Νίκος Μουτσινάς: H γυναίκα που είδε και τα.. έχασε! Αποκάλυψη τώρα!

Και όμως έγινε!

Νίκος Μουτσινάς: H γυναίκα που είδε και τα.. έχασε! Αποκάλυψη τώρα!

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε την γυναίκα που είδε και τον έκανε να τα χάσει.

Ο παρουσιαστής μονοπωλεί το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό και λόγω της εκπομπής τους, αφού κάνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Στον λογαριασμό του στο Instagram είναι ενεργός και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Πριν από λίγες ώρες θέλησε να απαντήσεις στις ερωτήσεις τους.

Ένας follower τον τον ρώτησε πότε “τα έχασε” πραγματικά στην εκπομπή του. Εκείνος απάντησε πως τα έχασε όταν πήγε η Νατάσα Μποφίλιου.

Νίκος Μουτσινάς: H γυναίκα που είδε και τα.. έχασε!

Νίκος Μουτσινάς: Φωτογραφία αγκαλιά με τη... σχέση του! Αυτός είναι ο άντρας της ζωής του!

Ο Νίκος Μουτσινάς σε φωτογραφία αγκαλιά με τη... σχέση του! Αυτός είναι ο άντρας της ζωής του, για τον οποίο μίλησε χτες στην Γερμανού!

Ο ηθοποιός παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα δεν γίνεται» και του ανέφερα πως τον ψάχνουν στην Google.

O ίδιος απάντησε στις κάρτες – «βόμβα» χωρίς κανένα δικαίωμα να πει «πάσο». Σε μία από αυτές του ζητήθηκε να αποκαλύψει τη σχέση του ή κάτι που να αφορά την προσωπική του ζωή ή το ύψος του.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι για τα δύο πρώτα δεν μιλάει ενώ παραξενεύτηκε που αναζητούν το ύψος του. Για την σχέση του μπορεί να μην ήθελε να μιλήσει, ωστόσο απάντησε χιουμοριστικά «Τα έχω εδώ και 5 χρόνια, είμαι με τον Τρίκι», όπως σας γράψαμε και χτες!

Ποιος είναι ο κούκλος Τρίκι

Ο Τρίκι, όπως ονομάζεται ο σκύλος που θα δείτε σε σχετική φωτογραφία ανήκει στον Νίκο Μουτσινά. “Ονομάστηκε Τρικι διότι κατάγεται από τα Τρίκαλα! Ένα καλοκαιρινό βροχερό, καλή ώρα, απόγευμα χώθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Τα βαφτίσια» για να προστατευτεί. Θεατρόφιλος ο Τρικι, το θέατρο ήταν πάντα το σπίτι του μέχρι που τον συνάντησε ο Νίκος Μουτσινάς”, αποκάλυψε παλαιότερα η Ζέτα Μακρυπούλια!

“Η συνάντηση αυτή ήταν μοιραία. Ερωτικό μετανάστη θα τον χαρακτηρίσω λοιπόν”, τόνισε η ίδια!

Νίκος Μουτσινάς: Φωτογραφία αγκαλιά με τη... σχέση του! Αυτός είναι ο άντρας της ζωής του!

Νίκος Μουτσινάς: Η διαταραγμένη σχέση του παρουσιαστή! Στην φόρα η αλήθεια...

Η διαταραγμένη σχέση του έχει ο Νίκος Μουτσινάς στην δημοσιότητα! Στην φόρα η αλήθεια για τον παρουσιαστή και μάλιστα από τον ίδιο...

Στην εκπομπή «After Dark» Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψαν από κοινού στον Θέμη Γεωργαντά την αιτία του μοναδικού τσακωμού τους!

«Δεν έχουμε τσακωθεί… Ψέμα μία φορά είχε δημιουργηθεί μία ελάχιστη ένταση! Δεν ήταν κάτι τρομερό, είναι ωραίο να τσακώνεσαι με τον Νίκο» δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Έγινε μία παρεξήγηση και θα μπορούσα να φερθώ σαν…» υπογράμμισε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Εγώ έστειλα ένα μήνυμα για να εκφράσω το συναίσθημά μου στον Νίκο, ήμουν πάνω από το κινητό και αναρωτιόμουν τι θα λάβω σαν απάντηση… Και σκεφτόμουν πως θα πάει όλο αυτό γιατί δεν είχαμε ξανά τσακωθεί ποτέ… Και ο Νίκος αντί να είναι μαλ@κ@ς μου είπε ότι είχα δίκιο σε αυτό το κομμάτι… Η σχέση μας διαταράχτηκε για πολύ λίγο» ανέφερε η Μαίρη!

Νίκος Μουτσινάς: «Έχω σχέση με....» Η αλήθεια που δεν κρύβει πια για τη ζωή του!

O Νίκος Μουτσινάς και η αλήθεια που δεν κρύβει πια για τη ζωή του! «Έχω σχέση με....» δηλώνει περήφανα!

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε τον απολογισμό του και δεν δίστασε να ομολογήσει την... σχέση πουέχει εδώ και αρκετό καιρό!

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων μίλησε για την φετινή τηλεοπτική χρονιά, στην οποία σαρώνει με τηνεκπομπή "Για την παρέα" αλλά και για την… προσωπική του αλλαγή.

Πόσο έχεις αλλάξει;

Χαίρομαι που το διαπιστώνεις. Έχω αλλάξει σε μεγάλο ποσοστό, ειν’ η αλήθεια. Αλλά δεν ήταν εύκολο.

Πώς ήσουν παλιά και πώς είσαι σήμερα;

Είμαι πιο υπομονετικός, καταρχάς. Σκέφτομαι πολύ περισσότερο πριν αποφασίσω ή πω κάτι. Δεν έχω την τρέλα τού να γίνουν πολύ γρήγορα τα πράγματα. Ξεκινάω έχοντας θετική σκέψη, ακόμη κι αν ξυπνήσω λίγο στραβωμένος για τους χι ψι λόγους. Προγραμματίζω τον εγκέφαλό μου ότι «θα είμαι καλά!». Βλέπω πολύ περισσότερο την καλή πλευρά των άλλων. Συγχωρώ λάθη. Έχω βρει τον τρόπο να έχω καλό αποτέλεσμα, χωρίς να είμαι αυστηρός ή ακραία απαιτητικός. Σου αρκούν; (χαμογελάει).

Γιατί ήσουνα τόσο αυστηρός στο παρελθόν;

Για τον εαυτό μας γνωρίζουμε όσα μας λένε οι άλλοι. Αρχικά, ξέρουμε όσα μας αναφέρουν οι γονείς μας, στο πώς μας βλέπουν. Σου λένε π.χ. «είσαι έξυπνος», άρα θεωρείς πως είσαι έξυπνος – κι έτσι προχωράμε στη ζωή μας, έχοντας για τους εαυτούς μας την εικόνα που πιστεύουμε πως έχουν οι άλλοι για μας. Οπότε, ίσως κάποια πράγματα που «γνωρίζουμε» για μας να μην είναι πραγματικότητα, αλλά να τα απαιτούμε από μας ζορίζοντάς μας. Αυτό το κατάλαβα φέτος. Το να ήμουν ένας πεισματάρης Νικολάκης στα πέντε μου χρόνια είναι ok, στα 35 μου όμως αυτό μπορεί να έφερνε πρόβλημα. «Ξαναπρογραμμάτισα», λοιπόν, τον εγκέφαλό μου και πήγα σε πράγματα πιο βατά σε μένα, που με προχωρούν ως άνθρωπο και δεν με πάνε πίσω από βλακεία.

Μπορεί να ήσουν πεισματάρης και με νεύρα ενίοτε, αλλά υπήρξες πάντα καλοπροαίρετος με τους ανθρώπους…

Ναι, γιατί ήμουνα και μοναχοπαίδι. Αγαπώ πολύ την παρέα. Και ό,τι δουλειά έχω κάνει, την έχω αντιμετωπίσει ως «παρέα».

Απογοητεύτηκες πολύ από ανθρώπους;

Απογοητευόμουν πολύ εύκολα. Τώρα πια όχι τόσο. Γιατί έχω καταλάβει τι με απογοητεύει, οπότε κάπως το προστατεύω. Κοίτα, η σχέση που έχω με τη δουλειά μου είναι σχεδόν ερωτική. Οπότε, παθαίνω «ερωτική απογοήτευση», όταν βλέπω ότι ο άλλος δεν βάζει την ίδια δύναμη στη δουλειά που βάζω εγώ ή δω ότι βαριέται ή δεν συμμετέχει με χαρά. Εκλαμβάνω, λοιπόν, την απογοήτευση, σαν «ερωτευμένος» – κάτι που δεν είναι αμιγώς επαγγελματικό.

Υπήρξες και αλαζόνας στο παρελθόν;

Πριν ξεκινήσω την τηλεόραση.

Το αντίθετο θα περίμενε κάποιος…

«Κι όμως… Πριν ξεκινήσω την τηλεόραση, είχα ένα ύφος… Θυμάμαι ότι έμπαινα σε μαγαζί, φορούσα ένα τέλειο μαύρο ημίπαλτο και σχεδόν αισθανόμουν ότι περνούσε αέρας (γελάει). Με την τηλεόραση, όταν πια ξεκίνησαν να με αναγνωρίζουν στον δρόμο, συνέβη το αντίθετο: Μαζεύτηκα. Ακόμη και φέτος, που έρχονται να με αγκαλιάσουν, να με φιλήσουν, να μου εκφράσουν τη χαρά τους, παραμένω πολύ μαζεμένος.» είπε στο περιοδικό Down Town της Κύπρου.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η επίσημη σχέση του παρουσιαστή! Φωτογραφία ντοκουμέντο....

Και όμως ο Νίκος Μουτσινάς έχει επίσημη σχέση και εμείς βρήκαμε φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο ίδιος δεν μιλάει συχνά για την ζωή του, ούτε την προσωπική, ούτε την επαγγελματική ωστόσο έκανε πρόσφατα μια εξαίρεση!

Ο παρουσιαστής του Open που έχει καταφέρει να τρελάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης, με την επιτυχημένη τηλεοπτική του εκπομπή «Για την παρέα», παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο Down Town Κύπρου.

Ο Νίκος Μουτσινάς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε…