Διαζύγιο βόμβα στην ελληνική showbiz! Οι πρώτες δηλώσεις της πασίγνωστης ηθοποιού!

όλα όσα αποκάλυψε

Διαζύγιο βόμβα στην ελληνική showbiz! Οι πρώτες δηλώσεις της πασίγνωστης ηθοποιού!

Έσκασε διαζύγιο βόμβα στην ελληνική showbiz! Οι πρώτες δηλώσεις που έκανε η πασίγνωστη ηθοποιός!

Πρόκειται για ένα αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι. Είναι και οι δύο ηθοποιοί κι έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά.

Ο λόγος για την Μυρτώ Αλικάκη και τον Πέτρο Λαγούτη. Βρίσκονται σε διάσταση εδώ και 9 χρόνια, όμως η απόφαση να πάρουν τελικά διαζύγιο δεν έχει παρθεί ακόμη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real life η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως το συζήτησαν πρόσφατα.

αλικακη λαγουτης

Συγκεκριμένα είπε:

«Με τον Πέτρο είχαμε πει να πάρουμε διαζύγιο, αλλά δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Πρόσφατα το συζητήσαμε και είπαμε κάποια στιγμή να το κάνουμε, αλλά εδώ δεν κάνουμε άλλα και άλλα», είπε γελώντας.

Οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν στην νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Αστέρια στη άμμο». Οι σχέση τους όπως αναφέρει η ηθοποιός είναι άριστη.

«Είμαστε πολύ αγαπημένοι εδώ και πάρα πολύ καιρό και οι σχέσεις μας είναι κάτι παραπάνω από αρμονικές».

Ξεκαθαρίζει ωστόσο πως το κεφάλαιο γάμος έχεις τελειώσει για εκείνη.

«Από την ώρα που χωρίσαμε με τον Πέτρο και είχαμε κάνει τα παιδιά δεν ήταν κάτι που είχα σκεφτεί ότι μπορώ να το ξανακάνω. Δεν ήθελα να κάνω άλλα παιδιά, ήταν ξεκάθαρο αυτό. Πρέπει να μετρήσεις πολύ προσεκτικά τον άνθρωπο που θα σταθεί στο πλευρό σου».

Μυρτώ Αλικάκη: Η εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής για τον Λαγούτη! «Δεν πήραμε διαζύγιο γιατί...»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα, στον Alpha, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Μυρτώ Αλικάκη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία της με τον Πέτρο Λαγούτη, αλλά και αποκάλυψε τον λόγο που οι δυο τους δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο.

«Τα παιδιά μας είναι σήμερα 16,5 και 13. Ήθελα όλη μου τη ζωή να γίνω μαμά. Με τον Πέτρο συναντηθήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Ήταν ακόμη στη σχολή γιατί είχε γραφτεί μεγαλύτερος και εγώ είχα αποφοιτήσει. Νομίζω θα μου ήταν δύσκολο να είμαι με έναν άνθρωπο που να μην έχει καλλιτεχνική φλέβα. Μείναμε μαζί 11 χρόνια.

Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να πάρουμε διαζύγιο. Είναι κάτι που το αρχικά το αμελήσαμε. Εμείς νιώθουμε σαν να το έχουμε πάρει. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε. Κάθε άλλο. Είμαστε στα αλήθεια πολύ καλά μεταξύ μας. Κάνουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί», είπε, μεταξύ άλλων, η Μυρτώ Αλικάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μυρτώ Αλικάκη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της μετά το τέλος του Τατουάζ!

Μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της έκανε η Μυρτώ Αλικάκη μετά το τέλος του Τατουάζ και έγινε αγνώριστη.

Η ηθοποιός πήρε την απόφαση να ανανεωθεί πριν το επόμενο επαγγελματικό της βήμα στην νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε καρέ - καρέ, πώς έγινε η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και έγινε... τζίντζερ!

Εμείς να πούμε πως Αυτή η αλλαγή της ταιριάζει πολύ!

Αλικάκη

Αλικάκη

Αλικάκη