"Άγγελε μου": Τι κάνει σήμερα ο ερμηνευτής του τραγουδιού Παναγιώτης Ψάλτης;

Σίγουρα τον θυμάστε!

Τι κάνει σήμερα ο ερμηνευτής του τραγουδιού "Άγγελε μου" Παναγιώτης Ψάλτης;

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso" η δημοσιογράφος Κλάρα Αημακοπούλου έκανε ένα ρεπορταζ για τον τραγουδιστή Παναγιώτη Ψάλτη.

Τον γνωρίσαμε μέσα από την τεράστια επιτυχία που έκανε η τρυφερή μπαλάντα του, με τίτλο "Άγγελε μου", η οποία κυκλοφόρησε το 2007, τους στίχους και τη μουσική της οποίας είχε γράψει ο ίδιος.

Ο Παναγιώτης Ψάλτης, όμως, είχε συστηθεί στο κοινό τρία χρόνια νωρίτερα -τη τηλεοπτική σεζόν 2004-2005- όταν πήρε μέρος στο "Fame Story 3", χωρίς ωστόσο να καταφέρει α φτάσει στον τελικό.

Παρόλα αυτά, όπως λέει ο τραγουδιστής στην "Espresso", όλα αυτά τα χρόνια είναι ενεργός καλλιτεχνικά, καθώς δεν έπαψε ποτέ να τραγουδάει και να γράφει τραγούδια για τον ίδιο και για συναδέλφους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το τραγούδι "Μακεδονία", το οποίο έγραψε μαζί με τον φίλο του, στιχουργό και πρόεδρο της δισκογραφικής εταιρίας Music Group Πέτρο Χρυσοχοϊδη.

Επίσης, ο Πάνος έχει δημιουργήσει μια μουσική μπάντα με την οποία ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτεριό και κάνει live εμφανίσεις, ενώ παράλληλα διατηρεί κατάστημα ρούχων μαζί με τη σύζυγο του στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται να κάνει επιχειρηματικό βήμα και στον χώρο της εστίασης.

Όσο για τα χρόνια που ακολούθησαν και δεν ήταν πια φίρμα, ο Παναγιώτης εξηγεί στην "Espresso" ότι ουδέποτε έπαψε να ασχολείται με το τραγούδι ή να κυνηγά ακόμα μια επιτυχία, απλώς δεν συντέλεσαν σε αυτό οι συνθήκες. "Δεν αρνήθηκα ποτές δουλειά σε μεγάλη πίστα. Απλώς δεν ήρθαν προτάσεις που θα μου έδιναν τον χώρο και τη στήριξη που ήθελα."

Θυμάστε τον Μάκη από το Εμείς κι Εμείς; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Ο Μάκης από τη σειρά «Εμείς και εμείς» επανήλθε με θεατρική παράσταση. Σίγουρα τον θυμάστε αλλά... δείτε και πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός!

Ο κατά κόσμον Γιώργος Γιαννούτσος επέστρεψε στα θεατρικά δρώμενα, και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον ξετρύπωσε!

Όπως θα δείτε δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα και αυτή την περίοδο παίζει στην παράσταση «Η μικρή μας πόλη» στο θέατρο Λαμπέτη.

Ιδού λοιπόν:

Θυμάστε τον Μάκη από το Εμείς κι Εμείς; Δείτε πώς είναι σήμερα!Θυμάστε τον Μάκη από το Εμείς κι Εμείς; Δείτε πώς είναι σήμερα!