Στέλλα Μιζεράκη: Στην παραλία της Κρήτης! Οι φωτογραφίες από τις βουτιές!

Στιγμές χαλάρωσης!

Στέλλα Μιζεράκη: Στην παραλία της Κρήτης! Οι φωτογραφίες από τις βουτιές!

Η Στέλλα Μιζεράκη φαίνεται να απολαμβάνει το καλοκαίρι αφού βρίσκεται σε παραλία της Κρήτης! Οι φωτογραφίες από τις βουτιές της.

Η Στέλλα που γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love του ΣΚΑΙ μετά τον ξαφνικό χαμό του πρώην αγαπημένου της, Πάνου Ζάρλα, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Η ίδια παρευρέθηκε σε έναν γάμο στην Ελούντα, όπου ήταν κουμπάρα η αδερφή της. Μετά τον γάμο ακολούθησε το γλέντι και η Στέλλα φάνηκε να χαμογελάει ξανά καμαρώνοντας την αδερφή της.

Σήμερα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα Instastory που είναι στην παραλία.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Στέλλα Μιζεράκη: Απολαμβάνει τις διακοπές της! Οι βουτιές στη θάλασσα!

Στέλλα Μιζεράκη: Έβαλε τα κλάματα στην Μελέτη για τον Ζάρλα! «Προσέξτε πώς οδηγείτε....»

Στην Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε η Στέλλα Μιζεράκη και έβαλε τα κλάματα στην εκπομπή! «Προσέξτε πώς οδηγείτε....» ακούγεται να λέει στο τρέιλερ για το Μετά τα μεσάνυχτα!

H ίδια, 25 περίπου ημέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο του Πάνου Ζάρλα, μιλάει για όλους και για όλα σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε μάλιστα η Στέλλα Μιζεράκη ακούγεται να λέει βουρκωμένη: «Βρε παιδιά προσέξτε λίγο πως οδηγάτε. Υπάρχουν άνθρωποι που σας περιμένουν να γυρίσετε σπίτι, να ζήσετε, να κάνετε όνειρα μαζί. Έχετε και εσείς τα δικά σας όνειρα. Φροντίστε να μην τα καταστρέψετε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στέλλα Μιζεράκη: Έτσι αντιμετώπισε τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα!

Έτσι αντιμετώπισε η Στέλλα Μιζεράκη τον θάνατο του πρώην συντρόφου της και αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα!

Ο Πάνος Ζάρλας αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από το ριάλιτι αγάπης τους ΣΚΑΙ, εκεί οπού γνώρισε και την Στέλλα Μιζεράκη κι έζησαν μαζί στιγμές πάθους και έρωτα, εντός και εκτός σπιτιού. Οι δυο τους είχαν ανακηρυχθεί κιόλας οι μεγάλοι νικητές του Power of Love.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», στο OPENTv μίλησε ο θείος της Στέλλας, Γιάννης Τσαγκαράκης, κι αποκάλυψε πολλά για εκείνη και τις δύσκολες ώρες που πέρασε μετά τον χαμό του Πάνου.

Μεταξύ άλλων είπε για τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Πάνου στην οποία απεικονίζεται μαζί με τη μητέρα του στο μαγαζί όπου δούλευε κάποτε ο άτυχος Πάνος είπε:

Δεν πήγαμε στο μαγαζί που δούλευε ο Πάνος Ζάρλας για να διασκεδάσουμε. Δεν πήγαμε για να χορέψουμε και να τραγουδήσαμε. Πήγαμε για την κοινή επιθυμία που είχαμε».

Συνέχισε λέγοντας ότι: «Η οικογένειά μας στάθηκε στη μητέρα του όσο μπορούσε για τον χαμό αυτού του παιδιού σαν να ήταν δικός μας άνθρωπος».

Και πρόσθεσε: «Ο Πάνος ήθελε να τη βλέπει να είναι καλά και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει όσο βαριά και αν είναι η απώλεια. Η ζωή δυστυχώς πρέπει να συνεχιστεί και για την ίδια. Είναι από τις πιο δυνατές γυναίκες που έχω συναντήσει στη ζωή μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορούμε να μπούμε στη θέση ενός ανθρώπου που έχει χάσει το παιδί του. Είναι ό,τι χειρότερο αυτό. Εμείς της συμπαραστεκόμαστε όσο μπορούμε».

Όσο για το πώς η Στέλλα στάθηκε σε όλη αυτή την απώλεια, ο θείος της σχολίασε: «Η Στέλλα ήταν σε δύσκολη ψυχική κατάσταση. Μην την πυροβολούν, αντιμετώπισε τον θάνατο του Πάνου με αξιοπρέπεια».

Δείτε το σχετικό βίντεο: