Ελεονώρα Μελέτη: Οι βουτιές με την μικρή της πριγκίπισσα!

Η τρυφερή φωτογραφία!

Ελεονώρα Μελέτη: Οι βουτιές με την μικρή της πριγκίπισσα!

Η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται να απολαμβάνει το καλοκαίρι και να κάνει βουτιές με την μικρή της πριγκίπισσα!

Είναι γνωστό πως η γνωστή παρουσιάστρια λατρεύει την μικρή της κορούλας και της έχει πολύ αδυναμία!

Παρά το φόρτο εργασίας της η γλυκιά μανούλα πάντα ξεκλέβει λίγο χρόνο και αφιερώνεται ολοκληρωτικά στην αγαπημένη της Αλεξάνδρα.

Η παρουσιάστρια ασχολείται ενεργά με τα social media και συχνά δημοσιεύει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία μαζί της, φυσικά χωρίς να αποκαλύπτει το πρόσωπό της.

Αυτήν την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κορούλα τους όπου φαίνεται να απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους και τις βουτιές τους!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ελεονώρα Μελέτη: To απρόοπτο συμβάν με τον σύζυγό της που έφερε την αντίδραση της!

Ένα απρόοπτο συμβάν με τον σύζυγό της είχε η Ελεονώρα Μελέτη που έφερε την αντίδραση της και υπάρχει φωτογραφία ντοκουμέντο.

Τι συνέβη στο ζευγάρι;

Η παρουσιάστρια διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού στο πλευρό της έχει τον Θοδωρή Μαροσούλη και το παιδάκι τους.

Πρόσφατα, το ζευγάρι ταξίδεψε στο Λονδίνο για λίγες ημέρες χαλάρωσης και θέλησε να τραβήξει μια φωτογραφία τους, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος περαστικός τους έκανε photobombing!

Ελεονώρα Μελέτη: To απρόοπτο συμβάν με τον σύζυγό της που έφερε την αντίδραση της!

Ελεονώρα Μελέτη: Χαμός σε παραλία! Φώναζε για βοήθεια...

Χαμός έγινε σε παραλία με την Ελεονώρα Μελέτη, αφού η παρουσιάστρια φώναζε για βοήθεια και όλη οι λουόμενοι την κοίταγαν! Φυσικά το Youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ...

Λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι εκείνης της Κυριακής και αφού είχε ξεφορτώσει από το αυτοκίνητό της τη σανίδα, το ιστιόπανο του surf και τη στολή της, η Ελεονώρα με ζωγραφισμένη τη χαρά στο πρόσωπό της κατέβηκε στην παραλία της Αναβύσσου, εκεί όπου έχει περάσει τα περισσότερα καλοκαίρια της ζωής της κάνοντας το αγαπημένο της σπορ. Αυτή η πλαζ βέβαια είναι και το... στέκι της παρέας της και εκεί που κάθε φορά συναντιέται με τις φίλες της, όπως κι εκείνη τη μέρα.

Λόγω της μεγάλης απόστασης από το σπίτι της στην Πεντέλη δεν είχε μαζί της την κόρη της Αλεξάνδρα, η οποία έμεινε με τον μπαμπά της Θοδωρή Μαροσούλη. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία ώστε να είναι απερίσπαστη στην προπόνησή της, αφού τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχει επανέλθει σε νέο αθλητικό πρόγραμμα για να «ξεσκουριάσει» από την αδράνεια του χειμώνα. Η παρουσιάστρια μπήκε και βγήκε αρκετές φορές στα ανοιχτά, αφού ο αέρας δεν της έκανε πάντα τα χατίρια, κι αργότερα έμεινε για λίγο στη στεριά μαζί με τις κολλητές της. Μάλιστα, όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, η Ελεονώρα χρειάστηκε την βοήθεια του προπονητή της πριν βγει στα ανοιχτά....

Ιδού καρέ καρέ τι συνέβη:

undefinedundefinedundefinedundefined