ΣΚΑΙ: Αυτή είναι η νέα σειρά που έρχεται και θα ανατρέψει τα δεδομένα!

Πότε κάνει πρεμιέρα;

ΣΚΑΙ: Αυτή είναι η νέα σειρά που έρχεται και θα ανατρέψει τα δεδομένα!

Μια νέα σειρά έρχεται στον ΣΚΑΙ και πρόκειται να ανατρέψει τα δεδομένα. Είναι νέα, νεανική και κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στο κανάλι.

Ο «Φτερωτός θεός» είναι η ανάλαφρη ερωτική κομεντί που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές στις χώρες όπου προβλήθηκε και υπόσχεται να γίνει η νέα καθημερινή μας συνήθεια. Τα καλοκαιρινά τηλεοπτικά βράδια αποκτούν χρώμα, ζωντάνια και νεανικό ενθουσιασμό.

Ο «Φτερωτός θεός» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 20.50.

ΣΚΑΙ νέα σειρά

Η σειρά είναι το απόλυτο τηλεοπτικό hit στην Τουρκία και σε όλες τις χώρες όπου προβάλλεται με πρωταγωνιστές δύο από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς τους και σύμφωνα με τα media της γειτονικής χώρας το πιο καυτό τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς. Τον γοητευτικό Can Yaman και την πανέμορφη DemetOzdemir.

ΣΚΑΙ νέα σειρά

Στην ιστορία μας, το όμορφο ζευγάρι, είναι ο Τζαν και η Σανέμ. Εκείνος είναι ο τύπος του άντρα που αναζητά σε κάθε του βήμα την περιπέτεια, ξεχωρίζει για το αντισυμβατικό του πνεύμα, το χιούμορ και την περιπαικτική του διάθεση σε όλα όσα συμβαίνουν. Εκείνη είναι ένα νέο κορίτσι, χαρούμενο και γεμάτο ενέργεια. Αναζητά στη ζωή της πολλά περισσότερα από έναν γάμο για να νιώσει ολοκληρωμένη και ασφαλής.

ΣΚΑΙ νέα σειρά

Η Σανέμ βάζει στόχο να ανεξαρτητοποιηθεί από το συντηρητικό οικογενειακό περιβάλλον και το καταφέρνει. Ο νεανικός ενθουσιασμός της νικά όλα τα εμπόδια. Ο Τζαν προέρχεται από μια πλούσια οικογένεια, ο πατέρας του είναι ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρείας την οποία διευθύνει ο γιάπης αδελφός του. Η Σανέμπροσλαμβάνεται στην εταιρεία και σε ένα χαρούμενο, ευφάνταστο, δημιουργικό σκηνικό ο «Φτερωτός Θεός» ρίχνει τα πρώτα του βέλη.

ΣΚΑΙ νέα σειρά

Από εκεί και μετά οι περιπέτειες, τα ευτράπελα, η χαρά, τα εμπόδια που εμφανίζονται εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς και μας παρασέρνουν στην τρέλα και τον ενθουσιασμό του απόλυτου έρωτα.

ΣΚΑΙ: Επιστροφή που σπάει κόκαλα! Γυρνάει πίσω μετά από 4 χρόνια αποχής!

Αποκλειστικό βόμβα έσκασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Επιστροφή που πραγματικά σπάει κόκαλα! Γυρνάει στον ΣΚΑΙ μετά από 4 χρόνια αποχής...

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω κάτι που μόλις έμαθα και δεν το έχει γράψει κανείς πουθενά! Ο πιο ιστορικός παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων του MEGA έρχεται ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες! Είστε έτοιμοι;

Σύμφωνα με την πηγή μου μέσα από το κανάλι το συγκεκριμένο πρόσωπο θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Φαλήρου για την καλοκαιρινή περίοδο αλλά και το μεσημεριανό μαγκαζίνο του σταθμού

O Nίκος Στραβελάκης είχε αποχωρήσει το 2015 από το Mega μετά από 26 χρόνια συνεχούς παρουσίας του στο κανάλι και ειδικότερα στα δελτία ειδήσεων αλλά και 15 χρόνια στο τιμόνι της αθλητικής διεύθυνσης του σταθμού, ενώ τους τελευταίους 9 μήνες της θητείας του κατείχε τη θέση του διευθυντή δελτίου ειδήσεων..

ΣΚΑΙ: Επιστροφή που σπάει κόκαλα! Γυρνάει πίσω μετά από 4 χρόνια αποχής!