Μαντώ Γαστεράτου: Σπάει την σιωπή της! «Πήγα στον γιατρό και...»

Οι δηλώσεις για την εγκυμοσύνη!

Μαντώ Γαστεράτου: Σπάει την σιωπή της! «Πήγα στον γιατρό και...»

H Μαντώ Γαστεράτου σπάει την σιωπή της! «Πήγα στον γιατρό και...» αναφέρει σε ανάρτηση στο Instagram!

Η παρουσιάστρια, έχει ακουστεί έντονα πως είναι έγκυος, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση!

Το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοίνωσε μέσω instastories πως επισκέφτηκε τον γιατρό για εξετάσεις αίματος και είναι περήφανη επειδή δεν λιποθύμησε!


«Θέλω να κάνω αυτό το story γιατί σήμερα είμαι πάρα πάρα πάρα πολύ χαρούμενη και πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Γιατί πήγα και έκανα εξετάσεις αίματος και δεν λιποθύμησα. Δε λιποθύμησα. Και τελικά αυτό που κατάλαβα είναι πως όταν κάτι το διογκώνεις μέσα στο μυαλό σου και το κάνεις τεράστιο, μπορεί να σε κυριεύσει και να σε κάνει αδύναμο. Αλλά φέτος και σήμερα που χρειαζόταν να κάνω εξετάσεις αίματος, τα κατάφερα. Αυτό ήθελα να σας πω» είπε, μεταξύ άλλων, στα instastories που ανήρτησε η Μαντώ Γαστεράτου.
Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Μαντώ Γαστεράτου: Σπάει την σιωπή της! «Πήγα στον γιατρό και...»

Μαντώ Γαστεράτου: Πρόδωσε την εγκυμοσύνη της με τον πιο γλυκό τρόπο!

Η Μαντώ Γαστεράτου πρόδωσε την εγκυμοσύνη της με τον πιο γλυκό τρόπο... στην κυριολεξία!

Η παρουσιάστρια όπως είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Μπορεί η ίδια να μην έχει επιβεβαίωση, ούτε διαψεύσει τις πληροφορίες ωστόσο πριν λίγες ώρες τις πρόδωσε... έμμεσα με τις βραδινές της λιγούρες.

Η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε στο Instagram το υγιεινό πρωινό που απολαμβάνει το οποίο είναι δημητριακά με μέλι και γάλα.

undefined

Μάλιστα, ένα παραπάνω hint ότι είναι έγκυος είναι και η ρίζα ενός μηνός στα μαλλιά της, καθώς οι εγκυμονούσες δεν κάνει τα τα βάφουν.

undefined

Mαντώ Γαστεράτου: Έξαλλη με σερβιτόρα! Έδωσε την κάρτα της στον σύζυγό της!

H Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης πέρασαν το τριήμερο στην Πολωνία αλλά ένα περιστατικό σόκαρε την παρουσιάστρια.

Όλα έγιναν σε ένα εστιατόριο με την σερβιτόρα να ξεπερνάει τα όρια.

Συγκεκριμένα μια σερβιτόρα έδωσε την κάρτα της στον σύζυγό της και η Μαντώ Γατσεράτου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα όσα έγιναν!

«Πήγα να φάω με τον σύζυγο σε ένα εστιατόριο και την ώρα που μας φέρνει λογαριασμό η σερβιτόρα αφήνει και αυτό. Τι είναι αυτό; Η κάρτα της. Και ρωτάω εγώ. Αφήνει η σερβιτόρα την κάρτα της; Γιατί στην Ελλάδα δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Να τη. Σύλβια. Και με χαμογελάκι. Ποιο trip advisor;» είπε μεταξύ άλλων η Μαντώ στα stories της στο instagram.