Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σοκ για Ελληνίδα αστρολόγο! Την δάγκωσε σκύλος στο πρόσωπο!

Πολύ σκληρές εικόνες! Έχει τρύπες στο δέρμα της

παραμόρφωση
News 22.06.2019 11:26

Σοκ για Ελληνίδα αστρολόγο! Την δάγκωσε σκύλος στο πρόσωπο!

Η όψη της έχει παραμορφωθεί τελείως! Προσοχή! Ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες!

Ο λόγος για την αστρολόγο Πηνελόπη Παπουτσή. Η γοητευτική κυρία που βλέπεις στις φωτογραφίες πρόσεχε την εξωτερική της εμφάνιση και πάντα είχε ως όνειρό της να κάνει πλαστική επέμβαση για να φτιάξει τη μύτη της.

Παπουτσή

Η μοίρα όμως της επιφύλασσε άλλη τροπή για τη ζωή της, μια πιο επώδυνη και τρομακτική εμπειρία που την έκανε να αλλάξει κοσμοθεωρία και να συστηθεί από την αρχή! Πρώτα στον εαυτό της και μετά σε όλους τους άλλους!

Πριν λίγο καιρό η Πηνελόπη Παπουτσή δέχθηκε επίθεση από το σκύλο ενός συγγενικού προσώπου. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες τη δάγκωσε άσχημα στα χείλη και στο πρόσωπο. Η ίδια από τη μια απελπίστηκε αλλά από την άλλη τότε ήταν που κατάλαβε ότι ο πλαστικός της Άρης Νταμάγκας δεν ήταν ο άνθρωπος για να την ομορφαίνει αλλά για να την «σώσει» από το να μείνει σημαδεμένη! Ξαφνικά πήρε άλλη αξία στα μάτια της η λέξη ομορφιά!

παραμόρφωση

επίθεση παπουτσή

Διάβασε τη συγκλονιστική περιγραφή της

Αυτό το κατώφλι επισκέφτηκα και εγώ πριν από περίπου 12 χρόνια και θα ήθελα να μοιραστώ την δικιά μου εμπειρία. Αλλά ας σας συστηθώ, ονομάζομαι Π. και σε λίγες ημέρες γίνομαι 46 χρονών. , και κάθε φορά που λέω την ηλικία μου βλέπω την έκπληξη ζωγραφισμένη στο πρόσωπο όσων την ακούν καθώς σε αυτό που όλοι συμφωνούν –άνδρες και γυναίκες- είναι ότι μοιάζω 8-10 χρόνια νεώτερη. Το θέμα που με απασχολούσε από τα εφηβικά μου χρόνια, ήταν η μύτη μου. Αντικειμενικά, μια έντονη μύτη που είχα κληρονομήσει από τον πατέρα μου. Το επικριτικά σχόλια που δεχόμουνα από τον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο στην εφηβεία μου, σε μένα, λειτούργησε αντιδραστικά. Δηλαδή, αντί να γίνω ντροπαλή και εσωστρεφής, έβγαλα στην επιφάνεια ένα ιδιαίτερο δυναμισμό και μια εξωστρέφεια. Αυτή άλλωστε ήταν η άμυνα μου, και για πολλά χρόνια το ισοζύγιο φαινόταν θετικό. Μιας και είχα μια έντονη κοινωνική αλλά και μια γεμάτη προσωπική και επαγγελματική ζωή. Ωστόσο, το αγκάθι στην ψυχή μου πάντα υπήρχε, και δεν θα το κρύψω, ότι πολλές φορές η έντονη μύτη μου λειτούργησε και ως άλλοθι σε διάφορους συμβιβασμούς που έκανα. Λίγο πριν κλείσω τα 30 άρχισα να νιώθω πολύ έντονα την ανάγκη ότι ήθελα να αλλάξω. Και πιο ήταν το πιο εύκολο? Η μύτη μου. Επισκέφτηκα μερικούς πλαστικούς χειρουργούς, ωστόσο, την τελευταία στιγμή δείλιαζα και έκανα πίσω, καθώς βαθιά μέσα μου δεν ήμουνα έτοιμη. Άλλωστε, θα έχανα και το άλλοθι μου!!!

Η απώλεια του πατέρα μου ήταν αυτή που έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη μου για αλλαγή. Και πάλι ξεκίνησα από το πιο εύκολο. Ο τελευταίος πλαστικός χειρουργός που επισκέφτηκα ήταν και αυτός που κέρδισε την εμπιστοσύνη μου, όχι μόνο με τις γνώσεις και την επιστημονική του κατάρτιση, αλλά, και με την ευγένεια του. Έτσι μετά από λίγο καιρό προχώρησα στην πολυπόθητη ρινοπλαστική. Δεν θα ξεχάσω την στιγμή που ξύπνησα από το χειρουργείο!!! Ένιωθα σαν να ξαναγεννήθηκα, χαμογελούσα σε όλο τον κόσμο και ήμουνα γεμάτη αυτοπεποίθηση. Και τα χρόνια περνάνε….. ότι και να συνέβαινε γύρω μου, όσες δυσκολίες και να αντιμετώπιζα, εγώ χαμογελούσα ,γιατί…. είχα μια ωραία μύτη.

Και μπήκαμε στην Ελλάδα της κρίσης. Οι ανατροπές στη ζωή μου διαδεχόταν η μια την άλλη σε όλους τους τομείς, αλλά εγώ ήμουνα δυνατή, και, έδινα σε όλους χωρίς να βάζω όρια, ακόμα και από ψυχικά αποθέματα που δεν είχα, βάζοντας τις ανάγκες της ψυχής μου στο περιθώριο. Γιατί…. είχα μια ωραία μύτη. Φυσικά και συνέχισα της επισκέψεις μου στο ιατρείο του κ. Νταμάγκα, κάνοντας ενέσιμες θεραπείες (botox, υαλουρονικό, μεσοθεραπείες), καθώς, έπρεπε να δείχνω στους άλλους ότι αυτή η ωραία μύτη υπήρχε σε ένα ωραίο και νεανικό πρόσωπο.

Όλα αυτά μέχρι ένα καλοκαίρι , όπου μια στιγμή ήταν αρκετή για να αλλάξει ουσιαστικά η κοσμοθεωρία μου. Εκείνο το καλοκαίρι δέχθηκα επίθεση στο πρόσωπο, από το σκυλί ενός συγγενικού μου προσώπου. Δεν θέλω να αναφερθώ στην εικόνα του τραύματος…. Ευτυχώς για καλή μου τύχη, στις αρχές εκείνου του καλοκαιριού, ο πλαστικός μου είχε εξειδικευθεί στην ανάπλαση του δέρματος και στη θεραπεία τραυμάτων με βλαστοκυττάρα. Αλλά, και γιατί, αυτό το γεγονός αποτέλεσε την αφορμή να προχωρήσω μέσα μου σε ριζικές αλλαγές. Αγάπησα ουσιαστικά τον εαυτό μου, έκανα μαθήματα αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης τα οποία με έμαθαν να βάζω όρια στους άλλους , και να λέω, όχι. Ασχολήθηκα με γιόγκα, διαλογισμό, και πραγματικά, ξανασυστήθηκα .

Το αποτέλεσμα, η ωραία μύτη δεν είναι πλέον μόνη της. Βρίσκεται πάνω σε ένα όμορφο πρόσωπο, στο οποίο κανένας δεν προσέχει το μικρό σημάδι από το δάγκωμα, το οποίο βρίσκεται πάνω σε ένα καλοσχηματισμένο και δυνατό σώμα, στο οποίο βρίσκεται μια ισορροπημένη ψυχή.

Φυσικά και συνεχίζω τις επισκέψεις μου στον πλαστικό χειρουργό μου, όπου κάνω τις ενέσιμες θεραπείες μου, και στο μέλλον θα κάνω όποια επεμβατική ή μη επεμβατική θεραπεία χρειαστεί. Αλλά αυτό θα γίνει για να αρέσω σε μένα και όχι στους άλλους.

Αυτό που θα ήθελα να πω σε σας κορίτσια είναι πως ότι δεν σας αρέσει αλλάξτε το. Ωστόσο, πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε εξωτερική αλλαγή, να είστε σίγουρες ότι αυτό το κάνετε γιατί εσείς πραγματικά το επιθυμείτε, και όχι για τους άλλους. Και, φυσικά, καμία εξωτερική αλλαγή δεν είναι ποτέ ουσιαστικά ολοκληρωμένη αν δεν υπάρχει εσωτερική ισορροπία. Και να θυμάστε, κανένας δεν θα σας αγαπήσει αν δεν αγαπήσετε πρώτα εσείς τον εαυτό σας»

Η πρώτη φωτογραφία που σας δείξαμε είναι το αποτέλεσμα μετά την θεραπεία που έκανε, ενώ η πρώτη ήταν πριν την θεραπεία κι αφού είχε δεχτεί την επίθεση!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός μας δείχνει την παραμόρφωση στο σώμα της που τόσο καιρό έκρυβε με ρετούς... (Photo)

Έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με την παρουσία, το στιλ και τις απόψεις της.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή έχει δημιουργήσει έναν δικό της κόσμο κι ένα τεράστιο Fan club στο instagram! Ο προσωπικός της λογαριασμός έχει πάνω από 145 χιλιάδες followers και ο λόγος; Η εκκεντρικότητα και οι αισθησιακές φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Είναι προφανώς ένας πολύ ενεργός χρήστης των social media και καθημερινά "ανεβάζει" φωτογραφίες είτε από φιλικές είτε από επαγγελματικές στιγμές της ζωής της. Τώρα που είναι καλοκαίρι βέβαια εκτός από φωτογραφίες ανεβάζει στα ύψη και την θερμοκρασία με τις καυτές φωτογραφίες με μαγιό και τις αναλογίες μοντέλου που κατέχει.

κόνι

Για πρώτη φορά όμως έκανε την διαφορά γιατί είναι τέρμα ακομπλεξάριστη και πολύ προχωρημένη! Η Κόννυ πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία που μας δείχνει το κορμί τις χωρίς κανένα απολύτως ρετούς και photoshop! Πιο συγκεκριμένα αποφάσισε να μας δείξει την παραμόρφωση στα οπίσθια της για τα οποία δεν είναι καθόλου χαρούμενη, όπως η ίδια δήλωσε, και να στείλει το δικό της μήνυμα στις υπόλοιπες γυναίκες του κόσμου.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

«Δεν έχω διστάσει ξανά τόσο πολύ, να δημοσιεύσω μια φωτογραφία. Πρέπει να παραδεχτώ ότι αισθάνομαι εξαιρετικά ντροπιασμένη γι 'αυτό, αλλά θυμήθηκα ότι είμαι υποκριτής κι έτσι έπεισα τον εαυτό μου να το κάνω.

Δεν αγαπώ το σώμα μου, προσπαθώ πραγματικά σκληρά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνω. Έχω παιδευτεί με τις διατροφικές διαταραχές για μεγάλο χρονικό διάστημα και έσπασε το σώμα και το μυαλό μου με τα βάσανα που έβαλα στον εαυτό μου.

Ο λόγος για τον οποίο προτρέπω τους ανθρώπους να αρχίσουν να αγαπούν το σώμα τους δεν προέρχεται από μια θέση εμπιστοσύνης, αλλά από μια θέση φόβου και ελπίδας ότι μέσω αυτών θα αρχίσω να αγαπάω τον εαυτό μου και ότι η δύναμή τους θα μου δώσει και δύναμη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έχει 10 χρόνια σχέση και δεν το ήξερε κανείς!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αναστάτωσε την εκπομπή του Μουτσινά! (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

TAGS
Share