Ελένη Μενεγάκη: Στην εκκλησία με το μωρό και τον Μάκη Παντζόπουλο! Το μυστήριο που έγινε και ανακοινώθηκε μόλις!

Ήθελε να το κρατήσει κρυφό, αλλά κυκλοφόρησαν φωτογραφίες! Δείτε τις όλες!

Ελένη Μενεγάκη: Στην εκκλησία με το μωρό και τον Μάκη Παντζόπουλο! Το μυστήριο που έγινε και ανακοινώθηκε μόλις!

H Ελένη Μενεγάκη στην εκκλησία με το μωρό και τον Μάκη Παντζόπουλο! Το μυστήριο που έγινε και ανακοινώθηκε μόλις τώρα!

Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha Tv δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες που βρίσκεται στην Άνδρο!

Παρευρέθηκε λοιπόν στην βάφτιση του μικρού Παναγιώτη, συνοδευόμενη φυσικά από τον Μάκη Πάντζοπουλο!

Η όμορφη Ελένη στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνεται να κρατάει τρυφερά στην αγκαλιά της τον νεοφώτιστο Παναγιώτη και να ξεκαθαρίζει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι δεν είναι εκείνη η νονά!

Ενώ στην επόμενη φωτογραφία την βλέπουμε στο πλευρό του αγαπημένου της Μάκη, δίπλα σε δυο ιερείς, στην Μονή Παναχραντου και να τονίζει το πόσο όμορφη ήταν η ημέρα της!

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

Μενεγάκη με μικρό Παναγιώτη

Μενεγάκη με Παντζόπουλο

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτιά μέσα στο ξενοδοχείο του Μάκη σε φωτογραφία βόμβα! Τι συνέβη;

Φωτογραφία βόμβα με την Ελένη Μενεγάκη και τη φωτιά μέσα στο ξενοδοχείο του Μάκη! Δείτε αναλυτικά ι συνέβη!

Η Ελένη Μενεγάκη, ξάφνιασε τους ακόλουθούς της χτες το βράδυ, όταν ανέβασε μια φωτογραφία με φωτιά που έκαιγε , μέσα στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο! Βλέπετε, η ίδια, δεν μας έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις τέτοιου είδους, αλλά όπως φαίνεται, αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση!

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Ελένη, φοράει ένα μακρυμάνικο πουλόβερ και στέκεται μπροστά από φωτιά που έχει ανάψει η ίδια, μέσα σε ξυλόσομπα!

«. έτσι για ατμόσφαιρα ....#eleni
#onarexperience @onar_andros#andros #myandros #cyclades_islands#holidays #greece» έγραψε στην λεζάντα και όποιος κατάλαβε.... κατάλαβε! Ιδού λοιπόν:

Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Έξαλλη στην εκπομπή της! «Ψάχτε στα σκουπίδια!» (Βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη έγινε έξαλλη στην εκπομπή της στον AlphaTV και ζητούσε να ψάξουν στα σκουπίδια οι συνεργάτες της!

Τρομερό αυτό που έπαθε η παρουσιάστρια!

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούσε να βρει τα χαρτιά που είχε τις σημειώσεις της!

Έτσι, είπε στους συνεργάτες της «Θα ρίξετε μία ματιά στα σκουπίδια στο καμαρίνι μου; Είμαι σίγουρη ότι τα έχετε πετάξει. Όλο αυτή τη δουλειά κάνετε. Τα πετάτε και μετά τα ψάχνω…! Εγώ έχω τις σημειώσεις μου σα τους γέρους, δε θέλω να μου τα πειράζουν τα χαρτιά μου. Κάθομαι εγώ τα γράφω, φορά και τα γυαλάκια μου και μετά… βάζω τα μικρόφωνα και μέχρι να ετοιμαστώ τα χαρτιά μου εξαφανίζονται…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Μενεγάκη: Αδιανόητο περιστατικό! Άρχισε να ψάχνει στο μπούστο της στον αέρα της εκπομπής το... (Βίντεο)

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ηπαρουσιάστρια άρχισε να ψάχνει στον μπούστο της και το πάνελ έμεινε άφωνο.

Τι συνέβη και ξέσπασαν όλοι στα γέλια;

Την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη τραγουδούσε, ξαφνικά έπαθε ένα μικρό σοκ, αφού το μικρόφωνο της... χάθηκε και ο ήχος εξαφανίστηκε! Και που χάθηκε; Στο μπούστο της.

«Το μικρόφωνο χάθηκε και αυτό! Τώρα πού να το βρω;», αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη και ο σκηνοθέτης της άλλαξε το πλάνο του για να ψάξει η παρουσιάστρια και να βρει το μικρόφωνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Μενεγάκη: Κοντεύει να "σκάσει" το καμαρίνι της! Σοροί από ρούχα! Το βίντεο από μέσα!

Κοντεύει να "σκάσει" το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη! Υπάρχουν σοροί από ρούχα παντού και έχουμε βίντεο από μέσα.

Στον Alpha την έχουν κυριολεκτικά σαν "βασίλισσα", αφού ότι θελήσει το έχει και αυτό το αποδεικνύουν τα δεκάδες ρούχα και παπούτσια που έχει.

Η Ελένη Μενεγάκη το τελευταίο διάστημα έχει γίνει καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την εκπομπή της και τις διακοπές της, χωρίς ωστόσο να εκθέτει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Χθες, λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα της εκπομπής της, δημοσίευσε στα Instastories της ένα βίντεο την ώρα που η hairstyle της, της έφτιαχνε τα μαλλιά. Αυτό όμως που μας τράβηξε την προσοχή ήταν οι σοροί από ρούχα που βρισκόντουσαν πίσω τους.

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως η Ελένη χθες ανακοίνωσε και το τέλος της εκπομπής της!