Έγινε το έλα να δεις με δημοσιογράφο! «Κάτσε κάτω βρε κοντέ» !

«Καημενούλη του χιλιάρικου»

Έγινε το έλα να δεις με δημοσιογράφο! «Κάτσε κάτω βρε κοντέ» !

Το έλα να δεις έγινε με δημοσιογράφο! Ακούστηκαν φράσεις όπως η εξής: «Κάτσε κάτω βρε κοντέ» !

Απίστευτος καβγάς on air στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra, με πρωταγωνιστές τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον δημοσιογράφο Θανάση Λυρτσογιάννη.

Ο Βελόπουλος μίλησε για δημοσιογράφους που λένε τα δικά τους «και καλά κάνουν, τη δουλειά τους κάνουν», με τον Θ. Λυρτσογιάννη να παρεμβαίνει και να κάνει λόγο για «αθλιότητες Βελόπουλου».

Από κείνη τη στιγμή τα αίματα άναψαν, με τους δύο άντρες να ανταλλάσσουν βαρείς χαρακτηρισμούς και τον Αιμίλιο Λιάτσο να αδυνατεί να επαναφέρει τη συζήτηση σε τάξη.

Βίντεο: Πώς στόλισε ο Κυριάκος Βελόπουλος τον δημοσιογράφο
«Γραφικούλη», «ανόητε», «ηλίθιε», «βλάκα», «καραγκιόζη», «καραγκιοζοπαίχτη», «υπάλληλε», «πήγαινε να πάρεις το payroll σου», «κάτσε κάτω βρε κοντέ», «ντροπή σου», «νούμερο», «Θα τον πάρω σηκωτό τώρα, τον καημενούλη του χιλιάρικου», ήταν μόνο μερικά από τα λόγια που αντάλλαξαν Βελόπουλος και Λυρτσογιάννης.

Πηγή: iefimerifa.gr

Ελένη Μενεγάκη - αποκλειστικό: "Σκοτώθηκε" με την μητέρα του Ματέο! Η κίνηση που εξόργισε την Λιλίκα!

Αποκλειστικό που καίει έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για την Ελένη Μενεγάκη! "Σκοτώθηκε" με την μητέρα του Ματέο για πρώτη φορά! Η παρουσιάστρια έκανε μια κίνηση που πραγματικά εξόργισε την Λιλίκα!

Θα σας αποκαλύψω τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια μέσα από το Vanda's blog! Δεν φαντάζεστε για ποιον λόγο άρχισαν να φωνάζουν σε γνωστό εστιατόριο οι δυο γυναίκες!

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου γιατί το σκηνικό είναι άνευ προηγουμένου! Αρχικά, όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πως η μητέρα του Ματέο έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην παρουσιάστρια του ALPHA γι αυτό και μείναμε λίγο με το στόμα ανοιχτό με όσα μάθαμε!

Ας ξεκινήσω, λοιπόν, το αποκλειστικό ρεπορτάζ μου!

Πριν από λίγες ημέρες εθεάθη η μητέρα του Ματεό με την Ελένη να ψωνίζουν σε μαγαζιά της Γλυφάδας! Οι δυο τους πέρασαν αρκετές ώρες εκείνη την ημέρα μαζί και η παρουσιάστρια, όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος που βρέθηκε κοντά της και τα είδε όλα, ήταν παραφορτωμένη με σακούλες κυρίως από παιδικά μαγαζιά!

Κατά το μεσημεράκι, οι δυο τους γευμάτισαν σε ένα πολύ γνωστό μαγαζί με... υπέροχα μπέργκερ και εκεί ήταν που έγινε το έλα να δεις!

Όπως μου μετέφερε έγκυρη πηγή, εκεί που καθόντουσαν ήρεμα και ωραία ξαφνικά ξεκίνησαν να ανεβαίνουν οι εντάσεις στις φωνές και κυρίως στην φωνή της μητέρα του Ματέο, την πεθερά της Ελένης δηλαδή...

Αιτία και αφορμή

Ο λογαριασμός φυσικά! Οι δυο γυναίκες ήρθαν σε ένταση για το ποια θα πληρώσει το φαγητό! Ναι, καλά ακούσατε! Η Μενεγάκη επέμενε να κεράσει εκείνη και η Λιλίκα ήταν κάθετη στο ότι θα πληρώσει εκείνη το φαγητό και... μαντέψτε σε ποια πέρασε το δικό της...

Στην Λιλίκα, φυσικά!