Δέσποινα Βανδή: «Μου έκλεψε το χαμόγελο....»! Κόκκινο ντοκουμέντο για την τραγουδίστρια!

Τι συνέβη;

Δέσποινα Βανδή: «Μου έκλεψε το χαμόγελο....»! Κόκκινο ντοκουμέντο για την τραγουδίστρια!

«Μου έκλεψε το χαμόγελο....», αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή με αφορμή το κόκκινο ντοκουμέντο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια.

Τι συνέβη όμως;

Όταν εννοούμε, κόκκινο ντοκουμέντο το εννοούμε χιουμοριστικά, αφού πρόκειται για μια κόκκινη ντομάτα. Η Δέσποινα Βανδή, εκτός από μια επιτυχημένη τραγουδίστρια, είναι και νοικοκυρά. Μαγειρεύει καθημερινά για την οικογένεια της, ενώ έχει και τις δικές της ντομάτες φυτέψει.

Σήμερα, οι πρώτες ξεκίνησαν να βγαίνουν και τις έκλεψαν το χαμόγελο, αφού είναι πολύ χαρούμενη.

Δέσποινα Βανδή Κόκκινο ντοκουμέντο για την τραγουδίστρια!

Δέσποινα Βανδή: «Έχω περάσει δύσκολες μέρες, τα παραμύθια σταματάνε στον γάμο...»

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη ζωή της και την πορεία της και παραδέχθηκε πως έχει περάσει δύσκολες στιγμές και έδωσε το παράδειγμα.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε όλα, από τα όνειρα όταν ήταν παιδί, μέχρι σήμερα!

Απόσπασμα από τη συνέντευξη στο Down Town

'Εχεις μια πετυχημένη καριέρα χρόνων, είσαι με τον ίδιο άνθρωπο 20 χρόνια, έχεις δύο παιδιά, μια ζωή που σε πολλούς φαίνεται ιδανική. Πόσο κοντά είναι αυτό στην πραγματική σου ζωή;

«Δεν ξέρω τι είναι ιδανικό για τον καθένα και καλό είναι οι άνθρωποι να μη στέκονται στην εικόνα. Άλλο το φαίνεσθαι, άλλο το είναι. Στη δική μου περίπτωση, μπορώ να πω ναι ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχω κάνει μια πολύ ωραία οικογένεια και έχω μια δουλειά που δεν βλέπω ως δουλειά. Ασφαλώς και υπάρχουν μέρες δύσκολες. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι όλα τα παραμύθια σταματάνε στον γάμο. «Ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα». Δεν έχω δει κανέναν να γράφει παραμύθι με δεύτερο μέρος για το πώς έζησαν αυτοί μετά τον γάμο. Η αλήθεια της ζωής, εκεί γράφεται»

Ήξερες από πάντα τι ήθελες να κάνεις στη ζωή σου;

«Όταν ήμουν μικρή και χωρίς τηλεόραση, Youtube και χιλιάδες κανάλια, έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός ή τραγουδίστρια, χωρίς να έχω προσλαμβάνουσες. Μεγαλώνοντας, αυτό μου φαινόταν εξωπραγματικό για ένα παιδί από την Καβάλα. Για αυτό, λέω πια να ονειρεύεστε μεγάλα πράγματα, έχετε το δικαίωμα. Τα μικρά πράγματα, σε μικραίνουν. Για τότε ήταν ανέφικτο εγώ, ένα παιδί εργατών, μεταναστών, να φανταστώ ότι θα πουλάω χιλιάδες CD».

Δέσποινα Βανδή: Η ανακοίνωση για τα ευχάριστα και οι πρώτες φωτογραφίες!

Η Δέσποινα Βανδή έκανε δημόσια ανακοίνωση με τα ευχάριστα και μας έδειξε τις πρώτες φωτογραφίες!

Μετράει πλέον αντίστροφα!

Ο λόγος για «Το δικό μας σινεμά» που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου και η τραγουδίστρια δεν περιμένει την ώρα!

Μάλιστα με φωτογραφίες στο instagram μας έδειξε που φοράει τα εντυπωσιακά κουστούμια της παράστασης

Δέσποινα Βανδή: Η ανακοίνωση για τα ευχάριστα και οι πρώτες φωτογραφίες!Δέσποινα Βανδή: Η ανακοίνωση για τα ευχάριστα και οι πρώτες φωτογραφίες!

Δέσποινα Βανδή: Μεγάλη η αγωνία της τραγουδίστριας! Μόλις έγινε γνωστό...

Μόλις έγινε γνωστό πως η Δέσποινα Βανδή έχει μια μεγάλη προσμονή και αγωνία! Τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια; Το Youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα για την ψυχολογική της κατάσταση αυτή την περίοδο!

Πηγή μου, μου αποκάλυψε πως η Δέσποινα διανύει μια αρκετά αγχωτική περίοδο!

Βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του "My Greece" στο κανάλι του OPEN, που δυστυχώς δεν πάει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης αλλά το κύριο άγχος της τώρα είναι το... X Factor που θα κάνει πρεμιέρα και θα έχει κι εκεί τον βασικό ρόλο, τον ρόλο της παρουσιάστριας!

Δέσποινα Βανδή: Μεγάλη η αγωνία της τραγουδίστριας! Μόλις έγινε γνωστό...

Το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαΐου έγιναν τα γυρίσματα για το trailer του Χ Factor, του κορυφαίου μουσικού talent show παγκοσμίως, που επιστρέφει στο OPEN το φθινόπωρο, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr!

Αυτό που θα κλέψει σίγουρα τα βλέμματα είναι η συνάντηση της κριτικής επιτροπής (Μελίνα Ασλανίδου,Γιώργος Θεοφάνους, Χρήστος Μάστορας και Μιχάλης Τσαουσόπουλος) , που όπως μου αποκάλυψε ένα πουλάκι θα είναι πολύ ανατρεπτική...

Να σημειωθεί πως πίσω, στα backstage, θα είναι ο Άρης Μακρής!

Δέσποινα Βανδή: Μεγάλη η αγωνία της τραγουδίστριας! Μόλις έγινε γνωστό...