Αμαλία Κωστοπούλου: Δεν φαντάζεστε τι έκανε με το που έφυγε από την Ελλάδα!

Που βρέθηκε;

Αμαλία Κωστοπούλου: Δεν φαντάζεστε τι έκανε με το που έφυγε από την Ελλάδα!

Η Αμαλία Κωστοπούλου πριν λίγες ώρες έφυγε από την Ελλάδα, λίγες ημέρες μετά τον γάμο της μητέρας της, με τον Βασίλη Κικίλια και δεν φαντάζεστε ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε.

Τα τελευταία χρόνια, ζει και εργάζεται στην Αμερική με αποτέλεσμα, να ταξιδεύει στον τόπο καταγωγής της, μόνο όταν έχει ελεύθερο χρόνο.

Έτσι έχοντας επιστρέψει στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάει γυμναστήριο, αφού όσο καιρό ήταν στην Ελλάδα, είχε χάσει τις ισορροπίες τις καθημερινότητας της, κάνοντας βόλτα και περνώντας χρόνο με τους γονείς της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το γυμναστήριο.

Αμαλία Κωστοπούλου: Δεν φαντάζεστε τι έκανε με το που έφυγε από την Ελλάδα!

Αμαλία Κωστοπόυλου: Πως περνάει τις τελευταίες της ημέρες στην Ελλάδα!

Η Αμαλία Κωστοπούλου ήρθε στην χώρα μας για τον γάμο της μητέρας της, Τζένη Μπαλατσινού, με τον Βασίλη Κικίλια και πλησιάζει η στιγμή που θα γυρίσει Αμερική. Δείτε εδώ πως περνάει τις τελευταίες της ημέρες στην Ελλάδα!

Μετά τον γάμο της γνωστής παρουσιάστριας με τον αγαπημένο της, η Αμαλία πήγε στην Μύκονο μαζί με τον μπαμπά της, Πέτρο Κωστόπουλο, και τον αδερφό της.

Ωστόσο η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της στην Αμερική έχει ήδη ξεκινήσει.

Χθες βράδυ η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την βραδινή έξοδό της στην Αθήνα σχολιάζοντας: «Last days».

Τι και αν η Αμερική αποτελεί την χώρα της δουλειάς της, εκείνη δεν χορταίνει την συντροφιά της οικογένειάς της, καθώς επίσης λατρεύει την Ελλάδα!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Έξοδος Αμαλία

Αμαλία Μύκονο

Βασίλης Κικίλιας: Οι σχέσεις που έχει με τα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού! Όλη η αλήθεια...

Όλη η αλήθεια μόνο στο Youweekly.gr για τις σχέσεις που έχει ο Βασίλης Κικίλιας με τα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία - Αλεξάνδρα και Μάξιμο...

Μετά τον πολυσυζητημένο γάμο τους που έλαβε χώρα την Κυριακή σε ένα εκκλησάκι στον Λυκαβηττό και μονοπώλησε το ενδιαφέρον, σήμερα στο Vanda's blog θα σας αποκαλύψω λεπτομέρειες που έμαθα για τη νέα οικογένεια...

Ποιες είναι οι σχέσεις του Κικίλια με τα παιδιά της Τζένης...

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είχε μιλήσει στις κόρες της για τον πολιτικό που της έκλεψε την καρδιά από την αρχή της γνωριμίας τους και ήταν οι πρώτες που έμαθαν - μαζί με τη μητέρα της - για την πρόταση γάμου που της έκανε, όπως και ο Μάξιμος, φυσικά, που λόγω ηλικίας διέμενε από την πρώτη στιγμή της συγκατοίκησης του ζευγαριού στο διαμέρισμα της οδού Στησιχόρου.

Η προσέγγιση του Βασίλη, όπως μου μετέφερε άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον ήταν αρχικά διακριτική αλλά στην πορεία κέρδισε σε σύντομο χρονικό διάσημα την αγάπη τους...