Μαρία Κορινθίου: Τα δάκρυα μπροστά στο παιδί της! «Ξέσπασα...»

Η ηθοποιός δεν το είχε ξανακάνει!

Μαρία Κορινθίου: Τα δάκρυα μπροστά στο παιδί της! «Ξέσπασα...»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τη φορά που δάκρυσε μπροστά στο παιδί της, ξεσπώντας έντονα για τη στεναχώρια της!

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στο STAR «Στην Φωλιά των Κου Κου».

Αναλυτικά η Μαρία Κορινθίου είπε: «Τη φορά που η Ισμήνη με είχε δει στεναχωρημένη, γενικά δεν στεναχωριέμαι με αυτά, μπορεί να εκνευριστώ, να τσαντιστώ, αλλά στεναχωρημένη δεν με έχει δει.

Η μόνη φορά που με είχε δει στεναχωρημένη ήταν τότε που είχε γίνει ο χαμός με το εξώφυλλο στο Down Town και της έχει μείνει κιόλας γιατί με είχε δει έντονα στεναχωρημένη.

Ήμουν μόνη μου με το παιδί στο σπίτι, με είδε πρώτη φορά να κλαίω για τέτοια πράγματα, για επίθεση. Αυτό, και της έχει μείνει. Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ, δεν είναι ότι με πέτυχε, με πέτυχε σε ξέσπασμα.

Όταν της εξήγησα για ποιο λόγο είμαι στεναχωρημένη, εκεί ταυτόχρονα ήρθε και το μάθημα, ότι στη ζωή μας σε πολλούς ανθρώπους και όσο μεγαλώνουμε δεν θα αρέσουμε… Και αυτό που κάνουμε, αλλά και ως άνθρωποι.

Κάποιοι θα το κατακρίνουν κιόλας και ακόμα περισσότερο εμείς που μπορεί να βρισκόμαστε σε ένα χώρο… Εγώ δεν δέχομαι το ότι επειδή εκτίθεμαι παραπάνω από κάποιον άλλο αυτό σημαίνει ότι θα ρίξω την αξιοπρέπειά μου ή οτιδήποτε και θα κάθομαι να ακούω ότι λέει ο καθένας, εγώ αυτό δεν το δέχομαι. Δεν θεωρώ ότι δίνω το δικαίωμα να βγαίνουν με χολή, να βρίζουν…».

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Το μωρό που θα τους αλλάξει τη ζωή! Μόλις έγινε γνωστό!

Μόλις έγινε γνωστό πως έρχεται στη ζωή του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου ένα μωρό που ενδέχεται να τους αλλάξει τη ζωή!

Μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλες τις λεπτομέρειες για τα ευχάριστα νέα που δεν έχουν γίνει ακόμα επισήμως γνωστά! Θα τα διαβάσετε πρώτα εδώ!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες το ζευγάρι θα βαπτίσει την μικρούλα που έφερε στον κόσμο η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου, τον Ιανουάριο του 2018.

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Το μωρό που θα τους αλλάξει τη ζωή! Μόλις έγινε γνωστό!

Να σημειωθεί πως οι ίδιοι είχαν παντρέψει το ζευγάρι στον ΄πολιτικό τους γάμο...

Το όνομα της μικρής θα είναι Μαρία Μελίνα, το πρώτο της γιαγιάς (της μητέρας του Δημήτρη) και το δεύτερο επειδή άρεσε και στους δύο...

Η Μαρία Κορινθίου εξομολογείται για ποιο λόγο δεν θέλει να κάνει δεύτερο παιδί! Το πρόβλημα που την τρόμαξε

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες η Μαρία Κορινθίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλόχεια κατάθλιψη που πέρασε, αλλά και στο πόσο αυτό έχει επηρεάσει το ενδεχόμενο να κάνει ένα δεύτερο παιδί.Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: "Εάν έρθει από το Θεό καλώς να έρθει... μου έχει μείνει κατάλοιπο από την επιλόχειο κατάθλιψη και δε θέλω δεύτερο παιδί δεν το παίρνω απόφαση... εάν μου το έδιναν έτοιμο, τέλεια"!

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Σοκάρει ο Γιάννης Αϊβάζης: Η άγνωστη μάχη με την κατάθλιψη και οι δύσκολες στιγμές!

Σοκάρει με την εξομολόγηση του ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την Μαρία Κορινθίου όταν έγινε μαμά.

Η Μαρία Κορινθίου, όταν έφερε στον κόσμο την κόρη τους Ισμήνη, πέρασε επιλόχεια κατάθλιψη και πέρασαν δύσκολες στιγμές.

Ο Γιάννης Αιβάζεις, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου μίλησε για την σύζυγό του, αλλά και την κόρη τους!

«Είναι αργά νομίζω για δεύτερο παιδί. Περάσαμε δύσκολα με την επιλόχειο κατάθλιψη της Μαρίας. Είναι άλλο πράγμα να το λες και άλλο να το βιώνεις. Δεν θα ήθελα η Μαρία να περάσει ξανά ένα ίδιο πράγμα.

Δεν είμαι έτοιμος με προσωπικές κουβέντες με την κόρη μου. Αυτόν τον ρόλο τον έχει αναλάβει η Μαρία. Νομίζω πως αν ήταν αγόρι θα ήμουν εγώ.

Όταν η Ισμήνη φτάσει 17 και έχει αγόρια δεν ξέρω πως θα είμαι. Είναι κρίσιμες ηλικίες. Αν θεωρήσεις ότι με τη μαμά της έχουμε μια υπεροχή σχέση και αγάπη εδώ και 12 χρόνια, θα σου έλεγα “ναι”. Θα ήθελα να βρει κάποιον σαν και εμένα. Τους λυπάμαι όντως αυτούς που θα βρει η Ισμήνη. Είναι ένα παιδί πολύ καπάτσο. Θα παίρνει πάντα αυτό που θέλει χωρίς πολλά πολλά. Τους λυπάμαι πραγματικά» δήλωσε, μεταξύ άλλων.