Δύσκολες ώρες για την Αθηναΐς Νέγκα! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας...

Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για την Αθηναΐς Νέγκα! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας...

Δύσκολες ώρες για την Αθηναΐς Νέγκα, η οποία αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έκανε την αποκάλυψη μέσω Instagram!

Συγκεκριμένα, έπαθε λουμπάγκο και περιέγραψε καρέ – καρέ με ένα μακροσκελές κείμενο τι συνέβη αλλά και τι έκανε η ίδια!

«Έπαθα λουμπάγκο γιατί είμαι ηλ@@α. Μου φάνηκε θαυμάσια ιδέα το να σηκώσω ένα τεράστιο πλαστικό κουτί γεμάτο ρούχα με την τιτάνια δύναμη μου. Η φάτσα είναι αδιάφορη κ πονεμένη, έχει και λίγη ψυχεδέλεια γιατί χάρη στην αντιφλεγμονώδη κ αναλγητική δράση, είναι χαμένη στην θεραπευτική φαντασίωση πως σε λίγες μέρες θα επανέλθω, όλα τα αθλήματα θα είναι δυνατά και οι επιδόσεις μου σε επίπεδο βαλκανικού τουρνουά στίβου. Άκουσα όμως ένα δυνατό κρατς, κάτι σαν τον ανάποδο ήχο της χαράς, αυτό το κρατς που σου λέει: “την έπαθες ,τώρα πανίβλ@@α” Ο κόσμος χάθηκε, είδα αστεράκια, αυτή τη στιγμή ο πάγος έχει παγώσει την μέση μου και μουδιάσει πλήρως τον πωπό μου, σαν να κάποιος να τον πήρε και να έφυγε. Eλπίζω το απόγευμα να μου τον αντικαταστήσουν με τον πωπό μιας 25χρονης ή να έχει και αντιγηραντική δράση όλος αυτός ο πάγος ώστε να κερδίσω διπλά .συνέχεια άλλωστε θέλω να κερδίζω διπλά! να κάνω πολλές δουλειές ταυτόχρονα που νομίζω πως είναι επείγουσες .τώρα όμως θα κάτσω κότα για 1-2 μέρες με αυτή τη φάτσα που βλέπετε, και θα ήθελα σ αυτό το σημείο να σας φωνάξω με όλη μου την δύναμη: “πετάξτε επιτέλους όλα τα άχρηστα!”

Χρειαζόμαστε 5 ρούχα, τα πολλά υπάρχοντα φέρνουν ακαταστασία-φόρτο-λουμπάγκο .όλη μέρα κάτι πρέπει να τακτοποιείς διότι είσαι ο δούλος των 20 έξτρα καλοκαιρινών σορτς που στο τέλος δεν βρίσκεις στην ντουλάπα και νομίζεις πως δεν έχεις ρούχα γιατί είσαι φτωχός .θα φοράω τα ίδια εφεξής διότι έλαβα “μήνυμα” να απαλλαγώ, το σύμπαν μου το έστειλε αναμφίβολα γιατί θέλησε για λίγο να ασχοληθεί μαζί μου. Μην μου γράψετε να πάω σε νοσοκομείο γιατί θα πάω αν χρειαστεί και σας παρακαλώ μη γράψετε πως υπάρχουν και χειρότερα, μην ψάχνουμε ενοχές για να μην μας τιμωρήσουν. Γράφω για να το διασκεδάσω κάπως. Αναρωτιέμαι πως αντέχουν οι αρσιβαρίστες ; Αν υπάρχει κάτι που αν το δω θα γίνω αμέσως καλά ,θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά.», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς Νέγκα.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

Δύσκολες ώρες για την Αθηναΐς Νέγκα! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας...

Αθηναΐς Νέγκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μεγάλη της κόρη! «Αυτό δεν θα το κάνω ποτέ...»

Η Αθηναΐς Νέγκα ανέβασε μία φωτογραφία στο instagrma με τη μεγάλη της κόρη και έγραψε ένα προσωπικό μήνυμα για τη στάση ζωής.

Η δημοσιογράφος το ξεκαθάρισε...

Η Αθηναΐς Νέγκα πόσταρε τη φωτογραφία με την μεγάλη της κόρη, ενώ πριν ενάμισι χρόνο έγινε και δεύτερη φορά μαμά φέρνοντας στον κόσμο ακόμη ένα κοριτσάκι από το δεύτερο γάμο της.

Στην τρυφερή φωτό η δημοσιογράφος έστειλε και το ακόλουθο μήνυμα: «Εγώ κ η μεγάλη μου κόρη, όχι δεν περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί -κάποια βλακεία κάνουμε ως συνήθως -τι είναι ο ποιοτικός χρονος κ τι ο β’διαλογής ;ξερω πως δεν είναι σωστό αλλά θα έλεγα πως της έχω αδυναμία επειδή η αδερφή της παραείναι μικρή για να έχω προλάβει να καταλάβω σε βαθος τον χαρακτήρα της αλλά ακόμη κ όταν τον καταλάβω ,θα τον γνωρισω ως μαμα δηλαδή θα ξέρω λίγα φανταζομαι. δεν θα μπορούσα ποτε να ειμαι «φίλη» με τα παιδιά μου και γιατί να το προσπαθήσω; Για να κανω την άνετη κ την μοντέρνα; Για να ζήσω λίγο πιο νεανικά; Για να έχω την εντύπωση πως τα παιδιά μου μ αγαπούν για τον μπριοζικο χαρακτήρα μου ; Όχι .Φίλες θα έχουν αν είναι σχετικώς συμπαθητικά άτομα ,ελπιζω να είναι πιο cool απ ότι ημουν εγώ μικρή .Εξαλλου όταν μεγαλώσει αρκετά κ γίνει 16-17-18 κ αρχίζει να βγαίνει ελπιζω να μην χρειάζεται καθόλου να ειμαι φίλη της, να έχει άλλες που θα την βοηθήσουν πραγματικά κ εγώ να κάθομαι κουρασμένη κ ευτυχης σε κάποιο μπαρ αξιοπρεπές για την ηλικία μου κ να πίνω επιτέλους ελαφριά gin and tonic με την @gellyskarlatou ..ωχ ! ξέχασα έχω κ άλλο παιδί ! (Pimm’s στην βεράντα για την επόμενη 15ετια λοιπόν )».

Δείτε τη φωτογραφία

Αθηναΐς Νέγκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μεγάλη της κόρη! «Αυτό δεν θα το κάνω ποτέ...»