Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπαδόπουλο! Έπεσε κεραυνός σπίτι του!

Ποια η κατάσταση της υγείας του!

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπαδόπουλο! Έπεσε κεραυνός σπίτι του!

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Παπαδόπουλος, αφού έπεσε κεραυνός στο σπίτι του!

Για τον λόγο αυτόν μάλιστα, εδώ και 8 ημέρες, ο Γιώργος Παπαδόπουλος δεν έχει στο σπίτι του Ίντερνετ.
Ο τραγουδιστής κάλεσε μάλιστα στα instastories του, τους διαδικτυακούς του φίλους να του προτείνουν ιδέες για να περάσει την ώρα του!


«Παιδιά είμαι 8 μέρες χωρίς Ίντερνετ στο σπίτι. Πείτε καμιά ιδέα να περάσει η ώρα. Έπεσε κεραυνός στην αυλή του σπιτιού, έγραψε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπαδόπουλο! Έπεσε κεραυνός σπίτι του!
Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπαδόπουλο! Έπεσε κεραυνός σπίτι του!

Κώστας Κόκλας: Η εξομολόγηση για το έμφραγμα! «Την σκαπούλαρα...» (Βίντεο)

Ο Κώστας Κόκλας έκανε την εξομολόγησή του για το έμφραγμα που είχε υποστεί πάνω στη σκηνή του θεάτρου, αλλά ευτυχώς την «σκαπούλαρε».

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγα χρόνια.

«Ο κόσμος τρόμαξε πιο πολύ από έμενα! Είναι να έχεις την τύχη να τη σκαπουλάρεις την πρώτη φορά, μετά προσέχεις και έχεις δρόμο», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Κόκλας.

Στη συνέχεια ο αγαπημένος ηθοποιός είπε: «Η Βλαβιανού με ξεμάτιαζε! Ήμουν τυχερός, σε μισή ώρα είχε έρθει το ασθενοφόρο. Πήγα μόνος μου στο ασθενοφόρο και σε ένα τέταρτο είχε τελειώσει το θέμα. Ήταν πάρα πολύ γρήγορο».

Δύσκολες ώρες για την Αθηναΐς Νέγκα! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας...

Δύσκολες ώρες για την Αθηναΐς Νέγκα, η οποία αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έκανε την αποκάλυψη μέσω Instagram!

Συγκεκριμένα, έπαθε λουμπάγκο και περιέγραψε καρέ – καρέ με ένα μακροσκελές κείμενο τι συνέβη αλλά και τι έκανε η ίδια!

«Έπαθα λουμπάγκο γιατί είμαι ηλ@@α. Μου φάνηκε θαυμάσια ιδέα το να σηκώσω ένα τεράστιο πλαστικό κουτί γεμάτο ρούχα με την τιτάνια δύναμη μου. Η φάτσα είναι αδιάφορη κ πονεμένη, έχει και λίγη ψυχεδέλεια γιατί χάρη στην αντιφλεγμονώδη κ αναλγητική δράση, είναι χαμένη στην θεραπευτική φαντασίωση πως σε λίγες μέρες θα επανέλθω, όλα τα αθλήματα θα είναι δυνατά και οι επιδόσεις μου σε επίπεδο βαλκανικού τουρνουά στίβου. Άκουσα όμως ένα δυνατό κρατς, κάτι σαν τον ανάποδο ήχο της χαράς, αυτό το κρατς που σου λέει: “την έπαθες ,τώρα πανίβλ@@α” Ο κόσμος χάθηκε, είδα αστεράκια, αυτή τη στιγμή ο πάγος έχει παγώσει την μέση μου και μουδιάσει πλήρως τον πωπό μου, σαν να κάποιος να τον πήρε και να έφυγε. Eλπίζω το απόγευμα να μου τον αντικαταστήσουν με τον πωπό μιας 25χρονης ή να έχει και αντιγηραντική δράση όλος αυτός ο πάγος ώστε να κερδίσω διπλά .συνέχεια άλλωστε θέλω να κερδίζω διπλά! να κάνω πολλές δουλειές ταυτόχρονα που νομίζω πως είναι επείγουσες .τώρα όμως θα κάτσω κότα για 1-2 μέρες με αυτή τη φάτσα που βλέπετε, και θα ήθελα σ αυτό το σημείο να σας φωνάξω με όλη μου την δύναμη: “πετάξτε επιτέλους όλα τα άχρηστα!”

Χρειαζόμαστε 5 ρούχα, τα πολλά υπάρχοντα φέρνουν ακαταστασία-φόρτο-λουμπάγκο .όλη μέρα κάτι πρέπει να τακτοποιείς διότι είσαι ο δούλος των 20 έξτρα καλοκαιρινών σορτς που στο τέλος δεν βρίσκεις στην ντουλάπα και νομίζεις πως δεν έχεις ρούχα γιατί είσαι φτωχός .θα φοράω τα ίδια εφεξής διότι έλαβα “μήνυμα” να απαλλαγώ, το σύμπαν μου το έστειλε αναμφίβολα γιατί θέλησε για λίγο να ασχοληθεί μαζί μου. Μην μου γράψετε να πάω σε νοσοκομείο γιατί θα πάω αν χρειαστεί και σας παρακαλώ μη γράψετε πως υπάρχουν και χειρότερα, μην ψάχνουμε ενοχές για να μην μας τιμωρήσουν. Γράφω για να το διασκεδάσω κάπως. Αναρωτιέμαι πως αντέχουν οι αρσιβαρίστες ; Αν υπάρχει κάτι που αν το δω θα γίνω αμέσως καλά ,θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά.», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς Νέγκα.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

Δύσκολες ώρες για την Αθηναΐς Νέγκα! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας...