Παρθένα Χοροζίδου: Με κολλητά μαγιό και φορέματα! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Για πρώτη φορά! Δείτε την στην πιο αισθησιακή φωτογράφισή της!

Παρθένα Χοροζίδου: Με κολλητά μαγιό και φορέματα! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Με κολλητά μαγιό και φορέματα ποζάρει η ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου αποκλειστικά και μόνο για τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr!

Στην αρχή της φωτογράφησης όλοι παρασυρθήκαμε να χαιρετήσουμε πρώτα την αδελφή της, γιατί μοιάζουν εκπληκτικά ακόμη και στη χροιά της φωνής. Ο ήχος από το κινητό της χτύπησε με ποντιακό τραγούδι και η Παρθένα μάς απέδειξε πολλές φορές στη συζήτησή μας ότι η καταγωγή της έπαιξε τον σπουδαιότερο ρόλο στη ζωή της. Είναι ευγενική και γελά πάντα ζωηρά, με απίστευτο πάθος, όπως ακριβώς είναι και στη ζωή της αλλά και φέτος το καλοκαίρι στη σκηνή του Άλσους.

Παρθένα Χοροζίδου: Με κολλητά μαγιό και φορέματα! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Μπούσιου και στο περιοδικό YOU μίλησε για όλους και για όλα... Για πτυχές της ζωής της που κανείς δεν γνώριζε...

Τόλμησες να φωτογραφηθείς και με μαγιό, και το έκανες με αυτοπεποίθηση. Είναι αυτό στοιχείο του χαρακτήρα σου;

Ναι, ναι, καλά, δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση, ακόμη πολεμώ με τον εαυτό μου! Μπορώ να κάνω ό,τι θέλεις στη σκηνή, αλλά όχι στη ζωή μου. Έχω πάει με τη Σοφία, την παιδική μου φίλη, για μπάνιο σε παραλία στην Καβάλα και της είχα πει πριν φτάσουμε «θα πάμε, αλλά αν δω κανέναν γνωστό θα μείνω ντυμένη!». Πάμε, λοιπόν, παραγγείλαμε καφέ, είδα ότι τριγύρω δεν είναι κανένας γνωστός κι έτσι ξεντύθηκα.

Είσαι συμφιλιωμένη με τα κιλά σου; Οι παιδικοί σου φίλοι, που ήταν μαζί μας στη φωτογράφιση, δεν σταμάτησαν να λένε πόσο σέξι ήσουν από μικρή...

Παρθένα Χοροζίδου: Με κολλητά μαγιό και φορέματα! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Πήρα κιλά από την εποχή που ήρθα από την Καβάλα στην Αθήνα. Δεν μπορούσα να μαγειρεύω για ένα άτομο, το θεωρούσα πολύ στενόχωρο, γιατί είχα συνηθίσει που τρώγαμε πάντα όλοι μαζί οικογενειακώς. Έκανα τη βλακεία ως φοιτήτρια να κάθομαι νηστική όλη την ημέρα και να τρώω δύο πιτόγυρα αργά το βράδυ. Τα τρία χρόνια που ήμουν στη δραματική σχολή έβαλα 16 κιλά. Μετά το σίριαλ «Ονειροπαγίδα» με βοήθησε ένας φίλος μου διαιτολόγος και έχασα κάποια κιλά. Τα τελευταία τρία χρόνια έκοψα όμως το τσιγάρο, είχα κι ένα θέμα με τη χολή μου και τα ξαναέβαλα.

Έκανες κάποια σκληρή δίαιτα;

Όχι, ποτέ. Και να σου πω κάτι; Υπήρξαν εποχές που τα κιλά μου τα φορούσα με αυτοπεποίθηση. Κάποιες φορές αισθανόμουν πολύ όμορφη. Είτε γιατί ήμουν ερωτευμένη είτε γιατί περνούσα καλά.

Υπάρχει τώρα ένας έρωτας στη ζωή σου που να σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα;

Τώρα, δυστυχώς, δεν είμαι ερωτευμένη. Θα ήθελα πάρα πολύ να ερωτευτώ! Με παρέσυρε η καθημερινότητα. Θέλω να βρεθεί κάτι να με ξαφνιάσει. Υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που μπορεί να μας θαυμάζουν, να μας αγαπάνε. Ίσως πρέπει να ανοίξω τα μάτια μου!

Ερωτεύτηκες κάποια στιγμή παράφορα;

Ναι, όταν ήμουν μικρότερη. Έζησα από αυτούς τους παραμυθένιους έρωτες, που έλεγα με αυτόν τον άνθρωπο θα μείνω στη ζωή μου, είναι το γραμμένο μου. Αυτό το ονειρικό που θα συμβεί κάποτε και θα είμαστε μαζί παντρεμένοι, θα φτιάξω οικογένεια με αυτόν τον άνθρωπο. Αλλά δεν είναι τίποτε απ' όλα αυτά αλήθεια. Και μετά καταλαβαίνεις ότι θέλεις άλλα πράγματα στη ζωή σου.

Τι θέλεις να έχει ο άντρας που θα είναι στο πλευρό σου;

Τίποτε ιδιαίτερο. Όπως θα τον θαυμάζω και θα τον νοιάζομαι εγώ, να με νοιάζεται και να με αγαπά κι αυτός. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά.

Παρατήρησα πως έχεις μεγάλη αδυναμία στην αδερφή σου...

Πάντα ήμασταν δεμένες. Μικρές δεν τσακωνόμασταν ποτέ. Της έλεγε η μαμά μου «να μην τη δείρεις γιατί είναι μικρότερη από σένα» κι εκείνη το τήρησε παρ' όλο που ήμουν τσαούσα! Έχουμε ενάμιση χρόνο διαφορά και χωριστήκαμε μόνο την περίοδο που πήγε στη Γερμανία για να σπουδάσει τουριστικά επαγγέλματα. Στη συνέχεια εκείνη άνοιξε το δικό της τουριστικό πρακτορείο στην Καβάλα και εδώ και πέντε μήνες που έχει έρθει πια στην Αθήνα μένουμε στο ίδιο σπίτι. Κάνουμε σαν μωρά παιδιά, έχουμε πολλή πλάκα.

Τα ποντιακά ηχούν στα αυτιά σου από μωρό;

Με το που ακούω νταούλι τρελαίνομαι! Ο παππούς μου τραγουδούσε. Κάθε μέρα μόλις ξυπνούσε από τον μεσημεριανό του ύπνο έπαιζε στον αέρα τη λύρα και χόρευε σαν μικρό παιδί. Σχεδόν από μωρά πηγαίνουμε τα καλοκαίρια στο χωριό. Κάνουμε γλέντια, δεν αφήνουμε τους τραγουδιστές να κατέβουν από τη σκηνή και έτσι ξημερωνόμαστε μέχρι το πρωί με τους φίλους μου! Είμαι πάρα πολύ τυχερή στη ζωή μου και από οικογένεια και από φίλους. Τίποτε δεν έχω ανάγκη.

Άρα δεν είσαι καχύποπτη με τους ανθρώπους...
Θέλω πάντα να πιστεύω ότι όλοι είναι άγιοι! Δεν λέω ότι όλα ήταν ρόδινα στη ζωή μου, έχω στενοχωρηθεί πολύ, έχω απομακρυνθεί ακόμη και από κάποιους που ήταν φίλοι μου. Από κάποια στιγμή όμως και μετά δεν άφηνα πια να είμαι ευάλωτη στους ανθρώπους, χωρίς όμως να γίνω καχύποπτη. Θέλω να πηγαίνω με χαρά στη δουλειά μου, θέλω όλοι στη σκηνή να είναι λαμπεροί, ταλαντούχοι και ευτυχισμένοι, γιατί έτσι δίπλα τους θα είμαι κι εγώ λαμπερή.

Τι θα σε ενοχλήσει και θα τραβήξεις κόκκινη γραμμή στις σχέσεις σου;

Σιχαίνομαι το ψέμα και μπορεί να με τρελάνει η αγένεια. Όπως έλεγε ο παππούς μου «εμένα αν μου μιλάς όμορφα, όλα μπορώ να τα κάνω». Έχω κρατηθεί πολλές φορές για να μη μιλήσω άσχημα σε συνάδελφο, να καταπιώ πράγματα εις βάρος της υγείας μου. Όταν είμαι σε μια ομάδα έχω πάντα τον ρόλο του πυροσβέστη. Πρέπει να είμαι δίπλα σε πολύ κακούς ανθρώπους για να επηρεαστώ και να αντιδράσω διαφορετικά.

Όταν κατέβηκες από την Καβάλα στην Αθήνα για να ασχοληθείς με το θέατρο, το έκανες με άγνοια κινδύνου;

Τότε ήμουν ένα φοβισμένο παιδί, γιατί είχα μεγαλώσει σε μια προστατευμένη οικογένεια, σε μια όμορφη επαρχιακή πόλη. Νόμιζα ότι όλα είναι ρόδινα όπως ήταν στο σπίτι μου. Όταν, όμως, πήγα στη δραματική σχολή είδα ταλαιπωρημένα παιδιά που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα με τους γονείς τους. Και τότε κατάλαβα ότι ήμουν πολύ τυχερή. Ήμουν δε σαν... χαϊβανάκι. Χαιρετούσα στον δρόμο όποιον συναντούσα όπως έκανα στην Καβάλα και μου φώναζαν οι φίλες μου.

Αμέσως μετά προέκυψε η συνεργασία σου με τον Σταμάτη Κραουνάκη;

Πήγα σε αυτόν τον υπέροχο μικρόκοσμο του «Σπείρα σπείρα» και νόμιζα ότι με τους συναδέλφους μου ζούσαμε τα εφηβικά μας χρόνια. Ο Σταμάτης ήταν αυστηρός, αλλά τον είχα σαν μπαμπά μου. Μπορούσε να γίνει ακόμη και κακός, να πληγώσει τους άλλους για το καλό της τέχνης του. Όταν τον έβλεπα να δημιουργεί ήταν σε άλλη διάσταση, σαν θεότητα. Πάνω στη σκηνή ήταν σαν τον θεό Διόνυσο. Όταν μας έκανε παρατηρήσεις ήταν σαν δαίμονας!

Έχεις δουλέψει αντίστοιχα πολλά χρόνια με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Έχουν βρεθεί εκείνοι που έχουν συνεργαστεί μαζί του και τον λάτρεψαν αλλά κι εκείνοι που τσακώθηκαν και το μοιράστηκαν δημόσια. Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Τον πιστεύω πολύ τον Αλέξανδρο. Δεν έχει έρθει σε ρήξη με μένα, αλλά έχει τύχει να έρθει σε ρήξη μπροστά μου με άλλους συναδέλφους. Σε μερικές περιπτώσεις ήταν η κακιά στιγμή, σε άλλες ήταν πολύ έντονος ο ίδιος λόγω του πάθους που έχει με τη δουλειά του, γιατί είναι τελειομανής. Ο Αλέξανδρος πληγώνεται εύκολα, αλλά δεν εκφράζεται. Μαζεύει μαζεύει και μετά γίνεται η έκρηξη. Κυρίως όταν πας να τον υποτιμήσεις ή να τον «κοροϊδέψεις». Έχει φερθεί σε πολύ κόσμο καλά, αλλά δεν του έχουν φερθεί το ίδιο. Αν, όμως, έχει τσακωθεί μαζί σου ο Αλέξανδρος αλλά πιστεύει στο ταλέντο σου, θα σου δώσει δεύτερη ευκαιρία κι ας τον έχεις πληγώσει. Νοιάζεται για όλους.

Εσύ πώς αντιδράς στις έκρυθμες καταστάσεις;

Παρθένα Χοροζίδου: Με κολλητά μαγιό και φορέματα! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Είμαι ανεκτική. Θέλω να λύνω τα θέματά μου την ώρα που συμβαίνουν, για να πηγαίνω στο σπίτι μου ήσυχη, γιατί παλαιότερα όταν συνέβαινε κάτι δεν σου κρύβω πως έχανα τον ύπνο μου.

Είσαι αγχώδης;

Αγχώνομαι πάρα πολύ στις πρόβες. Την ώρα, όμως, που ανεβαίνω στη σκηνή λέω «αυτό είναι. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Λουστείτε το!». Επειδή με την αδερφή μου πηγαίναμε από πολύ μικρές στο μπαλέτο και στο ωδείο, τρεις φορές τον χρόνο ανεβαίναμε πάνω σε μια σκηνή. Πρωτοέπαιξα θέατρο με το ΔΗΠΕΘΕ στην Καβάλα, στον «Πλούτο» του Αριστοφάνη. Με το που έσβησαν τα φώτα και ανέβηκα στη σκηνή είπα στον εαυτό μου «τώρα θα κάνεις όσα σου είπαν». Και όλα τελείωσαν.

Σε νοιάζει να αρέσεις στους συναδέλφους σου;

Με ενδιαφέρει. Επίσης, δεν θα πάω ποτέ σε πρεμιέρα άλλων και θα πω «α, τι βλάκες, Θεέ μου, γιατί δεν το έκαναν αυτό;». Ή «πώς το έκαναν αυτό;». Θα πάω, όμως, μετά την παράσταση σε αυτούς που εκτιμώ για να τους πω «αυτό μου άρεσε πολύ αλλά εγώ στη θέση σου θα προσπαθούσα και αυτό».

Αρνητικά σχόλια έχεις εισπράξει;

Προσωπικά όχι. Μου έχει τύχει στο θέατρο μια κυρία στο κοινό να μουρμουράει συνέχεια για μια άλλη συνάδελφο αλλά ήταν σαν να πρόσβαλε εμένα. Έτσι το ένιωθα.

Στο σχολείο να φανταστώ ότι ήσουν εκείνη που υπερασπιζόταν το δίκαιο;

Έτσι ήμουν, αλλά η αδερφή μου ήταν χειρότερη. Κοιτούσε ποιο παιδάκι δεν το κάνουν παρέα και πήγαινε κοντά του. Είναι ακόμη πολύ... συντρέχτρα! Από την οικογένειά μου έχουμε μάθει να μην κάνουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται αποκλεισμένοι. Τώρα, όμως, που μεγάλωσα, όταν βλέπω ότι ένας άνθρωπος δίπλα μου με στενοχωρεί γίνομαι σκληρή και κάνω σαν να μην υπάρχει, δεν τον βλέπω.

Μικρή τι ήθελες να σπουδάσεις;

Ήθελα να γίνω αισθητικός ή καθαρίστρια. Τη δεύτερη επιλογή δεν ξέρω να στην εξηγήσω, αλλά μου άρεσε πολύ!

Ως Πόντια, σου άρεσε να είσαι νοικοκυρά και καλή μαγείρισσα;

Κόμπλαρα στη μαγειρική, ίσως γιατί όλες οι γυναίκες της οικογένειας, η γιαγιά, η μαμά και η θεία μου ήταν πολύ καλές. Δεν υπήρχε μεσημέρι που ο παππούς μου να μην έλεγε στη γιαγιά μου «πω πω, ρε γυναίκα, τι φαγητό έφτιαξες πάλι, τι γυναίκα έχω εγώ!» Αλλά κι εγώ ό,τι μαγειρεύω το κάνω καλά! Δεν εξηγούνται αλλιώς αυτά τα κιλά που έχω!

Μίλησε μου λίγο για τους γονείς σου...

Τι να σου πρωτοπώ! Είναι και οι δύο τους υπέροχοι. Τον μπαμπά μου τον φωνάζω «το αρκουδάκι της αγάπης» και ας είναι ο πιο αδύνατος της οικογένειας. Και οι δύο ήταν δημόσιοι υπάλληλοι, δούλευαν στον ΟΤΕ, ο μπαμπάς μου ως προϊστάμενος και η μαμά στην υποδοχή του κοινού, στα κινητά.

Ήθελε να έχει και έναν γιο στην οικογένεια;

Του άρεσε να έχει μόνο κορίτσια. Κρίμα, βέβαια, που δεν έκανε έναν γιο, γιατί θα τον βάφτιζε Ηρακλή όπως έλεγαν τον πατέρα του.

Εσύ πήρες το όνομα της αγαπημένης σου γιαγιάς;

Ναι, και θέλω να σου πω πως είναι ο πιο υπέροχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Και από γραμματιζούμενους και από ταλαντούχους. Είμαι περήφανη που είμαι εγγονή της. Εκείνη δεν ήθελε να με πουν Παρθένα, αλλά προς τιμήν του ο μπαμπάς μου επέμενε να πάρω το όνομα της πεθεράς του. Και με τίποτε δεν το αλλάζω το όνομά μου, αν κι έφαγα τρομερή καζούρα στο σχολείο, ξέρεις, με τις γνωστές ερωτήσεις!

Η παρουσία σου πέρσι στο «YFSF» ήταν μια ευχάριστη εμπειρία;

Α, ναι, το χάρηκα πάρα πολύ! Φέτος πήγα στο στούντιο για να δω τον φίλο μου Αργύρη Αγγέλου και ήμουν τόσο στρεσαρισμένη λες και το ξαναζούσα. Είπα από μέσα μου «τι έκανα, Θεέ μου, γιατί το πέρασα αυτό;». Πήγαινα κάθε Κυριακή στο show μόλις τελείωνε η παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή». Όλα γίνονταν τόσο γρήγορα. Υπήρχαν στιγμές που δεν ήξερα τι έκαναν γύρω μου! Η καλύτερη μεταμφίεσή μου ήταν ως Μπέτι Μίντλερ.

Είχατε απρόοπτα;

Στα παρασκήνια είχαμε υπέροχους συνεργάτες και ένιωθα σαν να είμαι στο Hollywood! Μου έχει τύχει μια Κυριακή να έχω καθυστερήσει από το θέατρο και να μην στρώνει η ψεύτικη φαλάκρα που είχα στη μεταμφίεση. Είχαν μπει και τα τέσσερα κορίτσια του μακιγιάζ και προσπαθούσαν να με βάψουν. Ένιωθα τέσσερα ζευγάρια χέρια, σαν να μου ταμπονάρουν τον εγκέφαλο, ήθελα να τους πω να σταματήσουν αλλά έκανα υπομονή. Πέρασε μετά η υπεύθυνη, είδε ότι δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα και το ξανακάναμε από την αρχή!

Στην παράσταση του καλοκαιριού «Το δικό μας σινεμά» παίζεις την αδερφή της Δέσποινας Βανδή.

Είμαι μοδίστρα στο επάγγελμα και μένω στο σπίτι με τη μαμά και τον μπαμπά, την κυρία Πιτσούλη και τον κύριο Γιώργο Κωνσταντίνου. Η Δέσποινα είναι τραγουδίστρια που θέλει να γίνει ηθοποιός και πάνω σε αυτό έχω τις ενστάσεις μου, αλλά μετά έρχεται η σειρά μου για να... αναπτυχθώ κι εγώ στα καλλιτεχνικά. Έρχεται μια ανατροπή. Αυτό το καλοκαίρι έχει πάρει μια ανάταση η ψυχή μου. Δουλεύω με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου που είναι μέχρι χαζομάρας διακριτικοί και ευγενείς. Αν δουλεύεις με ανθρώπους που σε αγκαλιάζουν και σε πιστεύουν μόνο να ανθίσεις μπορείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

YFSF: Το απίστευτο περιστατικό επί σκηνής στην κριτική της Παρθένας Χοροζίδου! Έπεσε το πλατό από τα γέλια! (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχτηκε στον αέρα, την ώρα της κριτικής στην Παρθένα Χοροζίδου ως Bonnie Tyler. Για την ανάγκη της ενσάρκωσης είχαν ανάψει κεριά στο πλατό, και ο floor manager Γιώργος Ασημινάκης ανέβηκε στη σκηνή για να τα σβήσει, την ώρα της κριτικής, αφήνοντας άφωνη την Μαρία Μπεκατώρου και προκαλώντας πανικό στο πλατό.

"Ρε Ασημινάκη ειλικρινά; Ήρθες μέσα στη μέση της κριτικής να σβήσεις τα κεριά;" είπε η Μαρία Μπεκατώρου. Διαβάστε παρακάτω...

"Μα πας καλά βρε καντηλανάφτη βραδιάτικα; Άφησες ένα! Δεν θα βγει η ευχή. Είναι ντροπή! Πάρε τουλάχιστον λίγο χώμα. Ο άνθρωπος είναι σατανιστής τέτοια ώρα!" συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς., και το πλατό έπεσε από τα γέλια, με την Έλλη Κοκκίνου να δηλώνει χιουμορίστικά ότι αποχωρεί. Δείτε το περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί: