Δούκισσα Νομικού: Ανεξέλεγκτα τσουλούφια και φύτρες στα μαλλιά να πετάνε! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ! Δούκισσα, εσύ;

Δούκισσα Νομικού: Ανεξέλεγκτα τσουλούφια και φύτρες στα μαλλιά να πετάνε! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Με φύτρες στα μαλλιά να πετάνε και ανεξέλεγκτα τσουλούφια πόζαρε σε μια φωτογραφία πραγματικό ντοκουμέντο η Δούκισσα Νομικού!

Η παρουσιάστρια διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της και μοιράζεται συνεχώς μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram στιγμές από την καθημερινότητά της!

Αυτή τη φορά πραγματικά μας έδειξε ένα πρόσωπό της που δεν έχουμε δει ποτέ!

Σε κάθε της εμφάνιση μέχρι τώρα ήταν προσεγμένη και αψεγάδιαστη αλλά αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε με άφτιαχτο μαλλί, στο φυσικό της δηλαδή για να δηλώσει πως είχε μια.. κακή ημέρα!

Δούκισσα Νομικού: Ανεξέλεγκτα τσουλούφια και φύτρες στα μαλλιά να πετάνε! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Δούκισσα Νομικού: Στο πλευρό της αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Τι συνέβη;

Στο πλευρό της βρίσκεται αυτές τις στιγμές ο Δημήτρης Θεοδωρίδηςσύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr! Τι συνέβη με την Δούκισσα Νομικού;

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω πρώτη, πράγματα που έμαθα και... δεν είναι και τόσο ευχάριστα!

Η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού, όπως όλοι γνωρίζουμε, περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ωστόσο, όπως μου μετέφερε άνθρωπος από το αρκετά κοντινό τους περιβάλλον δεν έχει τόσο ήρεμη εγκυμοσύνη όσο ήταν η πρώτη...

Έντονες ζαλάδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους κι έχει ξεκινήσει να έχει και κάποιες μικρές ταραχές με τον ύπνο της... Ξυπνάει ξημερώματα...

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, είναι πολύ φυσιολογικό! Καμία εγκυμοσύνη δεν είναι ίδια...

Το μόνο που μπορεί και κοντρολάρει καλά είναι η διατροφή της! Δεν έχει πολλές "επιθυμίες" και λιγούρες, όπως και στην εγκυμοσύνη του μικρού Σάββα... Εννοείται πως ο Δημήτρης Θεοδωρίδης βρίσκεται στο πλευρό της, αν και τονίζω πως όλα κυλούν ομαλά και είναι φυσιολογικά αυτά...

Ο γιατρός της, μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου είπε πως οι ζαλάδες της οφείλονται στα χαμηλά επίπεδα σακχάρου μιας και το έμβρυο απορροφά πολλά από αυτά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή μου, ο γιατρός της είπε πως πρέπει να τρώει πιο συχνά γεύματα μικρά, διατηρώντας το σάκχαρο σε ισορροπία χωρίς μεγάλες αυξομειώσεις καθώς πρέπει να πίνει και πολύ νερό, περισσότερα από ότι ήδη κατανάλωνε γιατί υπάρχει κίνδυνος αφυδάτωσης λόγω των εμετών...

Δούκισσα Νομικού: Το σύνδρομο που την χτύπησε στην δεύτερη εγκυμοσύνη! Μεγάλη αγωνία....

Ένα σύνδρομο χτύπησε την Δούκισσα Νομικού στην δεύτερη εγκυμοσύνητης και έχει μεγάλη αγωνία! Φυσικά, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι στο πλευρό της....

Η Δούκισσα, περιμένει με χαρά την πρώτη της κόρη, καρπό του μεγάλου έρωτά της με τον άντρα της! Όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, παραμένει ιδιαίτερα δραστήρια, ενώ η σιλουέτα της κόβει ανάσες!

Ωστόσο, πέρασε μεγάλη αγωνία και μόνο εγώ στο Vanda's blog του Υοuweekly.gr έχω όλες τις λεπτομέρειες! Η Δούκισσα, εκμυστηρεύτηκε στα δικά της άτομα ότι ανησυχεί πολύ πώς θα πάρει ο μικρός Σάββας τον ερχομό της αδερφούλας του! Βλέπετε, ο γιος της έχει τα πρωτιά και την απόλυτη προσοχή όλων, όπως είναι φυσικό.

Όπου βρισκόταν η Δούκισσα, ήταν το μόνιμο θέμα συζήτησης το «πώς είναι η ζωή με δύο παιδιά» και μάλιστα, είχε ζητήσει βοήθεια από φίλες της, για το τι μπορεί να κάνει ώστε ο μικρός της Σάββας να μην νιώσει λεπτό παραμελημένος. Ο Δημήτρης της, αλλά και η μητέρα της, την καθησύχασαν λέγοντάς της ότι αυτό το... σύνδρομο «χτυπάει» όλες τις μέλλουσες μανούλες που κυοφορούν δεύτερο παιδάκι και η Ούρσουλα Νομικού μάλιστα της τόνισε, σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι ότι και εκείνη είχε τις ίδιες ανησυχίες.

Ωστόσο, θέτοντας ως παράδειγμα την σχέση που έχει η Δούκισσα με τον αδερφό της, όχι μόνο την καθησύχασε αλλά την γέμισε χαμόγελα! Εξάλλου η Δούκισσα είναι μια από τις πιο τρυφερές μανούλες της ελληνικής showbiz και αυτό είναι προς τιμήν της!

Δούκισσα Νομικού: Τα δρακόντεια μέτρα για την προστασία του μικρού Σάββα!

Η Δούκισσα Νομικού έχει λάβει δρακόντεια μέτρα για την προστασία του μικρού Σάββα!

Μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη για την ασφάλεια του γιου της!

Η Δούκισσα Νομικού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καθώς περιμένει το κοριτσάκι της!

Ήδη η παρουσιάστρια γνωρίζει πολλά πράγματα για τη μητρότητα, καθώς έχει την εμπειρία από τον μικρό Σάββα τον οποίο υπεραγαπά και προσέχει σαν τα μάτια της!

Αυτό δείχνουν και τα μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη για την προστασία του μικρού!

Όπως είδαμε σε φωτογραφία που ανέβασε η Δούκισσα στο instagram, στο δωμάτιο του πιτσιρικά υπάρχει κάμερα προκειμένου οι γονείς να βλέπουν ανά πάσα ώρα και στιγμή τι συνέβη!