Χρήστος Δάντης: Πήγε να πεθάνει! Η αποκάλυψη από τον ίδιο!

Αποκλειστικές δηλώσεις!

Χρήστος Δάντης: Πήγε να πεθάνει! Η αποκάλυψη από τον ίδιο!

Ο Χρήστος Δάντης δήλωσε πως πήγε να πεθάνει! Η αποκάλυψη ήρθε από τον ίδιο τον τραγουδιστή... Τι ακριβώς συνέβη;

Όλη η αλήθεια...

Ο Christopher Vee ή Χριστόφορος Βλαχάκης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, συστήνεται μέσα από το Youweekly.gr μιλώντας για τα δύσκολα χρόνια στην Αμερική όταν βρήκε καταφύγιο στη μουσική, για την κοινή συμβουλή που του έδωσαν οι γονείς του, Χρήστος Δάντης και Κατερίνα Τοπάζη, αλλά και πώς βίωσε το μεταξύ τους διαζύγιο.

Ήταν δύσκολο να αλλάξεις περιβάλλον πηγαίνοντας στην Αμερική όταν ήσουν 8 χρόνων;

Δεν το συζητάω καν, ήταν πολιτισμικό σοκ. Πήγα σε ένα μέρος όπου δεν ήξερα τίποτα και κανέναν, δεν ήξερα τη γλώσσα και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με κόσμο. Μέχρι να μάθω αγγλικά και να κάνω φίλους ήταν κόλαση.

Ο πατέρας σου είπε πρόσφατα: «Όταν έφυγε ο γιος μου στο εξωτερικό πήγα να πεθάνω». Στο είχε δείξει;

Δεν μου το είχε δείξει, γιατί σίγουρα θα είχε επηρεάσει και τη δική μου επιλογή. Το ξέρω, όμως, επειδή το συζητήσαμε μετά από χρόνια, ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο για εκείνον.

Χρήστος Δάντης: "Καταστράφηκε" ο τραγουδιστής! Πολύ δύσκολες ώρες! Τι συνέβη;

"Καταστράφηκε" ο τραγουδιστής, Χρήστος Δάντης! Πολύ δύσκολες ώρες! Τι συνέβη;

Αποκάλυψη τώρα!

Λίγο πριν τον γάμο του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real έπεσαν τίτλοι τέλους στην σχέση του Χρήστου Δάντη και της Ναταλίας Ντουσοπούλου!

Χρήστος Δάντης:

Οι δυο τους συγκατοικούσαν και σύμφωνα με δηλώσεις του τραγουδιστή ζούσαν σαν παντρεμένοι!

"Είμαι με μια γυναίκα που καταλαβαινόμαστε και έχουμε το ίδιο γούστο σε όλα. Μένουμε μαζί ενώ εκείνη έχει διακοσμήσει το σπίτι μας! Πες ότι είμαι παντρεμένος, ζούμε και είμαστε καλά!" είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του!

Όλα άλλαξαν όμως τον τελευταίο μήνα καθώς οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους! Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση δεν έχουν ξεκαθαριστεί, η επικοινωνία ωστόσο μεταξύ τους παραμένει αφού έχουν συμφωνήσει να μείνουν δυο καλοί φίλοι!