Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Είδαμε την αδερφή της Αθηνάς Ωνάση και πάθαμε σοκ! Είναι κουκλάρα!

Εσάς πως σας φαίνεται;

Είδαμε την αδερφή της Αθηνάς Ωνάση και πάθαμε σοκ! Είναι κουκλάρα!
News 24.06.2019 00:13

Είδαμε την μικρή αδερφή της Αθηνάς Ωνάση και πάθαμε σοκ. Είναι κουκλάρα και έχει τέλειο στιλ.

Η Αθηνά απέκτησε τρία ετεροθαλή αδέρφια από το νέο γάμο του πατέρα της, τον Erik, την Sandrine και την Johanna!

Η γεννημένη το 1991 Johanna, κάνει πανικό στο Instagram με τις φωτογραφίες της.

Μάλιστα στα επαγγελματικά της, έχει δημιουργήσει και την δική της εφαρμογή το Skwoll το οποίο θυμίζει κάτι σε TripAdisor και Tinder.

Είδαμε την αδερφή της Αθηνάς Ωνάδη και πάθαμε σοκ!

Είδαμε την αδερφή της Αθηνάς Ωνάδη και πάθαμε σοκ!

Αριστοτέλης Ωνάσης: Το μέγαλο κόλπο που τον έκανε μεγιστάνα σε μία νύχτα!

Πώς κατάφερε ο Αριστοτέλης Ωνάσης με μόνο ένα κόλπο να γίνει μεγιστάνας μέσα σε μία νύχτα;

Μόνο αυτός μπορούσε να το καταφέρει!

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης συνήθιζε να λέει ότι το σeξ και οι εμπορικές συμφωνίες, είναι καλύτερα όταν δεν γίνονται με τον συνηθισμένο τρόπο.

Πίσω στο 1958 ο Ωνάσης, έβλεπε τη θάλασσα να διοικείται από τις λεγόμενες 7 Αδελφές (οι μεγαλύτερες πετρελαικές εταιρείες στον κόσμο), οι οποίες έβγαλαν δικά τους πλοία στον Ατλαντικό, και έκαναν μόνες τους το εμπόριο πετρελαίου, παρακάμπτοντας τους εφοπλιστές.

Την ίδια χρονιά, η Σαουδική Αραβία, ανακαλύπτει νέα κοιτάσματα πετρελαίου, που θεωρούνται τα πιο πλούσια για εκείνη την εποχή. Αποκομμένος από τις πανίσχυρες εταιρείες των ΗΠΑ στον τομέα του πετρελαίου, στρέφεται στον νέο και άπειρο βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και τον πείθει να μπει η σημαία της χώρας του, στα πλοία του. Με αυτόν τον τρόπο η Σαουδική Αραβία θα έδειχνε πόσο ισχυρή είναι, αλλά και θα μπορούσε να συμμετέχει στη διαμόρφωση της τιμής.

Η συμφωνία που προσπαθεί να κλείσει ο πολυμήχανος εφοπλιστής βγαίνει προς τα έξω, και οι αντίπαλοί του προσπαθούν να διαλύσουν την συμφωνία, ακόμα και να εξοντώσουν τον ίδιο τον Ωνάση.

Ο μεγάλος αντίπαλος του Ωνάση, ο Νιάρχος, προσλαμβάνει τον ειδικό ερευνητή, Ρόμπερτ Έιμι Μέιχιου, και αυτός με τη σειρά του εκμεταλλεύεται τις γνωριμίες του στον Λευκό Οίκο, και πείθει τους Αμερικανούς, πως η συμφωνία Ωνάση απειλεί την ασφάλεια των ΗΠΑ.

Το πρώτο χτύπημα ήταν να οργανώσουν απεργία στα ναυπηγεία του Αμβούργου που θα έφτιαχναν τα πλοία του Ωνάση. Ο Ωνάσης αντεπιτίθεται δίνοντας μπόνους σε όσους δουλέψουν διπλές βάρδιες, ώστε να προλάβουν τις προθεσμίες. Τα καταφέρνει φυσικά.

Τότε οι ΗΠΑ πιέζουν το κράτος του Περού, ώστε να βομβαρδίσει τα πλοία του Ωνάση, με τη κατηγορία ότι εισήλθαν παράνομα στα ναυτικά ύδατα της χώρας. Πράγματι τα πλοία του Ωνάση, μπήκαν παραπάνω από το συνηθισμένο μέσα στα εθνικά ύδατα του Περού, με αποτέλεσμα να βομβαρδιστούν από τα πολεμικά αεροπλάνα της χώρας.

Και ενώ όλοι περίμεναν πως ο Αριστοτέλης Ωνάσης είχε καταστραφεί και θα βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, φθάνουν οι πρώτες πληροφορίες για ένα μεγαλειώδες πάρτυ που διοργανώνει ο εφοπλιστής σε κάποια από τις επαύλεις του.

Πολλοί είπαν ότι τρελάθηκε από τη καταστροφή. Σύντομα όμως οι αντίπαλοι του Αριστοτέλη Ωνάση, έμαθαν πως απλα τον έκαναν πλουσιότερο κατά πολλά εκατομμύρια δολάρια, αφού 24 ώρες πριν είχε ασφαλίσει το στόλο του στο Λονδίνο, συγκεκριμένα για επίθεση από αεροπλάνα.

Εκείνη την ημέρα ο Έλληνας εφοπλιστής έβγαλε 50 εκατομμύρια δολάρια, περιμένοντας την επόμενη πρόκληση που θα τον ξεσήκωνε.

Το... κρυφό τατουάζ της Αθηνάς Ωνάση! Τι συμβολίζει;

Η Αθήνα Ωνάση σπανίως απασχολεί τα ΜΜΕ γιατί πολύ απλά ξέρει να κρατάει κρυφή την ιδιωτική και προσωπική της ζωή. Η χρυσή κληρονόμος μετά το διαζύγιό της με τον Αλβάρο είχε απομονωθεί αλλά πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε στο Longines Global Champions Tour 2018, που πραγµατοποιήθηκε στο Μαϊάµι των ΗΠΑ.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στις αρχές Απριλίου και ίππευσαν, πέραν της Αθηνάς, πολλές προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ. Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση αγωνίστηκε την πρώτη µέρα των αγώνων, στις 5 Απριλίου, στην οµάδα «St Tropez Pirates», και κατέλαβε την 12η θέση και χρηµατικό έπαθλο 10.969 ευρώ, ενώ πέρυσι στην ίδια κατηγορία είχε καταλάβει την 9η θέση.

Αυτό όμως που έπιασε ο φακός των φωτογράφων ήταν ένα µικρό και διακριτικό κινεζικό ιδεόγραµµα, που είναι εµφανές µόνο αν τα µαλλιά της είναι µαζεµένα. Στον κόσµο των τατουάζ το σύµβολο «µεταφράζεται» ως «peaceful», δηλαδή γαλήνιος, ειρηνικός. ∆ύσκολα µπορεί κανείς να ερµηνεύσει αυτή την επιλογή της Αθηνάς, αλλά πιθανότατα αποτυπώνει την ανάγκη της για εσωτερική και εξωτερική ηρεµία και γαλήνη.

∆εν γνωρίζουµε αν το συγκεκριµένο tattoo είναι το µοναδικό στο σώµα της αλλά ο συµβολισµός δείχνει πολλά για την ίδια και το «status quo» της.

Πηγή: Secret

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή της! Καυτές φωτογραφίες...

Aθηνά Ωνάση: Δείτε σε ποια πόλη ζει μετά το διαζύγιό της! (βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share