Συγκινημένοι οι γονείς του Σάκη Τανιμανίδη! "Λύγισε" ο πατέρα του όταν....

Δεν το πίστευαν!

Συγκινημένοι οι γονείς του Σάκη Τανιμανίδη!

Συγκινημένοι ήταν οι γονείς του Σάκη Τανιμανίδη. Μάλιστα, ο πατέρας του "λύγισε" όταν τον είδει μπροστά του μετά από έξι μήνες.

Χάρηκαν πολύ που τον είδαν μετά από τόσο καιρό.

Ο παρουσιαστής γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο, αφού τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και πλέον είναι με την οικογένεια του. Την Κυριακή είναι ο μεγάλο τελικός του Survivor και μέχρι τότε ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης.

Μετά από την άφιξή τους στην Ελλάδα, το ζευγάρι πήγε κατευθείαν για τη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, μόλις είδε το γιο του και δάκρυσε όταν τον αγκάλιασε μετά από τόσο καιρό.

Σάκης Τανιμανίδης: Ξανθιά καλλονή του όρμηξε μέσα σε εμπορικό! Ξίνησε η Μπόμπα δίπλα του....

Κάγκελο έμεινε ο Σάκης Τανιμανίδης, όταν ξανθιά καλλονή του όρμηξε μέσα σε εμπορικό! Ξίνησε η Μπόμπα δίπλα του και πώς να μην το κάνει άλλωστε!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα φροντίζουν να περνούν χαλαρές στιγμές μαζί, αλλά μια συνάντηση έφερε ταραχές!

Το ζευγάρι εντόπισαν οι φωτογράφοι σε μια βόλτα του για ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, και τους απαθανάτισαν να περπατούν χεράκι-χεράκι, ενώ συζητούσαν και γελούσαν.

Η βόλτα του Τανιμανίδη και της Μπόμπα τους επιφύλασσε και μια έκπληξη: τη συνάντηση με τη Λάουρα Νάργες, η οποία κυριολεκτικά έπεσε στην αγκαλιά τους όταν τους είδε και καβάλησε τον Σάκη! Όπως θα δείτε μάλιστα στις φωτογραφίες, αρχικά η Μπόμπα ξίνησε αλλά μετά.... έσκασε ένα χαμόγελο!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σάκης Τανιμανίδης: Ξανθιά καλλονή του όρμηξε μέσα σε εμπορικό! Ξίνησε η Μπόμπα δίπλα του....Σάκης Τανιμανίδης: Ξανθιά καλλονή του όρμηξε μέσα σε εμπορικό! Ξίνησε η Μπόμπα δίπλα του....

Σάκης Τανιμανίδης: Ξανθιά καλλονή του όρμηξε μέσα σε εμπορικό! Ξίνησε η Μπόμπα δίπλα του....Σάκης Τανιμανίδης: Ξανθιά καλλονή του όρμηξε μέσα σε εμπορικό! Ξίνησε η Μπόμπα δίπλα του....Σάκης Τανιμανίδης: Ξανθιά καλλονή του όρμηξε μέσα σε εμπορικό! Ξίνησε η Μπόμπα δίπλα του....Σάκης Τανιμανίδης: Ξανθιά καλλονή του όρμηξε μέσα σε εμπορικό! Ξίνησε η Μπόμπα δίπλα του....

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Πέταξαν εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη! Τι συνέβη;

Στην Θεσσαλονίκη εσπευσμένα πέταξαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Τι συνέβη στο ζευγάρι;

Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο, αφού τα γυρίσματα του Survivor ολοκληρώθηκαν και πλέον αναμένουμε τον τελικό.

Το ζευγάρι με την επιστροφή του από το εξωτικό νησί αρχικά πήγε στο σπίτι του στην Αθήναγια να τακτοποιηθεί, ενώ μετά πήραν το αεροπλάνο και επισκέφθηκαν τους γονείς του παρουσιαστή στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα κάνουν ολιγοήμερες στην πόλη καταγωγής του, λίγο πριν τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Πέταξαν εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Πέταξαν εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη!

Σάκης Τανιμανίδης: Τα προβλήματα που "χτύπησαν" τον παρουσιαστή! Δίπλα του η Χριστίνα Μπόμπα

Μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προβλήματα που "χτύπησαν" την πόρτα του Σάκη Τανιμανίδη! Δίπλα στον παρουσιαστή στέκεται η Χριστίνα Μπόμπα...

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω πράγματα που δεν έχουν γραφτεί ακόμα πουθενά...

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες από πολύ κοντινό πρόσωπο του περιβάλλοντος του Σάκη Τανιμανίδη ενημερώθηκε πως ο ίδιος είναι πολύ αγχωμένος το τελευταίο διάστημα και όσο πλησιάζει το τέλος του Survivor...

Για την ακρίβεια, όπως σας έχω αποκαλύψει πρώτη καιρό τώρα το ριάλιτι του ΣΚΑΙ δεν θα πάρει το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά και ο Ατζούν τους πρότεινε κάτι άλλο για να τους "κρατήσει". Ωστόσο, επειδή βλέπει πως τα πράγματα δυσκολεύουν έχει ξεκινήσει να μιλάει ήδη με άλλο κανάλια για να πάρει τα... προγράμματά του από το Φάληρο και να φύγει...

Ωστόσο, να τονίσω πως ο Σάκης Τανιμανίδης τόσο καιρό δεν έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ αλλά με τον Τούρκο παραγωγό και την Acyan Media. Οπότε, υπάρχει ένα μεγάλο ενδεχόμενο να μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη!

Για αρχή έχει κάνει μια πρόταση στο κανάλι να ξεκινήσει μια ταξιδιωτική εκπομπή με την Χριστίνα Μπόμπα να κάνει κάποια guest αλλά δεν υπάρχει απάντηση ακόμα...

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε οι σκέψεις του είναι πολλές! Όταν μάθω περισσότερα θα επανέλθω...

Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος εποχής! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Τέλος εποχής για τον Σάκη Τανιμανίδη σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Τι συνέβη;

Μέσα από το Vanda's blog θα σας ανακοινώσω πολλά σήμερα για το μέλλον του παρουσιαστή του Survivor...

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες μου, η πόρτα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ κλείνει οριστικά για τον Σάκη!

Ναι, κι όμως! Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε φέτος το παιχνίδι δυσαρέστησαν αρκετά τους ιθύνοντες του καναλιού και τον Ατζούν που είδε το τηλεοπτικό του "παιδί" να καταστρέφεται και μετά από μια συζήτηση κατέληξαν στο γεγονός πως είναι η τελευταία χρονιά του παιχνιδιού!

Οι πρώτες πληροφορίες που έχω μέσα από το κανάλι αναφέρουν πως ο Ατζούν δέχτηκε το οριστικό κόψιμο του παιχνιδιού του αφού ξέρει και ο ίδιος πως δεν απέδωσε όπως έπρεπε φέτος και τα έσοδα ήταν χαμηλά! Ούτε κι εκείνον τον συμφέρει άλλωστε να χρηματοδοτεί ένα ριάλιτι που δεν του προσφέρει λεφτά...

Οπότε, συμπέρασμα αυτού;

Τέλος εποχής για τον Σάκη Τανιμανίδη!

Από το Survivor τον αγάπησε ο κόσμος και τώρα... τέλος...

Δεν θα μείνει βέβαια ανεκμετάλλευτος από τον σταθμό αφού, οι αποκλειστικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως ετοιμάζει μια ταξιδιωτική εκπομπή και ενδέχεται να υπάρχει στο πλευρό του η Χριστίνα Μπόμπα!

Τίποτα βέβαια δεν είναι σίγουρο... Εκτός από το ότι για ότι προκύψει θα σας ενημερώσω εγώ, πρώτη, μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Σάκης Τανιμανίδης: Το νοσοκομείο, η εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και οι δύσκολες στιγμές!

Αποκαλύψεις για ένα περιστατικό που τάραξε λίγο τα γαλήνια νερά της ζωής του Σάκη Τανιμανίδη! Το νοσοκομείο, η εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και οι πολύ δύσκολες στιγμές.

Τι συνέβη στον παρουσιαστή του Survivor;

Σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς υπεβλήθη, πριν από αρκετό καιρό, ο μπαμπάς του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, Στέφανος Τανιμανίδης.

Ο ίδιος με post στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ενημέρωσε πως ύστερα από κάποιες ενοχλήσεις που είχε το τελευταίο δίμηνο έκανε εξετάσεις και οι γιατροί τον έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Σάκης Τανιμανίδης: Το νοσοκομείο, η εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και οι δύσκολες στιγμές!

Ολα πήγαν καλά και όπως σημειώνει και ο ίδιος θα χρειαστεί ένα τρίμηνο ανάρρωσης προκειμένου να επανέλθει ξανά στην κανονική ροή της καθημερινότητάς του.

Στο πλάι του είναι συνέχεια η οικογένειά του και ειδικά οι γυναίκες, όπως η κόρη του και η σύντροφος του Σάκη, Χριστίνα Μπόμπα τις οποίες ανέβασε και σε φωτογραφία από την επίσκεψή τους στο νοσοκομείο.

Σάκης Τανιμανίδης: Το νοσοκομείο, η εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και οι δύσκολες στιγμές!