Στο νοσοκομείο αγαπημένο πρόσωπο του ΑΝΤ1! Έσκασε τώρα!

«Δυστυχώς...»

Στο νοσοκομείο αγαπημένο πρόσωπο του ΑΝΤ1! Έσκασε τώρα!

Έσκασε τώρα η είδηση ότι στο νοσοκομείο βρίσκεται αγαπημένο πρόσωπο του ΑΝΤ1!

Έγινε γνωστή και αγαπήθηκε μέσα από την συμμετοχή της στο Dancing With The Stars του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για την Μορφούλα Ντώνα. Είναι γνωστή αθλήτρια και μάλιστα έχει κάνει περήφανη την χώρα μας, όταν αναδείχθηκε έβδομη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σίδνεϊ!

Μορφούλα

Η όμορφη Μορφούλα τώρα πια είναι προπονήτρια, ωστόσο μια μικρή περιπέτεια με την υγεία της, την αναγκάζει να απέχει προσωρινά από τις επαγγελματικές και αθλητικές της υποχρεώσεις.

Μορφούλα dwts

Η ίδια δημοσίευσε ένα μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό.

Επίσης εξέφρασε το παράπονό της, καθώς φαίνεται ότι κάποιοι άνθρωποι δεν ήταν κοντά της εκείνες τις δύσκολες ώρες που τους είχε ανάγκη.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Δυστυχώς μία περιπέτεια με την υγεία μου δε μου επιτρέπει να βρίσκομαι κοντά σας μικρά μου κοριτσάκια…Ελισάβετ Εβίτα Ραφαέλα Βαλέρια Έλενα και Μελίνα δώστε τον καλύτερο σας εαυτό σας σκέφτομαι και είναι σα να είμαι εκεί δίπλα σας!

Ευχαριστώ όλου του γιατρούς αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου για την περίθαλψη! Η χθεσινή μέρα ήταν δύσκολη…καθώς ήμουν εντελώς μόνη! Όμως σε τέτοιες περιστάσεις βλέπεις πόσοι άνθρωποι σε σκέφτονται και είναι δίπλα σου…Και ήταν Πολλοί! Σας ευχαριστώ όλους!»

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

μορφουλα δημοσιευση

Κριτής του DWTS βρέθηκε κοντά στον θάνατο: «Για χιλιοστά δεν μου έλιωσε το κεφάλι!» (βίντεο)

Ο αγαπημένος κριτής του DWTS παραλίγο να είχε πεθάνει σε ένα από τα πιο απίστευτα ατυχήματα!

Γλίτωσε από θαύμα και είπε την ιστορία του στην κάμερα.

Ο λόγος για τον Αλέξη Κωστάλα, ο οποίος έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή του Alpha«Καλύτερα δε γίνεται».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έφυγα για Ιταλία για το παγκόσμιο του πατινάζ και σε μια εβδομάδα άρχιζε το DWTS και εγώ δεν είχα πει το «ναι». Δεν είχαν ανακοινώσει ακόμη την επιτροπή κι ένιωθα και πολύ άσχημα γιατί θα νόμιζαν ότι είμαι βεντέτα αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω», είπε και συνέχισε: «Και είμαι στο Τόρινο και περπατάω, χαζεύω και μέσα στην αφηρημάδα μου φτάνω στην άκρη του πεζοδρομίου και πέφτω. Ακούω ένα φρενάρισμα και νιώθω μια ρόδα αυτοκινήτου να μου αγγίζει τις λίγες τρίχες που έχω στο κεφάλι μου… μετά συνειδητοποίησα ότι για ένα με δυο πόντους θα μου είχε κάνει το κεφάλι λιώμα και παίρνω την ίδια στιγμή τον Λάτσιο και είπα «ναι». Αυτό με έκανε να αποφασίσω».

Δείτε το σχετικό βίντεο: