Στέλλα Μιζεράκη: Ολόκληρη η ανατριχιαστική συνέντευξη στην Μελέτη! «Ο Πάνος ένιωθε ότι θα πεθάνει...»

Μίλησε με δάκρυα στα μάτια και συγκίνησε....

Στέλλα Μιζεράκη: Ολόκληρη η ανατριχιαστική συνέντευξη στην Μελέτη! «Ο Πάνος ένιωθε ότι θα πεθάνει...»

Ολόκληρη η ανατριχιαστική συνέντευξη που έδωσε χτες η Στέλλα Μιζεράκη στην Ελεονώρα Μελέτη! «Ο Πάνος ένιωθε ότι θα πεθάνει...» ανέφερε η ίδια μεταξύ άλλων για το φρικτό τροχαίο του Ζάρλα!

Η πρώην παίκτρια και νικήτρια του Power of love, άνοιξε την καρδιά της στην παρουσιάστρια και μίλησε για όλα!

«Ήταν πολύ δυσάρεστο και για μένα και για άλλους ανθρώπους. Δεν μου έχει ξανατύχει να χάσω άνθρωπο κοντινό μου και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία. Εύχομαι να μην το ζήσει κανείς αυτό», είπε και συνέχισε:

«Ήταν πολύ ξαφνικό. Γενικά ακούμε καθημερινά ότι γίνονται δυστυχήματα και δεν περιμένεις να σου τύχει εσένα. Ήταν μια βραδιά πολύ ωραία, διασκεδάζαμε, εγώ έφυγα για να πάρω τη μητέρα μου από το αεροδρόμιο και μετά έμαθα όλο αυτό. Το είχε διοργανώσει η μητέρα του μαζί με κάποιες φίλες της.

Ο Πάνος το υποψιαζόταν, μου το είχε πει. Πήγαμε στο πάρτι, διασκεδάσαμε και έγινε αυτό. Εγώ κοιμόμουν όταν το έμαθα, νωρίς τα ξημερώματα, δεν μπορούσε να το πιστέψω. Με πήρε η Τζούλια που ήταν συμπαίκτριά μας και μου το είπε. Πήρα έναν πολύ καλό μου φίλο και του το είπα, πήγε από εκεί, βρήκε τη μητέρα του και μου το επιβεβαίωσε».

«Ο λόγος που μίλησα ήταν για να δώσω ένα μήνυμα στον κόσμο, να προσέχει», είπε μεταξύ άλλων.

«Και να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες, πλέον δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει να μη συμβεί σε άλλους», τόνισε η Στέλλα. Όσο για το αν πίστευε ότι θα βρει τον έρωτα μέσα στο σπίτι, η Στέλλα, είπε χαρακτηριστικά:
Στο casting με είχαν ρωτήσει αν πιστεύω ότι θα βρω τον έρωτα και τους είχα πει "όχι", δεν το πιστεύω».

Δείτε τα σχετικά βίντεο:


Στέλλα Μιζεράκη: Τσακίζει κόκαλα μετά το θάνατο του Ζάρλα! «Τον παρακαλούσα να μην...»!

Τσακίζει κόκαλα η Στέλλα Μιζεράκη μετά το θάνατο του Πάνου Ζάρλα. Λίγες εβδομάδες μετά το τροχαίο που κόστισε την ζωή του, τόσο ξαφνικά, σπάει την σιωπή της στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του Power of love ξεσπά σε κλάματα την ώρα που αναφέρεται στον πρώην σύντροφό της, αλλά και καλό της φίλο, μετά τον χωρισμό τους, όταν μιλάει για το τραγικό συμβάν.

Η Στέλλα Μιζεράκη ξεδιπλώνει τη ζωή της από τα παιδικά της χρόνια μέχρι τη συμμετοχή της στο «Power of love». Το παιχνίδι την έφερε κοντά με τον Πάνο Ζάρλα, τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε και τόσο πρόωρα έχασε τη ζωή του, πριν από λίγες εβδομάδες, σε τροχαίο με τη μηχανή του. Τι θυμάται από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους;

Γιατί εκείνη δεν ήθελε ο Πάνος να αγοράσει τη μηχανή; Ποιες ήταν οι τελευταίες τους στιγμές πριν το μοιραίο; Η Στέλλα Μιζεράκη συγκινείται όταν περιγράφει ότι συγγενικό της πρόσωπο νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από ατύχημα με μηχανή, την περίοδο που εκείνη μπήκε στο παιχνίδι. Κλείνοντας, δίνει το δικό της μήνυμα σε όλους τους νέους που αγαπούν τις δυο ρόδες.