Τάσος Δούσης: "Η showbiz είναι μια βλαχοπαρέα που..." - Μια σκληρή αλλά αληθινή κριτική για την ελληνική τηλεόραση!

Μίλησε αφοπλιστικά, χωρίς να μασάει τα λόγια του!

Τάσος Δούσης:

"Η showbiz είναι μια βλαχοπαρέα που..." - Ο Τάσος Δούσης εξέφρασε μια σκληρή αλλά ταυτόχρονα αληθινή κριτική για την ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο....

Ο παρουσιαστής - δημοσιογράφος και εκδότης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN, "Ευτυχείτε" και είπε πολλά...

"Δυστυχώς η τηλεόραση στην Ελλάδα έχει να κάνει με δημόσιες σχέσεις κι όχι με αξίες. Το πιστεύω γιατί η showbiz είμαστε μια βλαχοπαρέα όπου ο καθένας έχει τους γνωστούς και παίρνουν δουλειές αυτοί που είναι γνωστοί του γνωστού. Όχι σε όλα τα κανάλια αλλά στα περισσότερα γίνεται αυτό ακριβώς. Δηλαδή κυριαρχούν οι επαφές και οι γνωριμίες παρά οι αξίες των ανθρώπων. Γι αυτό και δεν έχουμε νέα πρόσωπα, παρά μόνο εσένα (Κατερίνα Καινούργιου) κι άλλα τρία - τέσσερα πρόσωπα" και στην συνέχεια αναφερόμενος στην εκπομπή "Εικόνες" που έκανε ένα δυνατό comeback αφού επέστρεψε στην τηλεόραση και προβάλλεται πλέον κάθε Σάββατο στις 20:00 στο Open, δήλωσε...

"Η πρώτη ταξιδιωτική εκπομπή ήταν οι "Εικόνες" πριν από 17,5 χρόνια! Σταμάτησε από το κανάλι του ALPHA εδώ και 12,5 χρόνια παίζει όμως σε επανάληψη όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η μακροβιότερη εκπομπή που παίζει σε επανάληψη μετά το "Καφέ της Χαράς"."

Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει στο Las Vegas! Το δεύτερο μέρος (29/06)! (Βίντεο)

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους αυτό το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 20.00 στο OPEN στο μαγικό Λας Βέγκας!

Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος για το Λας Βέγκας ο Τάσος Δούσηςσυνεχίζει το ρεπορτάζ στην «αμαρτωλή πόλη» ανακαλύπτοντας σπάνιους θησαυρούς, αθέατους για τους πολλούς.

Πρώτη στάση στο “Forum” - το ομορφότερο mall του κόσμου – και το πολυτελέστατο resort hotel Wynn – ένα από τα κορυφαία 10 ξενοδοχεία στον κόσμο.

Στη συνέχεια το Τάσος Δούσης ανεβαίνει το Stratosphere, έναν πύργο για extreme παιχνίδια.

Η εκπομπή «βουτάει» στην ξέφρενη διασκέδαση του Λας Βέγκας που ξεκινάει από τα pool party και κρατάει μέχρι το ξημέρωμα.

Στο τέλος έρχεται το καλύτερο! Το ταξίδι στο Λας Βέγκας ολοκληρώνεται με τα περίφημα καζίνο της πόλης, όπου για πρώτη φορά εκπομπή μπαίνει μέσα στους ναούς του τζόγου και ανακαλύπτει ακόμη και φροντιστήρια για αρχάριους παίκτες. Θυμηθείτε το trailer του πρώτου επεισοδίου.

ΕΙΚΟΝΕΣ: Σάββατο 29 Ιουνίου στις 20.00 στο OPEN

Δείτε το trailer του επεισοδίου