Master Chef: Παντρεύτηκε ο Σελίμ! Οι πρώτες φωτογραφίες...

Σε πελάγη ευτυχίας!

Master Chef: Παντρεύτηκε ο Σελίμ! Οι πρώτες φωτογραφίες...

Παντρεύτηκε ο Σελίμ Σελτζούκ από το Master Chef που προβλήθηκε στο Star και έσκασαν μόλις οι πρώτες πληροφορίες!

Ο γνωστός μάγειρας αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του και παντρεύτηκε την Κυριακή την αγαπημένη του Βάσω, στο Δημαρχείο της Καισαριανής!

Ανάμεσα στους πρώην παίκτες του MasterChef που έδωσαν το «παρών στην τελετή ήταν ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Σάββας Λυχανίδης, ο Δημήτρης Τσίκιλης, ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, ο Γιώργος Φασιλής, ο Αργύρης Αγλαμίσης αλλά και ο νικητής του MasterChef 3, Μανώλης Σαρρής.


Δείτε τις φωτογραφίες που γκρέμισαν το Instagram:

Γάμος στο Master Chef! Πρώην παίκτης παντρεύεται τον Ιούνιο!

O πρώην παίκτης του Master Chef αποκάλυψε στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή πως τον Ιούνιο θα παντρευτεί!

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση για το γάμο μετά από δυόμιση χρόνια σχέση.

Ο λόγος για τον αγαπητό σε όλους Σελίμ!

Ο Σελίμ είπε στον αέρα της εκπομπής του Alpha πως στις αρχές του καλοκαιριού θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο την Ελληνίδα σύντροφό του.

Αναλυτικά: «Έχω σχέση εδώ και δυόμιση χρόνια. Θα παντρευτούμε σύντομα. Την είχα γνωρίσει πριν το MasterChef. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Είναι Ελληνίδα. Θα παντρευτούμε τον Ιούνιο στο Δημαρχείο. Θα κάνουμε το πάρτι στο μαγαζί μου στο Πεδίον του Άρεως».

Master Chef: Δεν φαντάζεστε ποιον πρώην παίκτη πήρε στο μαγαζί του ο Σελίμ! Επιβεβαίωσε spoiler για αποχώρηση!

Ο Σελίμ αποκάλυψε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ποιον πρώην παίκτη του Master Chef έχει προσλάβει στο μαγαζί του!

Παράλληλα επιβεβαίωσε και ένα spoiler που αφορά αποχώρηση από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Σελίμ είπε: «Έχω προσλάβει τον Τσίκιλη. Είναι μαζί μου. Συνεργαζόμαστε μαζί για κάποιο καιρό. Στο φετινό MasterChef τσακώνονται πολύ τώρα τελευταία. Εμείς δεν πήγαμε για καβγά πέρσι.

Ήρθε και η Άλκηστις στο μαγαζί μου και έφαγε. Θα την έπαιρνα δοκιμαστικά στο μαγαζί μου. Αν άξιζε θα έμενε».

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef!

Με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη! Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef!

Τι παιδί ήσουν;

Έπαιζα στις γειτονιές μέχρι αργά, με μάλωναν οι γονείς μου, αλλά επειδή είχα μεγαλύτερα αδέρφια έλεγα ότι είμαι μαζί τους και με άφηναν. Ήμουν χωμένη μέσα στα τσιπουράδικα, γιατί είχαν οι γονείς μου και μoυ άρεσε από μικρή να ανακατεύομαι με αυτά. Ήθελα να ασχοληθώ με τη μαγειρική.

Η παίκτρια που απασχόλησε όσο κανείς άλλος κυρίως για την συμπεριφορά της το κοινό, μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, για πρώτη φορά κάνει την πιο... εντυπωσιακή και αποκαλυπτική φωτογράφισή της και ταυτόχρονα αποκαλύπτει πράγματα για την ζωή της!

Σου είχε τύχει περιστατικό με μεθυσμένο;

Όχι, γενικά δεν μπλεκόμασταν με αυτά, πάντα ο πατέρας μου έβγαινε μπροστά και κανόνιζε με αυτούς τους ανθρώπους.

Ήσουν «ερωτευμένη» με τον πατέρα σου;

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef!

Ήμουν ερωτευμένη με τον αδερφό μου επειδή είναι κούκλος και είναι ακόμα το είδωλό μου. Με προστάτευε πάντα, όταν του έλεγα ότι μου αρέσει ένα παιδί θα έλεγχε ποιος, πού, πότε. Όταν άρχισα να μεγαλώνω κάναμε παρέα.

Με την αδερφή σου αντίστοιχα τι σχέση είχες;

Μαλώναμε για τα ρούχα, για το φαγητό, για το μπάνιο, για τις πετσέτες... Παίζαμε ξύλο για τα πάντα, αλλά τώρα είμαστε αχώριστες. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς τα αδέρφια μου.

Πότε αρχίσατε να τα βρίσκετε;

Γύρω στα 15, δουλεύαμε μαζί, γιατί όταν χώρισαν οι γονείς μου άνοιξαν ξεχωριστά μαγαζιά, στο ένα δουλεύαμε εγώ με την αδερφή μου και τη μητέρα μου, ενώ ο αδερφός μου δούλευε με τον πατέρα μου στο άλλο. Εκεί δεθήκαμε πολύ και γίναμε πολύ καλές φίλες. Επίσης, βάφτισα την μπέμπα της, νομίζω δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη νονά (γέλια).

Όταν χώρισαν οι γονείς σας χωριστήκατε και τα παιδιά;

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Με κοντά σορτσάκια και αισθησιακό βλέμμα μετά το Master Chef!

Εγώ έμεινα με τον μπαμπά μου και τα αδέρφια μου με τη μαμά, ήμουν η μικρότερη οπότε δεν είχα επιλογή. Οι γονείς μου δεν είχαν καθόλου καλό χωρισμό, θυμάμαι τσακωμούς και φασαρίες, άσχημα σκηνικά. Ήταν ένας χωρισμός που μας άφησε και οικονομικά βάρη γιατί υπήρχαν μαγαζιά στη μέση, και εσωτερικές πληγές τις οποίες έχω αποβάλει εδώ και δύο χρόνια.

Το συζήτησες με τους δικούς σου;

Πολλές φορές. Απλά δεν τα έβρισκαν, μαλώνανε, υπήρχαν πολλά πράγματα στη μέση και δεν υπήρχε περίπτωση να τα ξαναβρούν. Ο πατέρας μου έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, όπως και η μαμά μου, οπότε δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθώ.

Πήρες από μικρή τη ζωή στα χέρια σου;

Ναι, απ' όταν χώρισαν οι γονείς μου ξεκίνησα να βοηθάω τη μαμά μου στο τσιπουράδικο και μετά δούλευα ταυτόχρονα σε ένα ξενοδοχείο του Βόλου για να πληρώνω τη σχολή μου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!