Μελέτης Ηλίας: Η απρόσμενη αποκάλυψη: «Στο σπίτι ζούμε ένα δράμα...»!

Το αναπάντεχο τηλεφώνημα...

Μελέτης Ηλίας: Η απρόσμενη αποκάλυψη: «Στο σπίτι ζούμε ένα δράμα...»!

Ο Μελέτης Ηλίας ήταν καλεσμένος στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά και έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη! Συγκεκριμένα είπε: «Στο σπίτι ζούμε ένα δράμα...»

Ο γνωστός ηθοποιός στην συνέντευξη που έδωσε στην παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά του και την σύζυγό του, που είναι μαζί εδώ και 15 χρόνια!

Ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

«Η κόρη μου, η Κοραλία είναι 9 χρονών και το αγοράκι μου, ο Δημήτρης 3 χρονών… και στο σπίτι ζούμε ένα δράμα… είναι κανονικά στην κατασκήνωση και εμάς μας λείπει περισσότερο. Την πήγαμε Κυριακή πρωί και σήμερα είναι Τρίτη και όλο λέμε «Πού είναι το παιδί; Τι κάνει το παιδί; Γιατί δεν είναι μαζί μας; Μεγάλο άγχος… είναι μία ωραία δοκιμασία, αλλά λες μήπως ήταν νωρίς στα 9 του χρόνια να πάει; Δεν πρόλαβα να σηκώσω το τηλέφωνο όταν μπήκα στο πλατό, με έπαιρνε τηλέφωνο η κόρη μου. Την πήρα τηλέφωνο και το είχε κλειστό και τώρα με ζώσανε τα φίδια»!

Δεν πέρασε πολύ ώρα από αυτά τα λόγια και συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά εισέβαλε στο πλατό και του έδωσε το τηλέφωνό του γιατί χτυπούσε και ήταν η μικρή του κόρη!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μελέτης Ηλίας: Η αποκάλυψη για τη νέα σειρά του Alpha! Πώς είναι η σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη; (Βίντεο)

Ο Μελέτης Ηλίας έκανε την αποκάλυψη για τη νέα σειρά του Alpha και τον ρόλο του, ενώ αναφέρθηκε στο φινάλε του «Το Σόι σου», αλλά και τη σχέση που έχει με τη Βάσω Λασκαράκη!

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα».

O Μελέτης, λοιπόν, μίλησε για το τέλος της σειράς «Το σόι σου» έπειτα από 5 χρόνια, ενώ αποκάλυψε τον ρόλο του και τη νέα δουλειά στον Alpha!

Μάλιστα αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη και τη συνεργασία τους.

Δείτε τα βίντεο:

Μελέτης Ηλίας: Δείτε για πρώτη φορά το σπίτι του! Το πολύχρωμο σαλόνι κλέβει την παράσταση!

Ο Μελέτης Ηλίας είναι παντρεμένος με την Θέμιδα Βουτσινά και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τα δύο παιδάκια τους!

Ο ίδιος πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά «Το σόι σου» για μία ακόμα τηλεοπτική σεζόν, «σκίζει» αλλά και στη παράσταση «Οι μάγισσες της Σμύρνης» ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και η ταινία «Bachelor 3».

Φυσικά ωστόσο, τον ελεύθερο του χρόνο τον αφιερώνει στα παιδιά του και στη σύζυγό του. Ο ηθοποιός «ανέβασε» φωτογραφίες από το σπίτι του να παίζει με την κόρη του στο σαλόνι τους και εμείς παρατηρήσαμε την όμορφη πολύχρωμη διακόσμηση!

«Ώρα για παιχνίδι!! #miamerame #meletisilias #magisses_tis_smirnis #theatrikesskines #actorslife #instagramtakeover #instatakeover #pallastheatre #instapic #funathome», έγραψε στη μία και κάτω από την άλλη: « Επιτέλους Σάββατο!! Αραχτός χωρίς γύρισμα, ακομα στο κρεβάτι! #miamerame #meletisilias #magisses_tis_smirnis #theatrikesskines #pallastheatre #instagramtakeover #instatakeover #actorslife #saturday #instapic #instafollowers #theatreactor».