Μαρία Μπακοδήμου: Σαν βασίλισσα! Σε υπερπολυτελές αυτοκίνητο με τον άντρα της ζωής της!

Στα ώπα - ώπα την έχουν!

Μαρία Μπακοδήμου: Σαν βασίλισσα! Σε υπερπολυτελές αυτοκίνητο με τον άντρα της ζωής της!

Σαν βασίλισσα έχουν την Μαρία Μπακοδήμου. Η φωτογραφία μέσα από το υπερπολυτελές αυτοκίνητο με τον άνδρα της ζωής της τα λέει όλα.

Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του Power of love, οι δυο νικητές βγήκαν και είναι καιρός να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε γνωστή την επιστροφή της στα πάτρια εδάφη με μια φωτογραφία από το απίστευτο βανάκι που την μετέφεραν στο αεροδρόμιο. Στο πλευρό της όπως πάντα, ο ένας από τους άνδρες της ζωής της, ο Μικέ, που τον έχει πάντα μαζί της, όπου και αν πάει.

«Η πόλη που αγαπώ. Αντίο. Τα λέμε», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

Μαρία Μπακοδήμου: Σαν βασίλισσα! Σε υπερπολητελές αυτοκίνητο με τον άντρα της ζωής της!

Μαρία Μπακοδήμου: Ο καρκίνος και ο Γολογθάς της παρουσιάστριας! «Έχω μουδιάσει....»

Μαρία Μπακοδήμου: Ο καρκίνος και ο Γολογθάς της παρουσιάστριας σε όσα κανείς δεν είπε! «Έχω μουδιάσει....» αναφέρει σε συνέντευξή της....

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας της αλλά και τους φόβους που την κυρίευσαν ότι πάσχει από καρκίνο.

«Η στιγμή που νόμιζα ότι έχω καρκίνο ήταν η πιο δύσκολη στη ζωή μου. Είχα πάει στη δερματολόγο μου για κάτι απλό. Είδε μια ελιά και μου είπε “Δεν μου αρέσει. Πρέπει να τη βγάλεις”. Τρόμαξα πάρα πολύ. Το ίδιο βράδυ άρχισα να ψάχνω μανιωδώς χειρούργο για να μου την αφαιρέσει. Τελικά βρήκα έναν πολύ καλό άνθρωπο και την επομένη την έβγαλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο δύσκολο ήταν εκείνο το βράδυ. Είχα σοκαριστεί. Συνειδητοποίησα ξαφνικά ότι δεν ήμουν άτρωτη ούτε ανίκητη. Μέχρι τότε έλεγα μέσα μου “Είμαι πολύ δυνατή… Μπορώ να διαχειριστώ τα πάντα”. Είχα μουδιάσει. Άρχισα να σκέφτομαι πολύ πρακτικά πράγματα, όπως το ποιος θα φροντίσει τα παιδιά μου, πως θα το διαχειριστούν. Ήταν το πιο δύσκολο τετραήμερο της ζωής μου. Μέχρι να βγει η βιοψία, έζησα το δράμα μου.», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναθεώρησες τον τρόπο που έβλεπες τα πράγματα;


«Πριν μάθω ότι τελικά δεν ήταν κάτι κακό, αισθανόμουν ευτυχισμένη και μόνο που ανέβαινα τις σκάλες του σπιτιού μου. Αντιλήφθηκα πως η ευτυχία κρύβεται στα πολύ μικρά και καθημερινά. Φυσικά ο άνθρωπος παρασύρεται στη ζωή και ξεχνά πόσο πολύ εκτιμούσε τα απλά πράγματα όταν νόμιζε ότι μπορεί και να τα χάσει. Πολλές φορές ξαναφέρνω στο μυαλό μου αυτό που μου συνέβη για να μην ξεχνώ ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και να νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα μου έχει χαρίσει η ζωή.»

Μαρία Μπακοδήμου: Το χτύπημα που δεν μπορεί να διαχειριστεί! Στο πλευρό της ο σύντροφός της...

Ένα χτύπημα που δεν μπορεί να διαχειριστεί δέχτηκε η Μαρία Μπακοδήμου, αλλά στο πλευρό της είναι ο σύντροφός της! Όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's blog!

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι η Μαρία Μπακοδήμου για εμένα, έσωσε το Power of love φέτος! Ηπαρουσιάστρια, έδωσε αρκετή από την αίγλη της στο πρόγραμμα που την δεύτερη σεζόν του υπέστη μεγάλη φθορά και αν έκανε αξιοπρεπή νούμερα, το οφείλουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην Μαρία.

Ωστόσο, τα νέα για την Μαρία δεν ήταν καλά! Λίγο πριν το Πάσχα, της ανακοινώθηκε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνέχιζε το ριάλιτι στον ΣΚΑΙ, αφού τα φετινά προγράμματα του Τούρκου παραγωγού δεν ικανοποίησαν ιδιαίτερα το κανάλι του Φαλήρου.

Η ίδια, αν και περίμενε αυτή την εξέλιξη, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι βρέθηκε χωρίς κάποια δουλειά τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν, μιας και η Μαρία κάνει τηλεόραση για βιοποριστικούς λόγους και όχι από «ψώνιο» για να το θέσω και έτσι.

Όπως καταλαβαίνετε, η αρχική της αντίδραση ήταν πολύ άσχημη, μιας και βρέθηκε σε απόγνωση! Ο σύντροφός της, για τον οποίο σας έχω μιλήσει πολλές φορές, της έδωσε το λόγο του ότι θα την στηρίξει και πως ακόμα και αν η ίδια βρεθεί πίσω στην Ελλάδα για γυρίσματα, δεν θα αφήσει την απόσταση να φθείρει την σχέση τους.

Παρόλα αυτά, το χαμόγελο έσκασε στα χείλη της καθώς τελικά η μεγάλη ανατροπή έγινε και το Power of Love 3 θα επιστρέψει! Αξιοσημείωτο είναι δε ότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα!

Μαρία Μπακοδήμου: Σε τι κατάσταση βρίσκεται η παρουσιάστρια; Όλη η αλήθεια για την ψυχολογική κατάρρευση...

Όλη η αλήθεια, μόνο στο Youweekly.gr, για την ψυχολογική κατάρρευση της Μαρίας Μπακοδήμου! Σε τι κατάσταση βρίσκεται η παρουσιάστρια;

Μέσα από το Vanda's blog, θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα! Έγκυρες πηγές μου αποκάλυψαν το τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή της Μπακοδήμου...

Εδώ και αρκετό καιρό, σε πηγαδάκια της showbiz ακούγονται πράγματα και... θαύματα για την παρουσιάστρια του Power of love! Ότι βρίσκεται σε ψυχολογική κατάρρευση, ότι είναι αγχωμένη για την εικόνα που βγάζει το παιχνίδι που παρουσιάζει κι ότι δεν είναι και στα καλύτερά της, επαγγελματικά!

Νομίζω πως.. ήρθε η ώρα κάποιος να γράψει όλη την αλήθεια κι αυτή θα είμαι εγώ στο Vanda's.

Στην πραγματικότητα, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει!!!

Ίσα ίσα που σύμφωνα με τις πηγές μου τόσο μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΙ, όσο και από κοντινό της άνθρωπο, η Μαρία διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωή της τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά!

Μαρία Μπακοδήμου: Σε τι κατάσταση βρίσκεται η παρουσιάστρια; Όλη η αλήθεια για την ψυχολογική κατάρρευση...

Είναι μια γυναίκα με δυναμισμό και δεν κάθεται να αναλώνεται σε όσα ακούγονται για το παιχνίδι που παρουσιάζει! Ξέρει τι μπορεί να κάνει, αφού έχει τόσο χρόνια επιτυχημένης καριέρας στην πλάτη της και δεν ασχολείται με... "κατινιές".

Επίσης, όπως σας έχω αποκαλύψει εδώ και πάρα πολύ καιρό, το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΙ θα ισχύει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν παρά το γεγονός πως το Power of love δεν θα συνεχιστεί! Οι ιθύνοντες συζητούν για ένα νέο project, late night, που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της...

Όσο για τα προσωπικά της, βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο...

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτός είναι ο Τούρκος μεγιστάνας που της έχει κλέψει την καρδιά! Χρυσάφι στα πόδια της!

Μια αποκάλυψη φωτιά θα σας κάνω σήμερα μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, για την Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι ευτυχισμένη παρά τη σκληρή κριτική που δέχτηκε για την παρουσίαση του Power of Love και τα... χαμηλά νούμερα τηλεθέασης!

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ανανεωμένη και αδυνατισμένη, και όπως πολύ καλά γνωρίζετε, έρωτας είναι η αιτία! Η αλήθεια είναι ότι στην Τουρκία, όπου και βρισκόταν για τα γυρίσματα του ριάλιτι, την πολιορκούσε ένας γοητευτικός Τούρκος μεγιστάνας.

Ο λόγος για τον Φικρέτ Ινάν.

Μαρία Μπακοδήμου: Τι συμβαίνει στην ζωή της; Όλη η αλήθεια για την ψυχολογική κατάρρευση...

Ο Φικρέτ Ινάν που εντυπωσιάστηκε από την παρουσία της Μαρίας Μπακοδήμου είναι πρόεδρος της τουρκικής κατασκευαστικής εταιρείας FIYARI. Ο Τούρκος μεγιστάνας προσέγγισε την παρουσιάστρια και εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την ίδια! Μετά από πολύ στενή πολιορκία... το κάστρο της Μπακοδήμου έπεσε! Οι δυο τους, περνούν τα βράδια τους με ρομαντικές βόλτες στην Πόλη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φικρέτ δεν της χαλάει χατήρι και απλώνει κυριολεκτικά χρυσάφι στα πόδια της!

Μαρία Μπακοδήμου: Τι συμβαίνει στην ζωή της; Όλη η αλήθεια για την ψυχολογική κατάρρευση...

Μάλιστα, ο Φικρέτ Ινάν είναι γνωστός στην Ελλάδα και όχι μέσα από σχέση που έχει κάνει με διάσημη Ελληνίδα. Το 2011 είχε εκδηλώσει δημόσια το ενδιαφέρον του για την αγορά έξι νησιών. Πιο συγκεκριμένα μιλάω για το Λυχνάρι, το Καλτσονήσι, τη Μικρή Αμοργό, τη Ναυσικά, τον Βούβαλο και την Καρδιώτισσα!

Τα νησιά αυτά βρίσκονται σε γκρίζα ζώνη αλλά ο Φικρέτ το είχε βάλει πείσμα! Ε, με το ίδιο πείσμα μου λένε οι πηγές μου ότι πολιορκούσε και την Μπακοδήμου! Και να σου τα λουλούδια, να σου οι σοκολάτες, μέχρι και τον Ατζούν είχε βάλει να μεσολαβήσει ώστε να πέσει το οχυρό! Η παρουσιάστρια ωστόσο, κρατάει χαμηλούς τόνους στην Ελλάδα και προσέχει πολύ ώστε να μην δώσει δικαιώματα προς σχολιασμό! Εμείς, όμως, όπως ξέρετε είμαστε παντού.... Τσοκ γκιουζέλ βρε Μαρία μου Ο Φικρέτ και δεν υπάρχει λόγος να κρύβεστε πλέον, ο έρωτας άλλωστε... δεν μπορεί να κρυφτεί και για πολύ!