Ήβη Αδάμου:- Μιχάλης Κουϊνέλης: Όλη η αλήθεια για τον μυστικό γάμο!

«Είναι βράχος δίπλα μου»

Ήβη Αδάμου:- Μιχάλης Κουϊνέλης: Όλη η αλήθεια για τον μυστικό γάμο!

Η Ήβη Αδάμου σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκαλύπτει για τον μυστικό γάμο με τον Μιχάλη Κουϊνέλη!

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο Down Town της Κύπρου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη μετά τον ερχομό της κόρης τους, ενώ αποκάλυψε αν αληθεύουν οι φήμες που τους θέλουν να έχουν παντρευτεί κρυφά!

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη:

Πόσο άλλαξε η σχέση σας με τον Μιχάλη από τότε που γίνατε γονείς;

Δεθήκαμε πιο πολύ. Και πριν αγαπιόμασταν, αλλά τώρα φτιάξαμε έναν δεσμό που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ και πάντα θα μας δένει. Ο Μιχάλης είναι βράχος δίπλα μου και τού είμαι ευγνώμων. Είναι πάντα γεμάτος κατανόηση, πρόθυμος να βοηθήσει και να μου σταθεί. Από τότε που κάναμε τη μικρή, είμαστε ακόμα πιο κοντά. Πιστεύω ότι, όταν ένα ζευγάρι είναι αγαπημένο, τότε το παιδί έρχεται και «απογειώνει» μία σχέση. Αν, όμως, υπάρχουν θέματα ανάμεσα στους δύο, ένα παιδί φέρνει άλλα αποτελέσματα. Σε εμάς, δόξα τω θεώ, συμβαίνει το πρώτο.

Υπάρχει ένας αστικός μύθος που υποστηρίζει ότι έχετε παντρευτεί αλλά δεν το λέτε. Τι ισχύει τελικά;

Όχι, όχι, δεν ισχύει αυτό.

Ήβη Αδάμου: Η ανακοίνωση για την κόρη της! Τι συνέβη;

Mια ανακοίνωση για την κόρη της, έκανε η τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου! Τι συνέβη;

Η Ήβη Αδάμου λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεων της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και για τη βάφτιση της κόρης της.

«Είχαμε ορίσει ημερομηνία. Σε εσάς δεν είπαμε. Αν θες μπορείς να το κρατήσεις κρυφό, ειδικά εκτός Αθηνών. Είναι πολύ προσωπικές στιγμές και θα έπρεπε να μείνουν στην οικογένεια. Ο Μιχάλης μένει στην Αλεξανδρούπολη. Αυτή τη φορά η μικρή δεν είναι μαζί μου. Την έχω αποχωριστεί πέντε μέρες. Είναι η πρώτη φορά που την αποχωρίζομαι τόσο» είπε, μεταξύ άλλων, η Ήβη Αδάμου.

Aξιοσημείωτο είναι ότι η βάφτιση έγινε μυστικά την Κυριακή και η 11 μηνών κόρη της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη, πήρε το όνομα Ανατολή Νεφέλη, ενώ νονός της μπέμπας ήταν ο στενός φίλος του ζευγαριού και Κύπριος επιχειρηματίας Αλέξης Παπασάββας!

Δείτε το σχετικό βίντεο: