Μαντώ Γαστεράτου: Την έδωσε στεγνά γνωστή παρουσιάστρια! Οι δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της!

Η ατάκα που θα συζητηθεί!

Μαντώ Γαστεράτου: Την έδωσε στεγνά γνωστή παρουσιάστρια! Οι δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της!

Ποια γνωστή παρουσιάστρια έδωσε στεγνά την Μαντώ Γαστεράτου; Οι δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της σίγουρα θα ζητηθούν!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας στο Happy Day τα όσα είπε πρόσφατα για την εγκυμοσύνη της,αλλά και το ότι η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, τόνισε:

«Η Μαντώ Γαστεράτου εγώ από ότι κατάλαβα είναι σε αυτή την ευτυχισμένη φάση, αλλά προφανώς δεν είναι στο timing που μπορεί να το πει και να το ανακοινώσει. Βέβαια μου κάνει εντύπωση γιατί το ότι το είπε η Κατερίνα Καινούργιου με την οποία είναι φίλες και είναι και στο κανάλι της. Προφανώς θα είχε ρωτήσει. Θα είχαν συνεννοηθεί. Γιατί ξέρω ότι και η Κατερίνα έχει τέτοιες ευαισθησίες. Οπότε για να το ανακοίνωσε εκείνη από την εκπομπή Ευτυχείτε σαν ρεπορτάζ, προφανώς ισχύει και είχε πάρει το πράσινο φως από τη Μαντώ Γαστεράτου».

Μαντώ Γαστεράτου: Οι λιγούρες ξεκίνησαν! Η φωτογραφία που θα σας... κολάσει!

Ξεκίνησαν οι λιγούρες για την Μαντώ Γαστεράτου. Η φωτογραφία που δημοσίευσε με το γλυκό θα σας... κολάσει.

Οι φήμες που την θέλουν έγκυο είναι έντονες, ενώ η ίδια δεν τις έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει.

Το βράδυ της Δευτέρας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το γλυκό κόλαση που απόλαυσε μετά από κάποιες λιγούρες που φαίνεται να είχε.

Να σημειώσουμε πως είχε ερωτηθεί από τον Πέτρο Κωστόπουλο για την εγκυμοσύνη της. Πως είχε αντιδράσει;

undefined

Μαντώ Γαστεράτου: Σπάει την σιωπή της! «Πήγα στον γιατρό και...»

H Μαντώ Γαστεράτου σπάει την σιωπή της! «Πήγα στον γιατρό και...» αναφέρει σε ανάρτηση στο Instagram!

Η παρουσιάστρια, έχει ακουστεί έντονα πως είναι έγκυος, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση!

Το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοίνωσε μέσω instastories πως επισκέφτηκε τον γιατρό για εξετάσεις αίματος και είναι περήφανη επειδή δεν λιποθύμησε!


«Θέλω να κάνω αυτό το story γιατί σήμερα είμαι πάρα πάρα πάρα πολύ χαρούμενη και πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Γιατί πήγα και έκανα εξετάσεις αίματος και δεν λιποθύμησα. Δε λιποθύμησα. Και τελικά αυτό που κατάλαβα είναι πως όταν κάτι το διογκώνεις μέσα στο μυαλό σου και το κάνεις τεράστιο, μπορεί να σε κυριεύσει και να σε κάνει αδύναμο. Αλλά φέτος και σήμερα που χρειαζόταν να κάνω εξετάσεις αίματος, τα κατάφερα. Αυτό ήθελα να σας πω» είπε, μεταξύ άλλων, στα instastories που ανήρτησε η Μαντώ Γαστεράτου.
Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Μαντώ Γαστεράτου: Σπάει την σιωπή της! «Πήγα στον γιατρό και...»

Μαντώ Γαστεράτου: Πρόδωσε την εγκυμοσύνη της με τον πιο γλυκό τρόπο!

Η Μαντώ Γαστεράτου πρόδωσε την εγκυμοσύνη της με τον πιο γλυκό τρόπο... στην κυριολεξία!

Η παρουσιάστρια όπως είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Μπορεί η ίδια να μην έχει επιβεβαίωση, ούτε διαψεύσει τις πληροφορίες ωστόσο πριν λίγες ώρες τις πρόδωσε... έμμεσα με τις βραδινές της λιγούρες.

Η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε στο Instagram το υγιεινό πρωινό που απολαμβάνει το οποίο είναι δημητριακά με μέλι και γάλα.

undefined

Μάλιστα, ένα παραπάνω hint ότι είναι έγκυος είναι και η ρίζα ενός μηνός στα μαλλιά της, καθώς οι εγκυμονούσες δεν κάνει τα τα βάφουν.

undefined