Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πήγε στον Παράδεισο η παρουσιάστρια!

Οι μαγευτικές φωτογραφίες!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πήγε στον Παράδεισο η παρουσιάστρια!

Στον Παράδεισο πήγε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφήνοντας για λίγο τις βουτιές στη θάλασσα. Οι φωτογραφίες από το τοπίο είναι μαγευτικές και θυμίσουν πραγματικά τον Παράδεισο.

Η παρουσιάστρια λατρεύει τα ταξίδια και πραγματοποιεί συχνά αποδράσεις τόσο σε μακρινούς όσο και σε κοντινός προορισμούς, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Μετά τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ταξίδεψε στα Ιωάννινα και έκανε τον περίπατο της στο φαράγγι Πάντα Βρέχει. Ενθουσιασμένη από το μαγευτικό τοπίο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάποιες φωτογραφίες.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αναστατώνει και ξεσηκώνει την Μύκονο φορώντας το μαγιό της!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εντοπίστηκε να αναστατώνει και να ξεσηκώνει την Μύκονο φορώντας το μαγιό της!

Απολαμβάνει τις διακοπές της η παρουσιάστρια γεμίζοντας τις μπαταρίες της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Αν και είναι ακόμα αβέβαιη καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η παρουσιάστρια δεν έχει κλείσει με κάποιο κανάλι, τουλάχιστον προς το παρόν.

Αυτές τις ημέρες η Κωνσταντίνα μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες της με ολόσωμο μαγιό στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου και ξεσήκωσε το κοινό της.

Η πληθωρική Κωνσταντίνα, συνήθως, περνά τις ώρες της στις όμορφες παραλίες του νησιού, ενώ το βράδυ αν δεν μείνει στο ξενοδοχείο για δείπνο πηγαίνει στα Ματογιάννια για φαγητό αλλά και ποτό στα μπαράκια του νησιού!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Σπυροπούλου

Σπυροπούλου

Σπυροπούλου

Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ήξερε πως υπάρχει κάμερα και έκανε το απίστευτο! Αποκαλυπτικό βίντεο!

Αποκαλυπτικό βίντεο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Ήξερε πως υπάρχει κάμερα και έκανε το απίστευτο και μάλιστα είχε καρφωμένο το βλέμμα της εκεί, επιδεικτικά!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή γιατί... μας ξάφνιασε η αλήθεια είναι όλη αυτή η συμπεριφορά!

Ο φακός του Mykonos Live πέτυχε στα σοκάκια της Μυκόνου την παρουσιάστρια με φίλες της! Όμως, όπως φαίνεται η Κωνσταντίνα δυσαρεστήθηκε αρκετά που την τραβούσε η κάμερα και αφού αρχικά αγνόησε τους δημοσιογράφους μετά από λίγα δευτερόλεπτα συνάντησε έναν άντρα, τον οποίο και έσπευσε να φιλήσει σταυρωτά και... τον έπιασε από τον λαιμό και του είπε ένα μυστικό στο αυτί!

Την ώρα, όμως, που του έλεγε αυτό το μυστικό είχε το βλέμμα της καρφωμένο στις κάμερες που τους τραβούσαν!

Έριξε ένα πονηρό γέλιο και αποχώρησε με τις φίλες της!

Αλλά... μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις! Δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ψυχολογικά καταρρακωμένη η παρουσιάστρια! Οι δύσκολες στιγμές και η αποκάλυψη!

Ψυχολογικά καταρρακωμένη είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια περνάει δύσκολες στιγμές μετά τα σχόλια για το σώμα της.

Μάλιστα, την στεναχώρια της είχε εκφράσει και σε συνέντευξη της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις φωτογραφίες της που δημοσιεύουν περιοδικά τα οποία δεν φροντίζουν να της κάνουν την απαραίτητη επεξεργασία σε σχέση με άλλες επώνυμες στις οποίες γίνεται κανονικά photoshop.

Μιλώντας στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, ο Παύλος Σταματόπουλος, καλός φίλος και επί χρόνια συνεργάτης της Σπυροπούλου, αποκάλυψε πως δεν είναι καλά ψυχολογικά, αφού έχει στεναχωρηθεί πολύ.

Η Κωνσταντίνα του εξήγησε πως θεωρεί άδικη την κριτική που γίνεται για το σώμα της με μαγιό ενώ ο Σταματόπουλος αποκάλυψε πως η εικόνα της έτσι όπως έχει δημοσιευτεί σε ένα συγκεκριμένο περιοδικό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα και θωρεί πιθανό να έχει επιλεγεί εξ’ αρχής μια πόζα που δεν κολακεύει την παρουσιάστρια, ακόμα κι αν γινόταν σε αυτή επεξεργασία.