Κώστας Κόκλας: Η εξομολόγηση για το έμφραγμα! «Την σκαπούλαρα...» (Βίντεο)

Το έπαθε πάνω στη σκηνή!

Κώστας Κόκλας: Η εξομολόγηση για το έμφραγμα! «Την σκαπούλαρα...» (Βίντεο)

Ο Κώστας Κόκλας έκανε την εξομολόγησή του για το έμφραγμα που είχε υποστεί πάνω στη σκηνή του θεάτρου, αλλά ευτυχώς την «σκαπούλαρε».

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγα χρόνια.

«Ο κόσμος τρόμαξε πιο πολύ από έμενα! Είναι να έχεις την τύχη να τη σκαπουλάρεις την πρώτη φορά, μετά προσέχεις και έχεις δρόμο», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Κόκλας.

Στη συνέχεια ο αγαπημένος ηθοποιός είπε: «Η Βλαβιανού με ξεμάτιαζε! Ήμουν τυχερός, σε μισή ώρα είχε έρθει το ασθενοφόρο. Πήγα μόνος μου στο ασθενοφόρο και σε ένα τέταρτο είχε τελειώσει το θέμα. Ήταν πάρα πολύ γρήγορο».

Ο Κώστας Κόκλας μιλά για το πρόβλημα υγείας του! Η μάχη με την κατάθλιψη και η εισαγωγή στο νοσοκομείο! (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Κώστας Κόκλας.

Ο αγαπητός ηθοποιός μίλησε στη λαμπερή παρουσιάστρια για όλους και όλα. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελένη επεσήμανε την ανανέωση του ηθοποιού, παρατηρώντας ότι είχε αφεθεί ένα χρονικό διάστημα, και εκείνος δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε:

"Με είχα αφήσει! Ήταν ένα διάστημα, είναι η αλήθεια, που με είχα αφήσει. Πέρασα την ψιλο-κατάθλιψή μου! Θέλει ένα θάρρος κάποια στιγμή να τα δεις τα πράγματα από έξω, και αν κόψεις όσα σε κρατάνε. Σημασία είναι να είσαι εσύ καλά, αλλιώς δεν έχει νόημα να είσαι στις μαύρες σου και να υποφέρεις. Δεν ξενυχτάω! Τελειώνω από το θέατρο στις 12, πριν τις 2 είναι δύσκολο να κοιμηθώ, πρέπει να σηκωθώ 9 το πρωί για να πάω καθυστερημένος στη δουλειά μου, αλλά την κάνω με πάρα πολύ κέφι!" εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πιάσαμε σε "πονηρό" ραντεβουδάκι Κώστα Κόκλα και Ηρώ Μανέ 20 χρόνια μετά!

Η Φλώρα και ο Αλέκος ήταν από τα αγαπημένα παράνομα ζευγάρια της τηλεόρασης και παραμένουν μέχρι και σήμερα!

το 1998 είδαμε για πρώτη φορά το τηλεοπτικό ζευγάρι μαζί μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και την αγαπημένα σειρά "Εγκλήματα".

Μέχρι και σήμερα παραμένουν αγαπημένο ζευγάρι που αρκετοί... ταυτίστηκαν!

Η Φλώρα και ο Αλέκος, 20 χρόνια μετά βγήκαν "πονηρό" ραντεβουδάκι!

Ο Κώστας Κόκλας δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία ποζάροντας με την Ηρώ Μανέ.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας ο ηθοποιός έγραψε: "Κρυφό ραντεβουδάκι. Αλέκος Φλώρα λίιιγο μετά...".