του ΣΚΑΪ!

Η φετινή σεζόν, σε σχέση με πέρυσι, είχε πολλές ίντριγκες, εντάσεις, τσακωμούς και γενικά στο σπίτι της αγάπης έγινε χαμός!

Οι μεγάλοι νικητές, λοιπόν, ήταν η Άννα Ελευθερίου και ο Παύλος Παπαδόπουλος!

Power of Love: Καταγγελία σοκ από παίκτη λίγο πριν τον τελικό! «Είναι στημένο...»!

Καταγγελία σοκ από παίκτη του Power of Love λίγο πριν τον μεγάλο τελικό! Συγκεκριμένα δηλώνει δημόσια ότι «Είναι στημένο...»!

Σε λίγες ώρες αναμένεται να προβληθεί το μεγάλο φινάλε στον ΣΚΑΙ για το ριάλιτι αγάπης. Αυτό φαίνεται πως πυροδοτεί πρώην παίκτες του παιχνιδιού να προβούν σε αποκαλύψεις-βόμβα!

Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτες που έχουν φτάσει στο τελικό είναι οι:

Παύλος Παπαδόπουλος, Παύλος Τερζόπουλος Τζόνι Αμπατζόπουλος και Βασίλης Χαλκιάς από τους άντρες ενώ από τις γυναίκες οι: Ρένια, Άννα και Ζένια, Ρεγγίνα.

Ο Αντώνης Χρόνης μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram έκανε μια τεράστια αποκάλυψη για τον τελικό!

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ρε μη το παλεύετε άδικα, δεν έχει καμία ουσία, είναι ήδη καθορισμένο το αποτέλεσμα του τελικού μήνες πριν. Απλά περιμένετε να τα δείτε εσείς που και καλά δεν τα ξέρετε. Τα φιλιά μου… άντε και του χρόνου με κάνα δυο άτομα διαφορετικά ελπίζω στα μαγειρέματα γιατί αλλιώς θα πιάσει χειρότερο πάτο».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

χρονης δημοσίευση

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αντώνης Χρόνης όσο ήταν στο σπίτι της αγάπης είχε δημιουργήσει σχέση με την Ρένια Τσακίρη που τώρα είναι ζευγάρι με τον Παύλο Τερζόπουλο.

Αντώνης Χρόνης